Garantie Extinsa
Flanco iti garanteaza 5 zile pentru repararea produsului
Solutii de plata
Cele mai eficiente solutii de plata
Credit Online
Credit online, simplu si rapid
Livrare Oriunde
Livram pana la usa casei tale. Atat de confortabil
Rezervare Online
Rezervi online si ridica produsul din cel mai apropiat magazin
Verificare Colet
La Flanco esti sigur ca primesti ce ai comandat
Retur14
Click pentru mai multe detalii

Regulament

cu privire la desfasurarea campaniei

Hot Sale - pana la 15% extra-reducere

1 august – 9 august 2021

 

I. ORGANIZATORUL CAMPANIEI:
Organizatorul campaniei promotionale“Hot Sale - pana la 15% extra-reducere”, (denumita in continuare ”Campania”),este societatea Flanco Retail S.A. (desemnata in cele ce urmeaza sub titulatura ”Organizator”), societate comerciala organizata potrivit legii romane, cu sediul social in Voluntari, Soseaua Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, etaj 5, judetul Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012, cod unic de inregistrare RO27698631, reprezentata prin dl. Dragos Sirbu, in calitate de Director General.

 

II. DURATA CAMPANIEI

Campania se desfasoara in perioada  1 august 2021 ora 00:00 –  9 august 2021 ora 23:59.

 

III. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura online pe flanco.ro, in limita stocurilor disponibile.

 

IV. DREPTUL DE PARTICIPARE
La Campania poate participa orice persoana juridica si orice persoana fizica avand varsta minima de 16 ani (numita in continuare ”Participant”) care achizitioneaza cel putin un produs dintre cele mentionate la articolul XIII de pe site-ul www.flanco.ro.

 

V. MECANISMUL CAMPANIEI

  1. Pentru a putea participa la campania promotionala, Participantul trebuie sa achizitioneze cel putin un produs dintre cele mentionate la articolul XIII.

 

  1. Campania consta in aplicarea unei reduceri suplimentare de 10(zece)% sau 15(cincisprezece)% la cumparaturi de lei pe flanco.ro, in limita stocului disponibil, prin ultilizarea codurilor de voucher afisate pe materialele promotionale din site.

 

  1. Participantii vor putea achizitiona de pe flanco.ro maximum 2 (doua) produse de acelasi tip, avand acelasi cod comercial sau cod de producator atasat produsului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza sau anula vanzarile sau comenzile care nu respecta aceasta conditie.

 

  1. Campania se cumuleaza cu alte oferte promotionale si/sau oferte speciale si/sau campanii publicitare si/sau alte reduceri de pret acordate de Organizator, inclusiv extra-reduceri.

 

  1. In cazul plasarii unei comenzi pe flanco.ro, factura va fi emisa pe baza datelor furnizate de catre Participant in procesul de creare a contului Flanco. Organizatorul nu este responsabil si nu poate fi tinut raspunzator pentru furnizarea de catre Participant a unor date incorecte, incomplete si/ sau false la momentul crearii contului si/sau la data plasarii comenzii.

 

  1. In perioada desfasurarii Campaniei, pe flanco.ro vor putea fi plasate doar comenzi online. Organizatorul nu va putea prelua de la Participanti comenzi transmise telefonic sau prin e-mail.

  

  1. Articolele vandute impreuna si/sau pachetele promotionale achizitionate de Participant in timpul Campaniei se pot returna doar integral. Astfel, in cazul in care Participantul doreste sa returnarea unor cumparaturi de acest tip, vor trebui returnate toate produsele si/sau serviciile incluse si/sau asociate respectivelor articole si/sau pachete promotionale. VI. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit, online, pe flanco.ro.

 

VII. FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de orice raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta va fi impiedicata.

 

VIII. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Campania, dar nu inainte de a informa publicul prin afisare in magazinele Flanco si online pe flanco.ro.

 

IX. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prelucrarea datelor cu caracter personal are loc in baza Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, denumit in continuare RGPD.

Prin participarea la Campanie in magazinele din reteaua Flanco sau online pe flanco.ro, Participantii sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul oferirii produselor comercializate de Organizator. Aceasta prelucrare are ca temei art. 6 alin. 1 lit. b (executarea unui contract) si lit. c (indeplinirea unei obligatii legale) din Regulamentul RGPD.

Participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile prevazute de RGPD, respectiv dreptul de acces, la rectificare, la stergea datelor, la restrictionarea prelucrarii, la portabilitatea datelor, dupa caz, la opozitie, dreptul de a nu face obiectul unui proces individual automatizat, inclusiv crearii de profiluri care ii privesc sau ii afecteaza in mod similar, intr-o masura semnificativa si dreptul de a-si retrage consimtamantul daca prelucrarea are loc in baza acestuia, ulterior, in mod usor si gratuit, retragerea urmand sa produca efecte numai pentru viitor.

Informatiile privind prelucrarea datelor personale pentru cumparaturile din magazinele retelei nationale sunt disponibile in orice magazin Flanco, iar cele privind prelucrarea datelor personale pentru cumparaturile online de pe flanco.ro sunt disponibile la https://www.flanco.ro/prelucrarea-datelor-personale.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa Organizatorului:

  1. prin e-mail la adresa data.protection@flanco.ro;
  2. prin posta sau curier la adresa: Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 5, jud. Ilfov, cu mentiunea ”In atentia Responsabilului cu protectia datelor Flanco”.

Participantii au dreptul de a se adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere (www.dataprotection.ro).

 

X. TEMEIUL LEGAL

Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, H.G. nr. 333/2003 cuprinzand Norme metodologice de aplicare a O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

 

XI. CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa sau trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzeci si iopt) de ore de la achizitie. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului mentionat nu va putea fi rezolvata pozitiv. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

 

XII. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa sa, Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cauze care nu depind direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet etc.

 

 

 

XIII. PRODUSE PARTICIPANTE

 

Casti15

 

ID Produs

Produs

93891

CASTI IN-EAR SKULLCANDY JIB BLUE S2DUDZ-012

93894

CASTI IN-EAR SKULLCANDY JIB PINK S2DUDZ-040

93436

CASTI IN-EAR SKULLCANDY JIB GRAY HOT LIME

129766

CASTI IN-EAR SKULLCANDY JIB MIC MIAMI/BLACK S2DUY-L675

128942

CASTI IN-EAR SKULLCANDY JIB MIC RED/BLACK S2DUY-L676

126864

CASTI IN-EAR SKULLCANDY JIB MIC BLACK S2DUYK-343

127429

CASTI IN-EAR SKULLCANDY JIB MIC BLACK/WHITE

126865

CASTI IN-EAR SKULLCANDY JIB MIC BLUE S2DUYK-628

136463

CASTI IN-EAR SKULLCANDY INKD+ MIC BLACK/BLACK/GRAY

136464

CASTI IN-EAR SKULLCANDY INKD+ MIC COBALT BLUE

136461

CASTI IN EAR BLUETOOTH SKULLCANDY INKD+ BLACK/BLACK/GRAY

143059

CASTI IN EAR BLUETOOTH SKULLCANDY INKD RED

143058

CASTI IN EAR BLUETOOTH SKULLCANDY INKD COBAL BLUE

143060

CASTI IN EAR BLUETOOTH SKULLCANDY INKD PURPLE

143061

CASTI IN EAR BLUETOOTH SKULLCANDY INKD PINK

143057

CASTI IN EAR BLUETOOTH SKULLCANDY INKD GREEN

143046

CASTI IN EAR BLUETOOTH SKULLCANDY JIB+ BLACK

143047

CASTI IN EAR BLUETOOTH SKULLCANDY JIB+ BLUE

145606

CASTI ON-EAR SKULLCANDY BLUETOOTH CASSETTE COBALT BLUE

146407

CASCA SKULLCANDY OVER EAR BT CRUSHER ANC BLACK/TAN

115168

CASTI OVER EAR BLUETOOTH SKULLCANDY CRUSHER CORAL BLACK

144146

CASTI OVER EAR BLUETOOTH SKULLCANDY CRUSHER EVO TRUE BLACK

145587

CASTI OVER EAR BLUETOOTH SKULLCANDY HESH ANC TRUE BLACK

143678

CASTI OVER EAR BLUETOOTH SKULLCANDY HESH 3 MOAB RED BLACK

143677

CASTI OVER EAR BLUETOOTH SKULLCANDY HESH 3 MOSS OLIVE YELLOW

145588

CASTI OVER EAR BLUETOOTH SKULLCANDY HESH EVO TRUE BLACK

145601

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY PUSH ULTRA YELLOW

147136

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY DIME BLACK

147133

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY DIME CHILL GREY

147134

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY DIME DARK BLUE GREEN

147135

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY DIME GREY BLUE

143055

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY INDY EVO TRUE BLACK

144149

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY INDY EVO DEEP RED

144147

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY INDY EVO CHILL GREY

145584

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY INDY EVO 92 BLUE

145585

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY INDY ANC TRUE BLACK

136459

CASTI TRUE WIRELES SKULLCANDY INDY BLACK/BLACK

136460

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY INDY PASTELS/SAGE/GREEN

139443

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY INDY INDIGO BLUE

139294

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY SESH BLACK

143178

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY SPOKE 2.0 BLACK

 

 

Per15

 

ID Produs

Produs

145581

MOUSE GAMING AOC GM200 RGB

145582

MOUSE GAMING AOC GM500 RGB

147447

MOUSE GAMING AQIRYS PHOENIX

139640

MOUSE GAMING ASUS ROG CHAKRAM WIRELESS BT 2.4G RGB USB

146447

MOUSE GAMING ASUS ROG CHAKRAM CORE

141626

MOUSE GAMING ASUS ROG STRIX IMPACT II ELECTRO PUNK PNK USB

139588

MOUSE GAMING ASUS TUF M5 GRI USB

145092

MOUSE GAMING WIRELESS ASUSROG KERIS RGB BLTH/CABLU

141205

MOUSE GAMING CANYON STAR RAIDER RGB

145933

MOUSE GAMING CANYON CND-SGM02RGB NEGRU

141206

MOUSE GAMING CANYON CND-SGM03RGB

145934

MOUSE GAMING CANYON CND-SGM4E TANTIVE NEGRU

145935

MOUSE GAMING CANYON CND-SGM11B PUNCHER NEGRU

145938

MOUSE GAMING CANYON CND-SGM11W ALB

145939

MOUSE GAMING CANYON CND-SGM20B PUNCHER NEGRU

145940

MOUSE GAMING CANYON CND-SGM20B PUNCHER ALB

146019

MOUSE GAMING WIRELESS DELL AW610M ALIENWARE

146075

MOUSE GAMING FURY HUNTER

146076

MOUSE GAMING FURY HUSTLER

140718

MOUSE GAMING WIRELESS FURY STALKER

133004

MOUSE GAMING GENESIS XENON200

141181

MOUSE GAMING GENESIS XENON 220

137643

MOUSE GAMING HAMA BL!NG2

146991

MOUSE GAMING LOGITECH PRO, NEGRUSenzor Hero, Lightsync RGB

134302

MOUSE GAMING LOGITECH G502 HERO HIGH Performance

136885

MOUSE GAMING LOGITECH G403 WIRED OPTICAL HERO16K SENSOR

144053

MOUSE GAMING LOGITECH G102 BLACK

134304

MOUSE GAMING WIRELESS LOGITECH G603 LIGHTSPEED

146992

MOUSE GAMING WIRELESS LOGITECH G305, BLACK Senzor Hero, 12k dpi, Lightspeed Wireless

146993

MOUSE GAMING WIRELESS LOGITECH G305, WHITE Senzor Hero, 12k dpi, Lightspeed Wireless

135391

MOUSE GAMING WIRELESS LOGITECH G502 LIGHTSPEED (HERO 16K)

139328

MOUSE GAMING WIRELESS LOGITECH G604 LIGHTSPEED HERO 16K

134310

MOUSE GAMING WIRELESS LOGITECH G903 LIGHTSPEED

147423

MOUSE GAMING WIRELESS LOGITECH G305 LIGHTSPEED™ WIRELESS - BLUE (HERO16K SENSOR)

144614

MOUSE GAMING MARVO G929

141799

MOUSE GAMING MARVO M209

129501

MOUSE GAMING MARVO M425G

137785

MOUSE GAMING MARVO M513 OPTIC RGB BLACK

132983

MOUSE GAMING MARVO M730

141392

MOUSE GAMING RAZER DEATHADDERV2

134499

MOUSE GAMING REDRAGON NEMEANLION2 RGB BLK

142664

MOUSE GAMING REDRAGONNOTHOSAUR ILUM BLK

139590

MOUSE GAMING REDRAGON INQUISITOR BASIC ILUM BLK USB

134496

MOUSE GAMING REDRAGON PHASER BLACK

145479

MOUSE GAMING WIRELESS SI CU FIR REDRAGON VAMPIRE ELITE RGB

134503

MOUSE GAMING REDRAGON MIRAGE WIRELESS BLK

134504

MOUSE GAMING REDRAGON BLADE BLACK

126599

MOUSE GAMING REDRAGON PHOENIX RGB BLACK

118690

MOUSE GAMING REDRAGON PEGASUS, 7200 DPI, ILUMINAT

142750

MOUSE GAMING REDRAGON TIGER2 ILUM OMRON SWTCH

134517

MOUSE GAMING REDRAGON COBRA FPS BLACK

134506

MOUSE GAMING REDRAGON DAGGER RGB BLK

145477

MOUSE GAMING REDRAGON SNIPER RGB OMRON WGHT

146450

MOUSE GAMING REDRAGON STORM RGB

134518

MOUSE GAMING REDRAGON PERDITION2 BLACK

134512

MOUSE GAMING REDRAGON EMPEROR BLACK

139639

MOUSE GAMING REDRAGON RANGER RGB USB

144258

MOUSE GAMING RIOTORO URUZ Z5 CLASSIC RGB

144093

MOUSE GAMING ROCCAT KOVA AIMO RGB NEGRU

144094

MOUSE GAMING ROCCAT KOVA AIMO RGB ALB

144095

MOUSE GAMING WIRELESS ROCCAT KONE PURE ULTRA NEGRU

144096

MOUSE GAMING WIRELESS ROCCAT KONE PURE ULTRA ALB

141186

MOUSE GAMING STEELSERIES RIVAL 3

146448

MOUSE GAMING T-DAGGER DETECTIVE BLK

145119

MOUSE GAMING T-DAGGER WARRANT OFFICER RGB

146455

MOUSE GAMING T-DAGGER BRIGADIER BLK

145114

MOUSE GAMING T-DAGGER CAPTAIN RGB BLK

144969

MOUSE GAMING T-DAGGER MAJOR BLACK

126619

MOUSE GAMING THERMALTAKE IRIS OPTICAL RGB

134527

MOUSE GAMING THERMALTAKE TT ESPORTS THERON PLS SMRT BLK

119228

MOUSE GAMING TRUST GXT 105 IZZA ILLUMINATED

126450

MOUSE GAMING TRUST GXT140 MANX WLS MSE

133501

MOUSE GAMING TRUST GXT101D GAV MSE DESERT CAMO

137715

MOUSE GAMING TRUST GXT 133 LOCX

142759

MOUSE GAMING TRUST GXT 940 XIDON TGB 23574

137716

MOUSE GAMING WIRELESS TRUST GXT 103 GAV OPTIC NEGRU

140538

MOUSE GAMING WIRELESS TRUST GXT107 IZZA

127531

MOUSE GAMING URAGE MORPH 113751

141051

MOUSE GAMING URAGE 113752

137642

MOUSE GAMING URAGE ILLUMINATED

144086

MOUSE GAMING URAGE REAPER 900 MORPH

142712

MOUSE GAMING URAGE REAPER 220 IIILUMINATED

144084

MOUSE GAMING URAGE REAPER 500

144082

MOUSE GAMING URAGE REAPER 600

145986

TASTATURA GAMING CANYON CND-SKB7-US GRI

145987

TASTATURA GAMING CANYON CND-SKB8-US GRI

141179

TASTATURA GAMING ILUMINATA FURY HELLFIRE 2

122417

TASTATURA GAMING FURY FURY HORNET US LAYOUT

141180

TASTATURA GAMING ILUMINATA FURY HURRICANE TKL

122420

TASTATURA GAMING FURY FURY SPITFIRE US LAYOUT

126585

TASTATURA GAMING MECANICA GAMDIAS HERMES M1 7COLOR

138327

TASTATURA GAMING MECANICA GAMDIAS HERMES P1 RGB BRN SWTCH U

143419

TASTATURA GAMING MECANICA GAMDIAS HERMES P2A

146077

TASTATURA GAMING GENESIS RHOD 300 RGB

122392

TASTATURA GAMING GENESIS GENESIS RHOD 400 RGB LED

146078

TASTATURA GAMING GENESIS THOR 300 RGB

126423

TASTATURA GAMING LOGITECH G213 PRODIGY

126424

TASTATURA GAMING MECANICA LOGITECH G413 BACKLIT

126425

TASTATURA GAMING MECANICA LOGITECH G413 BACKLIT SILVER

129267

TASTATURA GAMING MECANICA LOGITECH G513 CARBON RGB Brown

142860

TASTATURA GAMING MARVO K602

132999

TASTATURA GAMING MARVO K629G

141958

TASTATURA GAMING MARVO K656

141387

TASTATURA GAMING RAZER CYNOSA

143412

TASTATURA GAMING MECANICA RAZER BLACKWIDOW LITE STORMTROOPER EDITION

145476

TASTATURA GAMING REDRAGON HARPE PRO BLK RGB

124537

TASTATURA GAMING REDRAGON INDRAH BLACK

138329

TASTATURA GAMING MECANICA REDRAGON MITRA USB

134720

TASTATURA GAMING MECANICA REDRAGON RAHU MEC RGB BLK

139934

TASTATURA GAMING MECANICA REDRAGON BRAHMA RGB BLK

143421

TASTATURA GAMING MECANICA RIOTORO GHOSTWRITER PRISM CHERRY MX BLUE

144967

TASTATURA GAMING T-DAGGER LANDING-SHIP RGB BLACK

129078

TASTATURA GAMING TRUST AVONN GXT830RW

137713

TASTATURA GAMING TRUST GXT 830 RW-C AVONN CAMO

146810

TASTATURA GAMING TRUST THADO TKL GXT833

117862

TASTATURA GAMING URAGE EXODUS MACRO R9113739

 

 

Rowenta15

 

ID Produs

Produs

144698

ASPIRATOR ROBOT ROWENTA EXPLORER AQUA RR6875WH0.96 KWH/AN

146166

ASPIRATOR ROBOT ROWENTA RR7267WH 0.96 KWH/AN

146514

ASPIRATOR ROBOT ROWENTA RR7375WH

146167

ASPIRATOR ROBOT ROWENTA RR7387WH 1.3 KWH/AN

146165

ASPIRATOR ROBOT ROWENTA RR7447WH 1.3 KWH/AN

143952

ASPIRATOR ROBOT ROWENTA RR7455WH 5.2 KWH/AN

 

 

Morphy15

 

ID Produs

Produs

145176

CUPTOR PAINE Morphy Richards 502001EE

145186

FIERBATOR Morphy Richards 102104EE

145187

FIERBATOR Morphy Richards 104402EE

145198

PRAJITOR DE PAINE Morphy Richards 224401EE

145197

PRAJITOR DE PAINE Morphy Richards 242104EE

145192

SLOW COOKER Morphy Richards 460016

145193

SLOW COOKER Morphy Richards 461010

145191

BLENDER Morphy Richards 501014EE

145189

MIXER CU BOL Morphy Richards 400520EE

145180

ROBOT BUCATARIE Morphy Richards 401014EE

145185

APARAT DE CALCAT VERTICAL Morphy Richards 361000

145181

FIER CALCAT Morphy Richards 300300

145182

FIER CALCAT Morphy Richards 303123

145184

STATIE CALCAT Morphy Richards 333300

145196

APARAT DE CURATARE CU ABUR Morphy Richards 720512EE 45 KWH/AN

145194

ASPIRATOR STICK Morphy Richards 734000EE 20 KWH/AN

145195

ASPIRATOR STICK Morphy Richards 734050EE 20 KWH/AN

 

 

Cafea15

 

ID Produs

Produs

127529

ESPRESSOR CAFEA MANUAL DE LONGHI EC685.BK

112521

ESPRESSOR CAFEA MANUAL HEINNER HEM-200BG

122467

AUTOMAT CAFEA DE LONGHI ETAM 29.660 SB

133032

ESPRESSOR CAFEA MANUAL ZASS ZEM 10

127526

AUTOMAT CAFEA DE LONGHI ECAM23.460.B

89075

ESPRESSOR CAFEA MANUAL HEINNER SOFT CREAM HEM-250

144753

ESPRESSOR CAFEA MANUAL HEINNER HEM-350RD

144117

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE KRUPS KP170131

129197

ESPRESSOR CAFEA MANUAL KRUPS XP320830

138206

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO CAFISSIMO MINI SALSA RED

126895

ESPRESSOR CAFEA MANUAL GAGGIA VIVA STYLE

141642

ESPRESSOR CAFEA MANUAL HEINNER HEM-B2016SA

144076

AUTOMAT CAFEA KRUPS ESPRESSERIA ESSENTIAL EA815E70

145626

AUTOMAT CAFEA KRUPS EA870810

147568

ESPRESSOR CAFEA NESPRESSO-DE'LONGHI ESSENZA MINI BLCAK EN85.B

116272

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO CAFISSIMO MINI MIDNIGHT

121109

AUTOMAT CAFEA BOSCH TIS30129RW

145636

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE BOSCH-T TAS6503

139499

AUTOMAT CAFEA DE LONGHI DINAMICA PLUS ECAM370.85.B

69519

AUTOMAT CAFEA DE LONGHI ESAM3000B

127527

ESPRESSOR CAFEA MANUAL DE LONGHI ECP33.21

83724

AUTOMAT CAFEA GAGGIA BRERA BLACK

119904

AUTOMAT CAFEA KRUPS EA816B70 Carafa Inox Inlcusa

119896

AUTOMAT CAFEA KRUPS EA810770

106384

AUTOMAT CAFEA KRUPS EA810870

137906

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE NESPRESSO PIXIE RED C61

147566

ESPRESSOR CAFEA NESPRESSO-DE'LONGHI ESSENZA MINI RED EN85.RAE + APARAT SPUMARE LAPTE

147569

ESPRESSOR CAFEA NESPRESSO-DE'LONGHI PIXIE CARMINE RED EN124.R

145632

AUTOMAT CAFEA BOSCH TIS30329RW

145330

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE BOSCH TAS1102

145333

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE BOSCH TAS1106

145635

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE BOSCH-T TAS6502

139498

AUTOMAT CAFEA DE LONGHI DINAMICA ECAM350.55.SB

122469

ESPRESSOR CAFEA MANUAL DE LONGHI ECI341.BZ DISTINTA

96225

AUTOMAT CAFEA GAGGIA NAVIGLIO DELUXE

122373

AUTOMAT CAFEA GAGGIA VELASCA PRESTIGE

84105

ESPRESSOR CAFEA MANUAL GAGGIA GRAN STYLE

126896

ESPRESSOR CAFEA MANUAL GAGGIA VIVA DELUXE

128004

ESPRESSOR CAFEA MANUAL HEINNER HEM-200GR

119903

AUTOMAT CAFEA KRUPS EA816570

119905

AUTOMAT CAFEA KRUPS EA829810

144120

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE KRUPS KP1A0131

144121

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE KRUPS KP1A0531

144118

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE KRUPS KP170531

122375

ESPRESSOR CAFEA MANUAL LELIT PL 41 LEM

137901

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE NESPRESSO CITIZ CHERRY RED C113

147878

ESPRESSOR CAFEA NESPRESSO-KRUPS ESSENZA MINI GREYXN110B10

145076

AUTOMAT CAFEA PHILIPS EP2232/40

111119

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO PURE BLACK

138202

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO CAFISSIMO EASY BLACK

138198

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO CAFISSIMO EASY WHITE

147653

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO CAFISSIMO MILK SOFT MINT

143019

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO CAFISSIMO EASY BLUEBERRY

143018

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO CAFISSIMO EASY CURCUMA

144404

ESPRESSOR CAFEA 20 BARI ZASS ZEM 09

139289

AUTOMAT CAFEA DE LONGHI MAGNIFICA SMART ECAM250.23.SB

119902

AUTOMAT CAFEA KRUPS EA816170

142948

AUTOMAT CAFEA DE LONGHI DL ECAM 23.260.B

144122

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE KRUPS KP1A3B31

142247

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE NESPRESSO EN650.B

141636

ESPRESSOR CAFEA MANUAL HEINNER HEM-DL1470BK

145633

AUTOMAT CAFEA BOSCH TIS30521RW

145331

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE BOSCH TAS1103

145332

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE BOSCH TAS1104

92468

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE BOSCH-T TAS3203RED

147014

AUTOMAT CAFEA DE LONGHI CAPPUCCINO ECAM 23.460.S

147016

AUTOMAT CAFEA DE LONGHI ECAM PRIMADONNA SOUL 610.55.SB

66046

AUTOMAT CAFEA DE LONGHI ESAM4000B

122472

ESPRESSOR CAFEA MANUAL DE LONGHI ECO311.W

147018

ESPRESSOR CAFEA MANUAL DE’LONGHI LA SPECIALISTA PRESTIGIO EC 9355.M

84126

AUTOMAT CAFEA GAGGIA ACADEMIA

122372

AUTOMAT CAFEA GAGGIA VELASCA BLACK

136882

ESPRESSOR CAFEA MANUAL HEINNER HEM-B2016BKS

145625

AUTOMAT CAFEA KRUPS EA875E10

144075

AUTOMAT CAFEA KRUPS EVIDENCE EA891C10

126337

AUTOMAT CAFEA KRUPS BARISTA NEW AGE EA907D31

144110

AUTOMAT CAFEA KRUPS PICTO ARABICA EA811010

144109

AUTOMAT CAFEA KRUPS ARABICA EA817010

124883

AUTOMAT CAFEA KRUPS EA890810

139980

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE KRUPS PICCOLO XS KP1A0831

134972

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE KRUPS KP100B31

144111

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE KRUPS KP440E31

144114

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE KRUPS KP240131

124412

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE NESPRESSO ESSENZA MINI GREY C30

136496

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE NESPRESSO ESSENZA PLUS C45 NEGRU

136367

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE NESPRESSO PIXIE TITAN C61

124411

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE NESPRESSO INISSIA BLACK D40

136497

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE NESPRESSO ESSENZA PLUS D45 ROSU

147573

ESPRESSOR CAFEA NESPRESSO-DE'LONGHI GRAN LATTISSIMA BLACK EN650.B

147574

ESPRESSOR CAFEA NESPRESSO-DE'LONGHI GRAN LATTISSIMA WHITE EN650.W

147883

ESPRESSOR CAFEA NESPRESSO-KRUPS PIXIE TITANXN304T10

143840

ESPRESSOR CAFEA MANUAL ORION OCM-5400

136194

AUTOMAT CAFEA PHILIPS EP1224/00

135058

AUTOMAT CAFEA PHILIPS EP2235/40

138204

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO CAFISSIMO EASY GREY

140467

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO 392852

140469

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO CAFISSIMO EASY VANILLA

147652

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO CAFISSIMO MILK BLACK

147651

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO CAFISSIMO MILK WHITE

 

 

Philips15

 

