Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2

Pot fi comparate maximum 4 produse.
Favorit
ID:123860
COD:BS0608C025AA
(0)
Garantie 24 luniDetalii
Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
  Reparare cu prioritate, in 5 zile lucratoare
  Preluare in service si returnare produs reparat prin curier
  Inlocuire produs defect cu un produs nou similar
  Detalii
  Alege confortul cu Garantia All Inclusive
Beneficii:
 • Livrare pana la usa casei tale
 • Verificare colet la livrare
 • Retur simplu si rapid
Specificatii cheie:
Imprimanta profesionala foto A2 pentru dimensiuni de pana la 1.200 mm, perfect pentru bannere
Imprimare in format panoramic (21 cm x 59,4 cm) pentru imagini fara margini
Reproducere fidela a imaginilor cu sistemul cu 12 cerneluri LUCIA PRO
Eliminarea efectului metalizat cu tehnologia pentru cerneala Chroma Optimiser pentru un luciu uniform si culori naturale
Disponibilitate: Stoc epuizat
6.414,99 lei
Stoc Epuizat
 • Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
 • Stoc Epuizat

Prezentare

Canon imagePROGRAF PRO-1000

Aduceti-va imaginile la viata cu uimitoarea imprimanta de birou A2

Imprimati la calitate uimitoare cu imprimanta de birou imagePROGRAF PRO-1000 A2 care ofera niveluri inalte de coloare si detaliu. Sistemul avansat cu 12 cerneluri aduce la viata imaginile in mod realist.

Magia cernelii pe hartie


Urmariti filmele de mai jos pentru a descoperi capacitatile uimitoare ale modelului imagePROGRAF PRO-1000, iar renumitul fotograf si explorator Canon, Clive Booth, ne explica modul in care fotografia prinde viata prin realizarea de imprimate superbe de mare impact. Mai simplu, dupa cum explica Clive Booth, "exista magie in cerneala de pe hartie".

Reproducerea calitatii uimitoare a imaginilor


Rezultate de imprimare extraordinare! Obtineti rezultate exceptionale cu imagini de un nivel superior. Pastrand calitatea si integritatea fotografiilor, superbele dvs. materiale imprimate va vor impresiona clientii si va vor oferi increderea de a prezenta si de a vinde produsele muncii dvs.

Imprimate uimitoare pana la A2


Bucurati-va de capacitatea de a imprima imagini remarcabile fara margini, in format de pana la A2, fara a face rabat de la calitate. Beneficiati de vitezele ridicate de imprimare si de acuratetea culorilor: cu o diversitate de tipuri de suport, de la hartie lucioasa, mata, de arta si panza, veti beneficia in mod sigur de aspectul si de senzatia dorite.

Mai multe detalii si culoare decat pana acum


Cu noul sistem LUCIA PRO cu 12 cerneluri, imaginile dvs. vor fi reproduse cu fidelitate pe materialul imprimat. Un material nou dezvoltat cu micro capsule pentru cerneala LUCIA PRO asigura niveluri inalte de calitate a culorii, cu o gama cromatica mai extinsa si mai multe detalii decat inainte. O gama variata si dinamica de culori si detalii in zonele intunecate va contribui la preluarea tuturor subtilitatilor din fotografiile dvs., de la imprimate 4x6” si pana la A2.
Canon imagePROGRAF PRO-1000, 17inch

Reflexia imbunatatita a luminii si efect metalizat redus

Tehnologia pentru cerneala Chroma Optimizer contribuie la obtinerea unei straluciri uniforme la imprimarea pe hartie lucioasa. Prin aplicarea peste imaginea imprimata, Chroma Optimizer regleaza reflexia suprafetei, pentru a oferi o reproducere naturala a culorilor pe materialul imprimat final. Aceasta creeaza imagini cu o densitate profunda de negru si previne efectul metalizat nedorit pe materialele imprimate.

Imprimate alb-negru superbe


Puteti realiza imprimate alb-negru fantastice cu ajutorul tonurilor neutre datorita sistemului de cerneluri LUCIA PRO, care dispune de patru cerneluri monocrome dedicate, negru fotografic, negru mat, gri si gri fotografic.

Design profesional si functional


Imprimanta imagePROGRAF PRO-1000 mosteneste linia rosie de la gama EOS, un simbol al calitatii exceptionale. Datorita designului profesional si functional, acest model de birou va fi o inspiratie pentru fotografii profesionisti si amatori deopotriva. Acesta are o carcasa rigida pentru a asigura injectia precisa de cerneala si o tava suplimentara pentru alimentarea manuala, care va permite sa lucrati cu tipuri de hartie mai grea.

Eficienta marita la utilizarea pentru volum mare


Rezervoarele de cerneala de mare capacitate, de 80 ml, reduc necesitatea inlocuirii frecvente a cernelii, iar un cartus de intretinere usor de inlocuit mareste eficienta pentru utilizatorii de materiale imprimate in volume mare. Toate cele 12 cerneluri sunt usor de incarcat prin partea din fata a imprimantei si se afla in spatele unui capac care se inchide in jos.

Economisiti cerneala si timp


Duzele exclusive pentru negru mat si negru fotografic previn irosirea cernelii si a timpului atunci cand se comuta in functie de tipul de suport folosit.
Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2

Setari flexibile si gestionarea culorilor

Plug-inul Print Studio Pro de la Canon asigura o configuratie noua a ecranului, care faciliteaza reglarea setarilor imprimantei, ale hartiei, de configuratie si culori, pentru a contribui la realizarea de materiale imprimate de cea mai buna calitate. Puteti crea setari preferate care va convin si la care puteti reveni iarasi si iarasi. Gestionarea culorilor este mai simpla ca oricand, cu o caseta simpla care permite selectarea profilului ICC, cu intentia de redare si o caracteristica absolut noua pentru a permite remedierea soft.

Plug-in Print Studio Pro actualizat


Plug-inul Print Studio Pro este legatura perfecta de flux de lucru intre imagini si produsul imprimat finit. Noua functie a plug-inului de "Reproducere a contrastului" asigura imagini cu nivel inalt de detalii de imprimat cu un nivel incredibil de acuratete si claritate.

Grad sporit de utilitate in cadrul fluxului de lucru


Imbunatatiti-va productivitatea si eficienta cu ajutorul conectivitatii wireless si la cloud. Pur si simplu descarcati aplicatia Canon PRINT pe dispozitivul dvs. iOS sau Android sau imprimati prin intermediul conexiunii Wi-Fi a laptopului sau PC-ului. Camerele compatibile PictBridge permit inclusiv imprimarea directa prin Wi-Fi.

Fluxul de lucru Fidelitate de cristal Canon


imagePROGRAF PRO-1000 permite utilizatorilor camerei Canon EOS sa isi imprime cu incredere imaginile, utilizand software-ul integrat de fotografie si imprimare: Digital Photo Professional si plug-inul Print Studio Pro. Acest flux de lucru unic de intrare-iesire Canon permite utilizatorilor sa isi editeze si sa isi imprime imaginile realizate cu ajutorul camerei Canon EOS, pastrand in acelasi timp detaliile si claritatea originale din momentul realizarii imaginii.
Canon imagePROGRAF PRO-1000. Print Studio Pro

Clasa: 17"


ip de cerneala: 12 cerneluri - MBK/PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO
Rezolutie maxima de imprimare: Viteza de imprimare
Viteza de imprimare: A2 (LU-101 color) - aprox. 3 min./35 sec.; A2 (PT-101 color sau monocrom) - aprox. 6 min.
Dimensiuni, greutate: aprox. 723 x 433 x 285 mm; aprox. 32 kg (inclusiv capul de imprimare si cernelurile)
Sursa de alimentare: CA 100 - 240 V (50 - 60 Hz); Consum energie (aproximativ 37 W); Consum in standby (aproximativ 2,5 W); Alimentare oprita (aproximativ 0,4 W)
Mediu de functionare: Temperatura: 5-35 grade C; Umiditatea: 10-90 % UR (fara condens)
Zgomot acustic: aprox. 41 dB (A) - Foto (4x6); aprox. 40,8 dB (A) - Document (A4. B/W),Mod silentios oprit; aprox. 40,4 dB (A) - Document (A4. B/W),Mod silentios pornit
Afisajul panoului de comanda: 3,0" (LCD TFT 320 x 240),13 taste, 2 LED-uri; 21 de limbi selectabile: engleza/germana/franceza/turca/italiana/spaniola/portugheza/olandeza/ploneza/maghiara/daneza/norvegiana/suedeza/finlandeza/ceha/rusa/chineza simplificata/chineza traditionala/thailandeza/indoneziana/japoneza
Memorie: 1GB

TIP DE INTERFATA SI SOFTWARE


Sisteme de operare acceptate: Windows pe 32 de biti - Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10; Windows Server 2008; Windows pe 64 de biti -Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10; Windows Server 2008/2008R2, Windows Server 2012/2012R2; Windows RT (versiunea Windows 8 ARM) nu este acceptata; Macintosh; OS10.7.5 - OS10.10.x
Sisteme mobile acceptate: iOS, Android
Interfata: USB Hi-Speed, Tip: incorporat; USB 2.0 High-Speed, viteza totala (12 Mbit/sec.),viteza mare (480 Mbit/sec.),transfer general
Retea LAN wireless: Wi-Fi; IEEE802.11n; IEEE802.11g; IEEE802.11b; Ethernet
Tip incorporat: IEEE 802.3 10base-T; IEEE 802.3u 100base-TX;Auto-Negotiation
Dispozitiv inteligent si aplicatii Cloud: Aplicatia Canon PRINT (iOS sau Android); Aplicatia Pro Gallery Print (numai pentru iPad); PIXMA Cloud Link; Apple AirPrint; Google Cloud Print
Direct de pe camera: Wi-Fi Pictbridge
Software: Print Studio Pro, Quick Utility Toolbox

CAP DE IMPRIMARE


Tip: Jet de cerneala Canon la cerere
Configuratie cap: Tip integrat cu 12 culori (3 cipuri cu 4 culori)
Densitate duza de imprimare: 600 dpi x 2
Duze per chip: 1.536 duze x 12 culori, include sistemul de detectare si compensare a duzelor care nu pornesc
Dimensiune picaturi: Minimum 4 pl

REZERVOR DE CERNEALA


Model: Rezervoare de cerneala LUCIA PRO - PFI-1000; MBK/ PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO
Capacitate de imprimare (4x6 PT-101): Numar de fotografii de 10 x 15 cm - Negru mat (MBK): 5490 de fotografii; Negru mat (PBK): 2205 de fotografii; Gri (GY): 1465 de fotografii; Gri foto (PGY): 3165 de fotografii; Cyan foto (PC): 5140 de fotografii; Cyan (C): 5025 de fotografii; Magenta foto (PM): 3755 de fotografii; Magenta (M): 5885 de fotografii; Galben (Y): 3365 de fotografii; Rosu (R): 5355 de fotografii; Albastru (B): 4875 de fotografii; Chroma Optimizer (CO): 680 de fotografii
Capacitate de imprimare (A2 PT-101): Numar de fotografii color A2 - Negru mat (MBK): 1600 de fotografii; Negru mat (PBK): 256 de fotografii; Gri (GY): 106 de fotografii; Gri foto (PGY): 270 de fotografii; Cyan foto (PC): 600 de fotografii; Cyan (C): 675 de fotografii; Magenta foto (PM): 374 de fotografii; Magenta (M): 965 de fotografii; Galben (Y): 329 de fotografii; Rosu (R): 935 de fotografii; Albastru (B): 545 de fotografii; Chroma Optimizer (CO): 97 de fotografii

GESTIONAREA HARTIEI


Alimentare suporturi media: Tava spate/fanta de alimentare manuala
Tip de hartie: Hartie simpla; Hartie fotografica lucioasa superioara II; Hartie fotografica Pro Platinum; Hartie fotografica Pro Luster; Hartie fotografica semilucioasa superioara; Hartie fotografica Pro Premium mata; Hartie fotografica mata; Alte tipuri de hartie pentru realizari artistice, panza si hartie fotografica lucioasa
Formatul suportului: A5, A4, A3, A3+, A2, B5, B4, B3; 4x6", 5x7", 8x10", 10x12", 14x17", 17x22", LTR, LGL, LDR
Grosimea suport: Tava spate: hartie simpla 64 - 105 g/m2, hartie speciala Canon de max. 300 g/m2; Grosime tava spate: 0,1 - 0,3 mm; Fanta de alimentare manuala: hartie speciala Canon de max. 400 g/m2; Grosime hartie alimentare manuala: 0,1 - 0,7 mm
Latimea hartiei: Tava spate: 89 - 432 mm; Fanta de alimentare manuala: 203,2 - 432 mm
Lungimea minima a hartiei imprimabile: Tava spate: 127 mm; Fanta de alimentare manuala: 254 mm
Lungimea maxima a hartiei imprimabile: 594 mm
Margini (sus, jos, laturi): Recomandate - margine superioara: 57 mm, margine inferioara: 55 mm, stanga/dreapta: 3,4 mm; (LTR/LGL: marginea din stanga 6,4 mm, marginea din dreapta 6,3 mm); Suprafata imprimabila - margine superioara 3 mm, margine inferioara 5 mm, margine stanga/dreapta: 3,4 mm; (LTR/LGL: marginea din stanga 6,4 mm, marginea din dreapta 6,3 mm)
Latimea hartiei pentru imprimare fara margini: A4, A3, A3+, A2, 4x6", 5x7", 8x10", 10x12", 14x17", 17x22", LTR

CONSUMABILE


Rezervor de cerneala: PFI-1000 MBK/PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO (80 ml)
Cartus de intretinere: MC-20

Specificatii

Informatii tehnice
Tip produs:Imprimanta laser
Format:A2
Functii disponibile:Foto
Tehnologie:Inkjet
Mod tiparire:Color
Interfata:Retea;
USB;
Wireless
Retea:10/100 mbps
Duplex automat:Nu
ADF:Nu
Medii printare
Tip mediu printare:A2
Altele
Altele:12 cartuse
Caracteristici generale
Putere consumata:Maxim: 37 W; Standby: 2.5 W
Greutate (Kg):32 kg
Dimensiuni (W x D x H) mm:72.4 x 43.2 x 28.4 cm
Garantie:24 luni

Review-uri

Livrare pana la usa casei tale
Verificare colet la livrare
Retur simplu si rapid
Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Favorit
Stoc epuizat

Imprimanta cu jet color Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2

Garantie 24 luni
6.414,99 lei
Extinde serviciul de garantie
Vezi detalii
Informatii finantare
Incepand de la 18011 lei
Informatii plata card credit
pana la 24 de rate fara dobanda
Specificatii produs
Review-uri (0)
Frecvent cumparat cu
Produse similare
Specificatii produs
Inapoi
Specificatii cheie:
Imprimanta profesionala foto A2 pentru dimensiuni de pana la 1.200 mm, perfect pentru bannere
Imprimare in format panoramic (21 cm x 59,4 cm) pentru imagini fara margini
Reproducere fidela a imaginilor cu sistemul cu 12 cerneluri LUCIA PRO
Eliminarea efectului metalizat cu tehnologia pentru cerneala Chroma Optimiser pentru un luciu uniform si culori naturale
Informatii tehnice
Tip produs:Imprimanta laser
Format:A2
Functii disponibile:Foto
Tehnologie:Inkjet
Mod tiparire:Color
Interfata:Retea;
USB;
Wireless
Retea:10/100 mbps
Duplex automat:Nu
ADF:Nu
Medii printare
Tip mediu printare:A2
Altele
Altele:12 cartuse
Caracteristici generale
Putere consumata:Maxim: 37 W; Standby: 2.5 W
Greutate (Kg):32 kg
Dimensiuni (W x D x H) mm:72.4 x 43.2 x 28.4 cm
Garantie:24 luni
Canon imagePROGRAF PRO-1000

Aduceti-va imaginile la viata cu uimitoarea imprimanta de birou A2

Imprimati la calitate uimitoare cu imprimanta de birou imagePROGRAF PRO-1000 A2 care ofera niveluri inalte de coloare si detaliu. Sistemul avansat cu 12 cerneluri aduce la viata imaginile in mod realist.

