Joc Xbox One Bladestorm Nightmare

ID: 94636 / COD: CDM7050002
Joc Xbox One Bladestorm Nightmare
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Bladestorm: Nightmare este un joc de strategie in care jucatorul intra in rolul unui mercenar si alege sa lupte fie pentru Anglia sau pentru Franta in misiuni inspirate de evenimente reale si lupte din epoca "Razboiului de o suta de ani" ; un conflict care a durat intre 1337 si 1453 intre Casa de Plantagenet (Anglia) si Casa de Valois (Franta),implicand de asemenea cele mai multe regate vest -europene, intr-un moment sau altul.
Revizitand una din cele mai lungi si mai instabile politic perioade din istoria Europei, Omega Force a dezvoltat acest titlu intr-un mod care permite jucatorului sa-si asume comanda diferitelor tipuri de trupe si armate, in timp ce le ofera oportunitatea de a dezvolta caracterul lor unic, sa isi creasca faima, averea si armata si sa finalizeze diferite misiuni, indiferent de parti si de loialitate.
Bladestorme include modul Nightmare, care ofera un scenariu care nu se bazeaza pe evenimente istorice. Noul mod permite jucatorilor sa preia controlul a 32 de caractere jucabile suplimentare, bazate atat pe figuri istorice fictive si proeminente ale vremii.
Specificatii
Tip joc:Strategie
Producator:Koei
Platforma:Xbox One
Categorie varsta:12+
Numar jucatori locali:1
An lansare:2015
Luna lansare:Martie
Garantie:Produs fara garantie
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare