iTransfer

iTransfer este o metoda de plata ce permite finalizarea tranzactiei online direct din interfata de internet banking. Utilizand serviciul de internet banking al bancii tale, vei putea efectua plata exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit.

Avantajele metodei de plata prin iTransfer sunt:

-          Folosesti mediul securizat de plata al bancii tale

-          Ordinul de plata este precompletat cu detaliile tranzactiei

-          Confirmarea platii este transmisa in sistemul de procesare comenzi Flanco.ro instant


Pentru a plati si finaliza o plata cu iTransfer trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

1. Selecteaza optiunea de plataiTransfer. Verifica daca banca(ile) inrolate se incadreaza in optiunile tale – detii un cont bancar, cu internet banking activ. Dupa selectie, apasa butonul “Trimite comanda” pentru a  accesa sistemul de internet banking.
2. Dupa apasarea butonului, vei fi directionat catre sistemul de internet banking ales. Aici te autentifici in contul tau securizat conform procedurilor fiecarei banci in parte (token, parola etc.)
3. Imediat dupa autentificarea in contul tau, vei vedea un ordin de plata precompletat cu suma si detaliile tranzactiei. Va trebui sa semnezi si sa validezi acest ordin de plata
4. Dupa confirmarea Ordinului de Plata, tranzactia va fi finalizata cu succes iar tu vei fi re-directionat inapoi pe www.flanco.ro, in pagina de confirmare a comenzii.

In acest moment, poti folosi iTransfer pentru plati online efectuate prin intermediul solutiilor de internet banking furnizate de BCR banking 24.

Pentru asistenta si informatii, contacteaza Departamentul Customer Support Flanco la telefon + 021 203 81 70 sau e-mail vanzari@flanco.ro sau Departamentul Customer Support Payu la telefon + 021 303.20.60 sau e-mail suport@payu.ro.