Magia cernelii pe hartie


Urmariti filmele de mai jos pentru a descoperi capacitatile uimitoare ale modelului imagePROGRAF PRO-1000, iar renumitul fotograf si explorator Canon, Clive Booth, ne explica modul in care fotografia prinde viata prin realizarea de imprimate superbe de mare impact. Mai simplu, dupa cum explica Clive Booth, "exista magie in cerneala de pe hartie".

Reproducerea calitatii uimitoare a imaginilor


Rezultate de imprimare extraordinare! Obtineti rezultate exceptionale cu imagini de un nivel superior. Pastrand calitatea si integritatea fotografiilor, superbele dvs. materiale imprimate va vor impresiona clientii si va vor oferi increderea de a prezenta si de a vinde produsele muncii dvs.

Imprimate uimitoare pana la A2


Bucurati-va de capacitatea de a imprima imagini remarcabile fara margini, in format de pana la A2, fara a face rabat de la calitate. Beneficiati de vitezele ridicate de imprimare si de acuratetea culorilor: cu o diversitate de tipuri de suport, de la hartie lucioasa, mata, de arta si panza, veti beneficia in mod sigur de aspectul si de senzatia dorite.

Mai multe detalii si culoare decat pana acum


Cu noul sistem LUCIA PRO cu 12 cerneluri, imaginile dvs. vor fi reproduse cu fidelitate pe materialul imprimat. Un material nou dezvoltat cu micro capsule pentru cerneala LUCIA PRO asigura niveluri inalte de calitate a culorii, cu o gama cromatica mai extinsa si mai multe detalii decat inainte. O gama variata si dinamica de culori si detalii in zonele intunecate va contribui la preluarea tuturor subtilitatilor din fotografiile dvs., de la imprimate 4x6” si pana la A2.
Canon imagePROGRAF PRO-1000, 17inch

Reflexia imbunatatita a luminii si efect metalizat redus

Tehnologia pentru cerneala Chroma Optimizer contribuie la obtinerea unei straluciri uniforme la imprimarea pe hartie lucioasa. Prin aplicarea peste imaginea imprimata, Chroma Optimizer regleaza reflexia suprafetei, pentru a oferi o reproducere naturala a culorilor pe materialul imprimat final. Aceasta creeaza imagini cu o densitate profunda de negru si previne efectul metalizat nedorit pe materialele imprimate.

Imprimate alb-negru superbe


Puteti realiza imprimate alb-negru fantastice cu ajutorul tonurilor neutre datorita sistemului de cerneluri LUCIA PRO, care dispune de patru cerneluri monocrome dedicate, negru fotografic, negru mat, gri si gri fotografic.

Design profesional si functional


Imprimanta imagePROGRAF PRO-1000 mosteneste linia rosie de la gama EOS, un simbol al calitatii exceptionale. Datorita designului profesional si functional, acest model de birou va fi o inspiratie pentru fotografii profesionisti si amatori deopotriva. Acesta are o carcasa rigida pentru a asigura injectia precisa de cerneala si o tava suplimentara pentru alimentarea manuala, care va permite sa lucrati cu tipuri de hartie mai grea.

Eficienta marita la utilizarea pentru volum mare


Rezervoarele de cerneala de mare capacitate, de 80 ml, reduc necesitatea inlocuirii frecvente a cernelii, iar un cartus de intretinere usor de inlocuit mareste eficienta pentru utilizatorii de materiale imprimate in volume mare. Toate cele 12 cerneluri sunt usor de incarcat prin partea din fata a imprimantei si se afla in spatele unui capac care se inchide in jos.

Economisiti cerneala si timp


Duzele exclusive pentru negru mat si negru fotografic previn irosirea cernelii si a timpului atunci cand se comuta in functie de tipul de suport folosit.
Canon imagePROGRAF PRO-1000, A2

Setari flexibile si gestionarea culorilor

Plug-inul Print Studio Pro de la Canon asigura o configuratie noua a ecranului, care faciliteaza reglarea setarilor imprimantei, ale hartiei, de configuratie si culori, pentru a contribui la realizarea de materiale imprimate de cea mai buna calitate. Puteti crea setari preferate care va convin si la care puteti reveni iarasi si iarasi. Gestionarea culorilor este mai simpla ca oricand, cu o caseta simpla care permite selectarea profilului ICC, cu intentia de redare si o caracteristica absolut noua pentru a permite remedierea soft.

