Joc magnetic Momki Sah

ID: 93810 / COD: MK780
Joc magnetic Momki Sah
Joc magnetic Momki Sah
Joc magnetic Momki Sah
Joc magnetic Momki Sah
Joc magnetic Momki Sah
Joc magnetic Momki Sah
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

-Sah magnetic - ideal pentru calatorii

-Varsta: peste 6 ani

-Numar de jucatori: 2

-Include: 32 de magneti

Armatele sunt deja pe campul de lupta. Razboiul incepe, iar in timpul lui se vor face strategii, capturi si sacrificii. O sa fie o batalie grea care implica atentie si multa concentrare pentru ca in final nu poate fi decat un invingator.

Un joc care cere multa organizare din partea celor care-l joaca. Dezvolta inteligenta, memoria, intuitia si gandirea strategica.
Asezare: Pozitia initiala: primul rand: turn, cal, nebun, regina, rege, nebun, cal si turn; randul al doilea: pioni.
Mutare: Albul muta primul. Jucatorii muta alternativ cate o piesa. Piesele sunt mutate fie pe un patrat neocupat, fie pe unul ocupat de o piesa a adversarului, capturand-o si indepartand-o din joc. Un jucator nu poate face nicio mutare care sa puna sau sa lase regele in pozitie de atac. Daca jucatorul care muta nu mai are ce sa mute, jocul se incheie; sah mat – daca regele este atacat si nu poate fi salvat.

Fiecare piesa de sah are propriul stil de mutare:
Regele, cea mai importanta piesa, poate fi mutat cate un patrat in orice directie, si are o mutare speciala care se numeste rocada si implica si mutarea unui turn. Turnul poate fi mutat oricate patrate pe verticala si orizontala. Nebunul poate fi mutat oricate patrate pe diagonala. Regina poate fi mutata oricate patrate pe verticala, orizontala si diagonala. Calul se muta in forma de „L”, doua patrate pe lungime si un patrat pe latime, si poate sari peste alte piese.

Pionul poate fi mutat pe patratul neocupat din fata, de pe acelasi rand, sau poate avansa doua patrate la prima mutare numai daca acestea sunt neocupate, sau poate fi mutat pe un patrat ocupat de o piesa a adversarului care se afla in fata sa sau pe diagonala, capturand acea piesa.

Specificatii
Tip jucarie:Joc magnetic
Numar piese:32
Pentru:Baieti;
Fete
Varsta:5 ani+
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare