iTransfer BCR

iTransfer este o metoda de plata ce permite finalizarea tranzactiei online direct din interfata de internet banking. Utilizand serviciul de internet banking al bancii BCR, vei putea efectua plata exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit.

Pentru a plati si finaliza o plata cu iTransfer trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

1. Selecteaza optiunea de plataiTransferdin cosul de cumparaturi si apasa butonul “Trimite comanda” pentru a  accesa sistemul de internet banking BCR.

2. Vei fi directionat automat din site-ul flanco.ro catre pagina de internet banking BCR. Aici te autentifici in contul tau securizat.
3. Imediat dupa autentificarea in contul tau, vei vedea un ordin de plata precompletat cu suma si detaliile tranzactiei. In acest ecran trebuie sa-ti verifici informatiile si poti seleca contul platitor.
4. Dupa apasarea butonului "Contiuna" va trebui sa semnezi acest ordin de plata utilizand elementele de autorizare puse la dispozitie de catre BCR – eToken sau Token.

5. Dupa semnarea ordinului de plata, vei primi confirmarea inregistrarii cu success a operatiunii. Prin apasarea butonului “Finalizeaza comanda” vei fi re-directionat pe site-ul flanco.ro catre pagina de confirmare a comenzii tale.

Pentru asistenta si informatii, contacteaza Departamentul Customer Support Flanco la telefon + 021 203 81 70 sau e-mail vanzari@flanco.ro sau Departamentul Customer Support Payu la telefon + 021 303.20.60 sau e-mail suport@payu.ro.