Plug-in Print Studio Pro actualizat


Plug-inul Print Studio Pro este legatura perfecta de flux de lucru intre imagini si produsul imprimat finit. Noua functie a plug-inului de "Reproducere a contrastului" asigura imagini cu nivel inalt de detalii de imprimat cu un nivel incredibil de acuratete si claritate.

Grad sporit de utilitate in cadrul fluxului de lucru


Imbunatatiti-va productivitatea si eficienta cu ajutorul conectivitatii wireless si la cloud. Pur si simplu descarcati aplicatia Canon PRINT pe dispozitivul dvs. iOS sau Android sau imprimati prin intermediul conexiunii Wi-Fi a laptopului sau PC-ului. Camerele compatibile PictBridge permit inclusiv imprimarea directa prin Wi-Fi.

Fluxul de lucru Fidelitate de cristal Canon


imagePROGRAF PRO-1000 permite utilizatorilor camerei Canon EOS sa isi imprime cu incredere imaginile, utilizand software-ul integrat de fotografie si imprimare: Digital Photo Professional si plug-inul Print Studio Pro. Acest flux de lucru unic de intrare-iesire Canon permite utilizatorilor sa isi editeze si sa isi imprime imaginile realizate cu ajutorul camerei Canon EOS, pastrand in acelasi timp detaliile si claritatea originale din momentul realizarii imaginii.
Canon imagePROGRAF PRO-1000. Print Studio Pro

Clasa: 17"


ip de cerneala: 12 cerneluri - MBK/PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO
Rezolutie maxima de imprimare: Viteza de imprimare
Viteza de imprimare: A2 (LU-101 color) - aprox. 3 min./35 sec.; A2 (PT-101 color sau monocrom) - aprox. 6 min.
Dimensiuni, greutate: aprox. 723 x 433 x 285 mm; aprox. 32 kg (inclusiv capul de imprimare si cernelurile)
Sursa de alimentare: CA 100 - 240 V (50 - 60 Hz); Consum energie (aproximativ 37 W); Consum in standby (aproximativ 2,5 W); Alimentare oprita (aproximativ 0,4 W)
Mediu de functionare: Temperatura: 5-35 grade C; Umiditatea: 10-90 % UR (fara condens)
Zgomot acustic: aprox. 41 dB (A) - Foto (4x6); aprox. 40,8 dB (A) - Document (A4. B/W),Mod silentios oprit; aprox. 40,4 dB (A) - Document (A4. B/W),Mod silentios pornit
Afisajul panoului de comanda: 3,0" (LCD TFT 320 x 240),13 taste, 2 LED-uri; 21 de limbi selectabile: engleza/germana/franceza/turca/italiana/spaniola/portugheza/olandeza/ploneza/maghiara/daneza/norvegiana/suedeza/finlandeza/ceha/rusa/chineza simplificata/chineza traditionala/thailandeza/indoneziana/japoneza
Memorie: 1GB

TIP DE INTERFATA SI SOFTWARE


Sisteme de operare acceptate: Windows pe 32 de biti - Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10; Windows Server 2008; Windows pe 64 de biti -Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10; Windows Server 2008/2008R2, Windows Server 2012/2012R2; Windows RT (versiunea Windows 8 ARM) nu este acceptata; Macintosh; OS10.7.5 - OS10.10.x
Sisteme mobile acceptate: iOS, Android
Interfata: USB Hi-Speed, Tip: incorporat; USB 2.0 High-Speed, viteza totala (12 Mbit/sec.),viteza mare (480 Mbit/sec.),transfer general
Retea LAN wireless: Wi-Fi; IEEE802.11n; IEEE802.11g; IEEE802.11b; Ethernet
Tip incorporat: IEEE 802.3 10base-T; IEEE 802.3u 100base-TX;Auto-Negotiation
Dispozitiv inteligent si aplicatii Cloud: Aplicatia Canon PRINT (iOS sau Android); Aplicatia Pro Gallery Print (numai pentru iPad); PIXMA Cloud Link; Apple AirPrint; Google Cloud Print
Direct de pe camera: Wi-Fi Pictbridge
Software: Print Studio Pro, Quick Utility Toolbox