ID Produs

Produs

83379

USCATOR PAR PHILIPS HP8230

91286

PERIE DE COAFAT ROTATIVA PHILIPS HP8654/00

135429

EPILATOR PHILIPS BRE245/00

143354

APARAT TUNS PHILIPS HC5630/15

130504

APARAT INDREPTAT PARUL PHILIPS HP8374/00 MOISTURE PROTECT

130166

EPILATOR IPL PHILIPS LUMEA SC1994/00

130200

APARAT TUNS PHILIPS HC3505/15

91490

USCATOR PAR PHILIPS BHD006/00

83514

USCATOR PAR PHILIPS HP8233

135051

AP TUNS PAR FACIAL SI CORPORAL PHILIPS DUALCUT MG7745/15

105464

APARAT RAS PHILIPS S5420/06

135052

APARAT RAS PHILIPS S6620/11

143356

IRIGATOR BUCAL PHILIPS HX8438/01

143226

APARAT TUNS PHILIPS HC5610/15

139970

APARAT TUNS PHILIPS SERIA5000 HC5650/15

91491

USCATOR PAR PHILIPS BHD007/00

135057

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA PHILIPS HX6830/44

93513

REZERVA PERIUTA DINTI PHILIPS PRO RESULTS HX6012/07

93517

REZERVA PERIUTA DINTI PHILIPS SONICARE FOR KIDS HX6032/33

130205

APARAT TUNS PHILIPS HC3510/15

135044

APARAT TUNS PHILIPS HC7650/15

125611

APARAT TUNS PHILIPS MG3710/15

123633

APARAT TUNS PHILIPS MG3730/15

135039

USCATOR PAR PHILIPS DRYCARE ADVANCED BHD290/00

125605

APARAT INTRETINERE CORPORALA PHILIPS BG3010/15

117168

ONDULATOR PAR PHILIPS BHB864/00

125614

AP TUNS BARBA/MUSTATA PHILIPS BT3216/14

122477

AP TUNS BARBA/MUSTATA PHILIPS ONE BLADE QP6520/20

130501

USCATOR PAR PHILIPS HP8281/00 MOISTURE PROTECT

135430

EPILATOR IPL PHILIPS SC1998/00

123634

APARAT TUNS PHILIPS MG5730/15

125665

PERIUTA DE DINTI PHILIPS HX6212/87

125666

PERIUTA DE DINTI PHILIPS HX6212/88

125667

PERIUTA DE DINTI PHILIPS HX6212/90

105445

PERIUTA DE DINTI PHILIPS HX6511/02

115198

HX6511/35 PERIUTA DE DINTI ELECTRICA EASYCARE

143352

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA PHILIPS HX6511/50

129860

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA PHILIPS HX6859/29

135465

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA PHILIPS HX6877/34

93519

REZERVA PERIUTA DINTI PHILIPS AIR FLOSS HX8012/07

125655

REZERVA PERIUTA DINTI PHILIPS HX9042/17

135428

EPILATOR PHILIPS BRE255/00

135042

EPILATOR PHILIPS BRE275/00

135043

EPILATOR PHILIPS BRE285/00

117164

EPILATOR IPL PHILIPS BRI950/00 IPL

143349

EPILATOR IPL PHILIPS BRI953/00

117165

EPILATOR IPL PHILIPS BRI956/00 IPL

130207

APARAT TUNS PHILIPS HC3530/15

125609

APARAT TUNS PHILIPS MG3740/15

143353

APARAT DE TUNS BARBA SI PARUL 12 IN 1 PHILIPS MG5740/15

125623

USCATOR PAR PHILIPS BHD186/00

135046

APARAT INDREPTAT PARUL PHILIPS BHS375/00

135047

APARAT INDREPTAT PARUL PHILIPS BHS376/00

135045

APARAT INDREPTAT PARUL PHILIPS BHS378/00

115179

APARAT INDREPTAT PARUL PHILIPS BHS674/00

115180

APARAT DE INDREPTATPARUL BHS675/00

87145

APARAT INDREPTAT PARUL PHILIPS HPS930/00

125607

APARAT INTRETINERE CORPORALA PHILIPS BG5020/15

123631

ONDULATOR PAR PHILIPS STYLECARE ESSENTIAL BHB862/00

125628

ONDULATOR PAR PHILIPS BHB868/00

130503

ONDULATOR PAR PHILIPS BHB878/00, AUTOMAT, MOISTURE PROTECT

125613

AP TUNS BARBA/MUSTATA PHILIPS BT3206/14

135040

AP TUNS BARBA/MUSTATA PHILIPS BT5502/15

135037

AP TUNS BARBA/MUSTATA PHILIPS BT5515/15

122478

AP TUNS BARBA/MUSTATA PHILIPS ONE BLADE QP6510/20

135053

AP TUNS PAR FACIAL SI CORPORAL PHILIPS MG7785/20

141155

APARAT RAS PHILIPS S1231/41

141156

APARAT RAS PHILIPS S1332/41

135055

APARAT RAS PHILIPS S7930/16

 

 

Bosch10

 