CAP DE IMPRIMARE


Tip: Jet de cerneala Canon la cerere
Configuratie cap: Tip integrat cu 12 culori (3 cipuri cu 4 culori)
Densitate duza de imprimare: 600 dpi x 2
Duze per chip: 1.536 duze x 12 culori, include sistemul de detectare si compensare a duzelor care nu pornesc
Dimensiune picaturi: Minimum 4 pl

REZERVOR DE CERNEALA


Model: Rezervoare de cerneala LUCIA PRO - PFI-1000; MBK/ PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO
Capacitate de imprimare (4x6 PT-101): Numar de fotografii de 10 x 15 cm - Negru mat (MBK): 5490 de fotografii; Negru mat (PBK): 2205 de fotografii; Gri (GY): 1465 de fotografii; Gri foto (PGY): 3165 de fotografii; Cyan foto (PC): 5140 de fotografii; Cyan (C): 5025 de fotografii; Magenta foto (PM): 3755 de fotografii; Magenta (M): 5885 de fotografii; Galben (Y): 3365 de fotografii; Rosu (R): 5355 de fotografii; Albastru (B): 4875 de fotografii; Chroma Optimizer (CO): 680 de fotografii
Capacitate de imprimare (A2 PT-101): Numar de fotografii color A2 - Negru mat (MBK): 1600 de fotografii; Negru mat (PBK): 256 de fotografii; Gri (GY): 106 de fotografii; Gri foto (PGY): 270 de fotografii; Cyan foto (PC): 600 de fotografii; Cyan (C): 675 de fotografii; Magenta foto (PM): 374 de fotografii; Magenta (M): 965 de fotografii; Galben (Y): 329 de fotografii; Rosu (R): 935 de fotografii; Albastru (B): 545 de fotografii; Chroma Optimizer (CO): 97 de fotografii

GESTIONAREA HARTIEI


Alimentare suporturi media: Tava spate/fanta de alimentare manuala
Tip de hartie: Hartie simpla; Hartie fotografica lucioasa superioara II; Hartie fotografica Pro Platinum; Hartie fotografica Pro Luster; Hartie fotografica semilucioasa superioara; Hartie fotografica Pro Premium mata; Hartie fotografica mata; Alte tipuri de hartie pentru realizari artistice, panza si hartie fotografica lucioasa
Formatul suportului: A5, A4, A3, A3+, A2, B5, B4, B3; 4x6", 5x7", 8x10", 10x12", 14x17", 17x22", LTR, LGL, LDR
Grosimea suport: Tava spate: hartie simpla 64 - 105 g/m2, hartie speciala Canon de max. 300 g/m2; Grosime tava spate: 0,1 - 0,3 mm; Fanta de alimentare manuala: hartie speciala Canon de max. 400 g/m2; Grosime hartie alimentare manuala: 0,1 - 0,7 mm
Latimea hartiei: Tava spate: 89 - 432 mm; Fanta de alimentare manuala: 203,2 - 432 mm
Lungimea minima a hartiei imprimabile: Tava spate: 127 mm; Fanta de alimentare manuala: 254 mm
Lungimea maxima a hartiei imprimabile: 594 mm
Margini (sus, jos, laturi): Recomandate - margine superioara: 57 mm, margine inferioara: 55 mm, stanga/dreapta: 3,4 mm; (LTR/LGL: marginea din stanga 6,4 mm, marginea din dreapta 6,3 mm); Suprafata imprimabila - margine superioara 3 mm, margine inferioara 5 mm, margine stanga/dreapta: 3,4 mm; (LTR/LGL: marginea din stanga 6,4 mm, marginea din dreapta 6,3 mm)
Latimea hartiei pentru imprimare fara margini: A4, A3, A3+, A2, 4x6", 5x7", 8x10", 10x12", 14x17", 17x22", LTR

CONSUMABILE


Rezervor de cerneala: PFI-1000 MBK/PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO (80 ml)
Cartus de intretinere: MC-20
6.414,99 lei
Stoc Epuizat