ID Produs

Produs

95591

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBG6750S1

143333

COMBINA FRIGORIFICA INCORP BOSCH KIF86PFE0 E

140340

HOTA DECORATIVA BOSCH DWK67CM20

140338

HOTA DECORATIVA BOSCH DWF97KM60

132318

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH CSG656BS2

143343

CONGELATOR INCORPORABIL BOSCH GIN81AEF0F

113867

PLITA INCORPORABILA GAZ BOSCH PPP6A6B90

124170

PLITA INCORPORABILA INDUCTIE BOSCH PXY875KW1E

113862

PLITA INCORPORABILA GAZ BOSCH PPQ7A6B20

140331

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HRA5380S1 A

143346

MASINA DE SPALAT BOSCH INCORP WIW28541EUC

98510

PLITA INCORPORABILA INDUCTIE BOSCH PIF672FB1E

118656

HOTA DECORATIVA BOSCH DWF97RV60

113854

PLITA INCORPORABILA GAZ BOSCH PCR7A5M90

143341

FRIGIDER INCORPORABIL BOSCH KIR21AFF0 F

98509

PLITA INCORPORABILA INDUCTIE BOSCH PXE675DC1E

95599

CUPTOR MICROUNDE INCORP BOSCH BFL634GS1

140336

PLITA INCORPORABILA INDUCTIE BOSCH PXY675DW4E

143340

FRIGIDER INCORPORABIL BOSCH KIR31AFF0 F

113874

PLITA INCORPORABILA INDUCTIE BOSCH PUJ611BB1E

145214

HOTA INCORPORABILA BOSCH DFM064W54 B

143337

FRIGIDER INCORPORABIL BOSCH KIL52ADE0 E

122560

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBA578BS0

118654

HOTA DECORATIVA BOSCH DWK98JQ60

118547

PLITA INCORPORABILA GAZ BOSCH PRP6A6N70

113858

PLITA INCORPORABILA GAZ BOSCH PCI6A5B90

132321

HOTA DECORATIVA BOSCH DWB67LM50

124590

HOTA DECORATIVA BOSCH DWK97JM20

127121

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBA554YS0

127147

PLITA INCORPORABILA ELECTRICA BOSCH PKE652CA1E

124591

HOTA DECORATIVA BOSCH DWK67JQ60

127128

HOTA DECORATIVA BOSCH DWB67FM50

127129

HOTA DECORATIVA BOSCH DWB67IM50

127134

HOTA DECORATIVA BOSCH DWB66DM50

145213

FRIGIDER INCORPORABIL BOSCH KUL15AFF0 F

140342

HOTA INCORPORABILA BOSCH DBB96AF50

140337

PLITA INCORPORABILA INDUCTIE BOSCH PXE611FC1E

98508

PLITA INCORP DOMINO ELECTRICA BOSCH PIB375FB1E

113873

PLITA INCORPORABILA INDUCTIE BOSCH PUE645BB2E

143339

FRIGIDER INCORPORABIL BOSCH KIR41AFF0 F

143345

CONGELATOR INCORPORABIL BOSCH GIV11AFE0 E

127135

HOTA DECORATIVA BOSCH DWQ66DM50

132319

HOTA DECORATIVA BOSCH DWB67CM50

145216

HOTA INCORPORABILA BOSCH DFS067K51 A

127144

PLITA INCORPORABILA GAZ BOSCH PPS9A6B90

140333

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBA5360W0 A

132323

HOTA DECORATIVA BOSCH DWB97CM50

106421

PLITA INCORPORABILA ELECTRICA BOSCH PKM631B17E

113875

PLITA INCORPORABILA ELECTRICA BOSCH PKF645FP1E

127125

HOTA INCORPORABILA BOSCH DHL885C

113878

PLITA INCORP DOMINO ELECTRICA BOSCH PKF375FP1E

118545

PLITA INCORPORABILA INDUCTIE BOSCH PUE611FB1E

127139

HOTA DECORATIVA BOSCH DWP66BC50

132334

PLITA INCORPORABILA INDUCTIE BOSCH PVS611FB5E

122566

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBA534ES0

113866

PLITA INCORPORABILA GAZ BOSCH PPH6A6B20

127138

HOTA DECORATIVA BOSCH DWB66BC50

140330

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBA574BR00 A

127126

HOTA DECORATIVA BOSCH DWB97FM50

145217

HOTA INCORPORABILA BOSCH DFS097A51 A

84526

PLITA INCORPORABILA ELECTRICA BOSCH PKE611D17E

140332

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBA5360B0 A

95601

CUPTOR MICROUNDE INCORP BOSCH BFL634GB1

122567

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBA534EB0

140339

HOTA DECORATIVA BOSCH DWK67CM60

113876

PLITA INCORPORABILA ELECTRICA BOSCH PKE645B17E

140343

HOTA INCORPORABILA BOSCH DHL585B

127137

HOTA DECORATIVA BOSCH DWP96BC50

143347

MASINA DE SPALAT CU USCATOR INCORP BOSCH WKD28542EU E

140329

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH CDG634AS0

132327

HOTA DECORATIVA BOSCH DWB98PR50

132329

PLITA INCORPORABILA GAZ BOSCH PGH6B5B90

113872

PLITA INCORPORABILA INDUCTIE BOSCH PUE611BB2E

143334

COMBINA FRIGORIFICA INCORP BOSCH KIS87AFE0 E

113877

PLITA INCORP INDUCTIE-GAZ BOSCH PSY6A6B20

135665

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBG676ES6 A+

122564

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBA554ES0

135355

PLITA INCORPORABILA GAZ BOSCH PNP6B6B90

132332

PLITA INCORPORABILA GAZ BOSCH PGQ7B5B90

135345

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBF134YS0 A

132322

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBF134ES0

127142

HOTA DECORATIVA BOSCH DWP64BC60

143881

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HRG6769S6 A

95595

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBG655NS1

148120

HOTA DECORATIVA BOSCH DWB98JQ50

146331

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBF134EB1

148037

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBF134ES1

122565

CUPTOR INCORPORABIL BOSCH HBA554EB0

97229

PLITA INCORPORABILA GAZ BOSCH POP6B6B10

 

 

Bosch10

 

ID Produs

Produs

143315

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SMV4HVX31E E

146335

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SMV2ITX18E E

143316

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SMV4HTX31E E

146337

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SMV4HTX28E E

143280

MASINA SPALAT VASE BOSCH SMS4HVW33E D

143318

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SMV4ITX11E E

140328

MASINA SPALAT VASE BOSCH SKS51E32EU F

143286

MASINA SPALAT VASE BOSCH SPS4HMI61E E

143278

MASINA SPALAT VASE BOSCH SMS4HVI32E E

143319

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SMV2ITX22E E

143277

MASINA SPALAT VASE BOSCH SMS4EVW14E C

143322

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SMI4HVS33E D

143329

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SPV2HKX39E E

143288

MASINA SPALAT VASE BOSCH SPS2HKW59E E

143332

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SPI4HMS61E E

143284

MASINA SPALAT VASE BOSCH SPS6ZMI35E C

143326

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SPV4EMX20E D

143287

MASINA SPALAT VASE BOSCH SPS4EMW28E D

146339

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SMI2ITS61E E

143323

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SMI4HTS31E E

140327

MASINA SPALAT VASE BOSCH SKS51E38EU F

143275

MASINA SPALAT VASE BOSCH SMS6EDI06E D

143328

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SPV4XMX20E F

143330

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SPV2IKX10E F

143273

MASINA SPALAT VASE BOSCH SMS8YCI01E B

143274

MASINA SPALAT VASE BOSCH SMS6ECI07E D

143281

MASINA SPALAT VASE BOSCH SMS2ITI33E E

143282

MASINA SPALAT VASE BOSCH SMS2HTW54E E

146332

MASINA SPALAT VASE BOSCH SMS2ITW38E E

143279

MASINA SPALAT VASE BOSCH SMS4HVW31E E

143307

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SMV8YCX01E B

143327

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SPV4HMX61E E

146333

MASINA SPALAT VASE BOSCH SMS4HTW17E D

143321

MASINA SPALAT VASE INCORP BOSCH SMI6ECS69E D

143283

MASINA SPALAT VASE BOSCH SMS2ITW04E E

 

 

Frig10

 

ID Produs

Produs

147784

COMBINA FRIGORIFICA NF LIEBHERR CNBE 4313 E

147645

LADA FRIGORIFICA Daewoo FF-384HEW E

147643

FRIGIDER Daewoo FN-146HEB E

144492

LADA FRIGORIFICA NEO CFD-101 F

144394

FRIGIDER TESLA RS1300M F

143957

LADA FRIGORIFICA HEINNER HCF-H145F+ F

147589

FRIGIDER ZANUSSI ZRAN23FW F

144389

COMBINA FRIGORIFICA ZANUSSI ZNLN34FW2 F

145151

CONGELATOR HEINNER HFF-N85E++ E

144657

LADA FRIGORIFICA CROWN CHF-145E A+

147417

MINIFRIGIDER HEINNER HMB-42F+ F

142359

CONGELATOR LIEBHERR GP 2733 F

147269

COMBINA FRIGORIFICA NF SAMSUNG RB34A7B5E22/EF E

142866

CONGELATOR WHIRLPOOL W55ZM111W F

144659

CONGELATOR CROWN CVF/CFV-21 A+

144380

CONGELATOR ELECTROLUX LYB1AE8W0 E

147270

COMBINA FRIGORIFICA NF SAMSUNG RB38A6B1DS9/EF C

142338

COMBINA FRIGORIFICA LIEBHERR CN 4813 E

146744

COMBINA FRIGORIFICA HOTPOINT HAFC8 TO32SX

142363

CONGELATOR LIEBHERR GBE 1213 F

134218

COMBINA FRIGORIFICA INDESIT XIT9 T3U X A+++

145916

COMBINA FRIGORIFICA BOSCH KGV362LEA E

147585

CONGELATOR ZANUSSI ZUAN19FW F

142931

COMBINA FRIGORIFICA NF SAMSUNG RB38T600ESA/EF E

143620

VITRINA FRIGORIFICA WHIRLPOOL AND 140 WC

141493

FRIGIDER ZANUSSI ZRAN32FW F

146742

COMBINA FRIGORIFICA NF INDESIT INFC9 TO32X E

145148

COMBINA FRIGORIFICA LIEBHERR CU 331 F

147853

CONGELATOR INDESIT UI6 F1T W1 F

144385

COMBINA FRIGORIFICA ELECTROLUX LNT3LE34W4 E

147271

COMBINA FRIGORIFICA NF SAMSUNG RB38A6B1DCS/EF C

147830

COMBINA FRIGORIFICA WHIRLPOOL W5 711E W 1 F

135021

COMBINA FRIGORIFICA NF WHIRLPOW7 811I W F

147274

COMBINA FRIGORIFICA NF SAMSUNG RB38A7B6CS9/EF C

107854

COMBINA FRIGORIFICA INDESIT LR9 S1Q F X A+

146745

COMBINA FRIGORIFICA HOTPOINT HAFC9 TI32SX E

143621

VITRINA FRIGORIFICA WHIRLPOOL ADN 140 BK

143672

COMBINA FRIGORIFICA ARCTIC AK60320M30W F

141258

LADA FRIGORIFICA ZANUSSI ZCAN38FW1 F

142339

COMBINA FRIGORIFICA LIEBHERR CNEL 4313 E

142936

COMBINA FRIGORIFICA NF SAMSUNG RB34T672EBN/EF E

144384

COMBINA FRIGORIFICA ELECTROLUX LNT3LE34X4 E

147276

COMBINA FRIGORIFICA NF SAMSUNG RB38A7B5312/EF C

111872

COMBINA FRIGORIFICA LIEBHERR CN 4015 E

144332

COMBINA FRIGORIFICA ARCTIC AK60340M30W F

142539

COMBINA FRIGORIFICA NF BEKO RCNA406E40ZMN E

143221

COMBINA FRIGORIFICA BEKO RCNA406I40XBNE

144383

COMBINA FRIGORIFICA ZANUSSI ZNLN34FX2 F

142340

COMBINA FRIGORIFICA LIEBHERR CN 4313 E

143261

COMBINA FRIGORIFICA BOSCH KGV39VLEAS E

144646

LADA FRIGORIFICA WHIRLPOOL WHE31352 FO2 E

141377

COMBINA FRIGORIFICA NF SAMSUNG RB33J3030SA/EO F

141259

COMBINA FRIGORIFICA NF ELECTROLUX LNT5MF32U0 F

143622

VITRINA FRIGORIFICA WHIRLPOOL ADN 480SD

145346

SIDE BY SIDE INOX CANDY CHSBSV 5172XN F

146743

COMBINA FRIGORIFICA HOTPOINT HAFC8 TI21SX F

90423

COMBINA FRIGORIFICA BOSCH KGV58VL31S A++

143271

FRIGIDER BOSCH KSV33NWEP E

143734

CONGELATOR ELECTROLUX LUT5NF20W F

136800

SIDE BY SIDE INOX SAMSUNG RF50K5920S8/EO F

142844

VITRINA FRIGORIFICA WHIRLPOOL ADN 350S D

146708

SIDE BY SIDE INOX BEKO GN163122ZXBRN F

147275

COMBINA FRIGORIFICA NF SAMSUNG RB38A7B5322/EF C

147754

FRIGIDER BEKO RDNE650E40DZXBRN E

142356

CONGELATOR LIEBHERR GNP 3013 F

143735

CONGELATOR ELECTROLUX LUS1AF28W F

143200

SIDE BY SIDE INOX BEKO GNO4331XPN E

148148

FRIGIDER NO FROST SAMSUNG RT50K633PSL/EO E

141262

COMBINA FRIGORIFICA NF ELECTROLUX LNT7ME34X2 E

140316

COMBINA FRIGORIFICA BOSCH KGE36ALCA C

147737

FRIGIDER BEKO RDNT401I30WBN F

146126

CONGELATOR BEKO RFNE312K31WN F

144988

COMBINA FRIGORIFICA NF LG GBB92MCACP C

147834

COMBINA FRIGORIFICA NF WHIRLPOOL W84BE 72 X 2 E

147337

SIDE BY SIDE BLACK BEKO GN163140ZGBN E

141464

COMBINA FRIGORIFICA AEG RCB632E5MX E

147755

FRIGIDER BEKO RDNE650E40ZXBRN E

144886

SIDE BY SIDE INOX SAMSUNG RS68A8831S9/EF E

126096

SIDE BY SIDE SAMSUNG RS67N8210S9/EF A+

140312

COMBINA FRIGORIFICA NF BOSCH KGN49XLEAE

126119

SIDE BY SIDE SAMSUNG RS50N3513SA/EO F

143733

SIDE BY SIDE ELECTROLUX EN6086MOX F

143257

COMBINA FRIGORIFICA NF BOSCH KGN397LEPE

141458

COMBINA FRIGORIFICA AEG RCB732E5MB E

148044

SIDE BY SIDE BLACK BEKO GN163240ZXBRN E

141461

COMBINA FRIGORIFICA AEG RCB736E5MX E

143251

COMBINA FRIGORIFICA NF BOSCH KGF39PIDP D

141441

COMBINA FRIGORIFICA AEG RCB646E3MX E

141454

COMBINA FRIGORIFICA AEG RCB736E5MB E

143269

SIDE BY SIDE INOX BOSCH KAG93AIEP E

141455

CONGELATOR ELECTROLUX LUT5NF28U0 F

143268

COMBINA FRIGORIFICA NF BOSCHKGN39LBE5 E

147832

SIDE BY SIDE INOX WHIRLPOOL WQ9 B2L E

143250

COMBINA FRIGORIFICA NF BOSCH KGF56PIDP D

147757

SIDE BY SIDE INOX BEKO GN162341XBN E

148043

SIDE BY SIDE BLACK BEKO GN162341XBRN E

141452

COMBINA FRIGORIFICA AEG RCB646E3MB E

148042

SIDE BY SIDE INOX BEKO GN1416231XPN F

141167

SIDE BY SIDE INOX BOSCH KAD93VIFP F

148128

COMBINA FRIGORIFICA BEKO RCNE560E40ZLXPHUN E

 

 

televizor10

 

ID Produs

Produs

142997

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 123 CM SAMSUNG 49LS01T, G

142192

QLED ULTRA HD 8K SMART TV 189 CM SAMSUNG QE75Q950T, G

142996

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 108 CM SAMSUNG 43LS01T, G

142189

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 138 CM SAMSUNG QE55LS01T, G

140811

QLED ULTRA HD 8K SMART TV 189 CM SAMSUNG QE75Q800T, G

147696

QLED ULTRA HD 8K SMART TV 169 CMSAMSUNG QE65Q700T

141685

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 163 CM SAMSUNG QE65Q90T, G

140724

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 163 CM SAMSUNG QE65LS03T, G

141444

ULTRA HD 4K SMART TV 189 CM SAMSUNG UE75TU8072, G

141686

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 189 CM SAMSUNG QE75Q90T, G

139762

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 163 CMSAMSUNG QE65Q60T, G

140699

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 125 CM SAMSUNG QE50Q60T, G

141684

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 138 CM SAMSUNG QE55Q90T, G

142995

ULTRA HD 4K SMART TV 189 CM SAMSUNG 75TU7172, G

139761

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 146 CM SAMSUNG QE58Q60T, G

139763

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 163 CM SAMSUNG QE65Q70T, G

142191

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 138 CM SAMSUNG QE55Q95T, G

140881

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 125 CM SAMSUNG QE50LS03T, G

140723

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 138 CM SAMSUNG QE55LS03T, G

146464

ULTRA HD 4K SMART TV 125 CM SAMSUNG UE50AU7172, G

146222

ULTRA HD 4K SMART TV 189 CMSAMSUNG UE75AU8072, G

146508

NEO QLED ULTRA HD 4K SMART TV 214 CM SAMSUNG QE85QN90A, E

146493

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 189 CM SAMSUNG QE75Q80A, G

146484

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 108 CM SAMSUNG QE43LS03A, G

146506

NEO QLED ULTRA HD 4K SMART TV 189 CM SAMSUNG QE75QN90A, E

146479

ULTRA HD 4K SMART TV 189 CM SAMSUNG UE75AU9072, G

146486

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 125 CM SAMSUNG QE50Q60A, G

141680

LED HD 80 CM SAMSUNG UE32T4002, F

146217

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 189 CM SAMSUNG QE75Q70A, G

141681

ULTRA HD 4K SMART TV 125 CM SAMSUNG UE50TU7172, G

146482

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 163 CM SAMSUNG QE65LS03A, G

146504

NEO QLED ULTRA HD 4K SMART TV 138 CM SAMSUNG QE55QN90A, F

146492

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 138 CM SAMSUNG QE55Q80A, G

146483

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 189 CM SAMSUNG QE75LS03A, F

146494

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 163 CM SAMSUNG QE65QN800A, G

146507

NEO QLED ULTRA HD 4K SMART TV 125 CM SAMSUNG QE50QN90A, F

146497

NEO QLED ULTRA HD 4K SMART TV 138 CM SAMSUNG QE55QN85A, F

146509

NEO QLED ULTRA HD 4K SMART TV 138 CM SAMSUNG QE55QN95A, G

146495

NEO QLED ULTRA HD 4K SMART TV 189 CM SAMSUNG QE75QN800A, G

146502

NEO QLED ULTRA HD 4K SMART TV 214 CM SAMSUNG QE85QN900A, G

 

 

proiectoare10

 

ID Produs

Produs

143075

PROIECTOR ACER X128HP

143076

PROIECTOR ACER X138WHP

143073

PROIECTOR ACER X118HP

146605

PROIECTOR BENQ 9H.JND77.13E

143077

PROIECTOR OPTOMA DS317E

 

 

Akai10

 

ID Produs

Produs

144948

RADIO PORTABIL AKAI DR002A-521 NEGRU

144947

CEAS CU RADIO AKAI ABTS-M10

128041

CEAS CU RADIO AKAI ABTS-S2

128028

BOXA PORTABILA AKAI DJ-4308A

119037

BOXA PORTABILA AKAI CU BLUETOOTH CEU7300-BT

133596

CEAS CU RADIO AKAI ACR-3888

143005

BOXA ACTIVA PORTABILA AKAI DJ-BY4L

144946

RADIO PORTABIL AKAI APR-350

110295

RADIO PORTABIL AKAI APR-5112

135467

BOXA PORTABILA AKAI ABTS-SH02

117217

CEAS CU RADIO AKAI CE-1500 NEGRU

133575

BOXE ACTIVE AKAI SS049A-618

141327

MICRO SISTEM AKAI I KS-5600BT

119760

BOXA PORTABILA AKAI CU BLUETOOTH ABTS-806

134118

MEDIA PLAYER AUTO AKAI CA-2DIN7135S

147683

BOXE ACTIVE AKAI BOXE ACTIVE AKAI SS047A-381, BLUETOOT

118953

RADIO PORTABIL AKAI APR-11R

147682

BOXA PORTABILA AKAI M5 THUNDER, CU BT, RADIO, CITITOR USB, 15W

128030

MICROSISTEM AKAI BT AM-301B

147684

BOXA ACTIVA, AKAI DJ-120J

91623

RADIO PORTABIL AKAI PR003A-410 BK

141333

CEAS CU RADIO AKAI ACR-3088

137611

CEAS CU RADIO CU BLUETOOTH AKAI ABTS-C5

141323

MEDIA PLAYER AUTO AKAI CA016A-9008U

110294

CEAS CU RADIO AKAI CE-1003

97403

BOXA PORTABILA AKAI CU BLUETOOTH SS023A-X10

110291

CEAS CU RADIO AKAI CR002A-219

133589

CEAS CU RADIO AKAI ABTS-S2BK

141326

SOUNDBAR AKAI ASB-5L

141335

RADIO AKAI APR-85BT

128039

SISTEM AUDIO AKAI ABTS-W5, BLUETOOTH

91622

RADIO PORTABIL AKAI DR002A-521ALB

98199

BOXA PORTABILA AKAI CU BLUETOOTH SS022A-X6

133584

BOXA PORTABILA AKAI ABTS-112

141319

SISTEM AUDIO AKAI SS060A-438

134121

MEDIA PLAYER AUTO AKAI CA014A-6246U

147685

BOXA ACTIVA PORTABILA AKAI ABTS-80

133574

BOXE ACTIVE AKAI SS027A-KING

141329

SISTEM AUDIO AKAI DJ FIXE DJ-Y5L

144944

BOXA PORTABILA AKAI ABTS-V1

133595

MINISISTEM AKAI APRC-20BG

S.C. FLANCO RETAIL S.A.

Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul nostru folosim fisiere de tip cookie. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului. Cookies colecteaza informatii intr-o forma anonima. Anumite Cookies pot fi folosite in scop de promovare si sunt predefinite. Pentru a controla aceste fisiere poti utiliza campul „Personalizez”.
Sunt de acord Personalizez
Google
Facebook
Whiteimage