Joc PS4 Samurai Warriors Spirit of Sanada

ID: 119331 / COD: CDM4080038
Joc PS4 Samurai Warriors Spirit of Sanada
214,99 lei
229,99 lei
(-15,00 lei)
In stoc
Livrare:
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Joc PlayStation 4 Samurai Warriors Spirit of Sanada
Samurai Warriors este un joc de actiune tactic istoric, care relateaza evenimentele petrecute in timpul conflictului din secolul al XVI-lea, cunoscut ca era Sengoku: Era Samurailor! Pentru prima data in cadrul francizei Samurai Warriors, accentul este pus in exclusivitate pe clanul legendar Sanada, si istoria lor unica.
Clanul Sanada a fost ales din doua considerente. Primul este rezistenta unica si eforturile constante de a depasi orice obstacol. Intr-o perioada in care majoritatea samurailor ar apela la sinucidere in momentul in care sunt pe punctul de a piere lupta, membri Sanada apreciaza viata si sunt dispusi sa lupte pana in ultimul moment pentru a intoarce orice situatie in favoarea lor. Moto-ul lor „Survive until life is no more” are o insemnatate aparte pentru toti membri clanului; de la patriarhul lor, Masayuki, si pana la renumitul sau fiu, Yukimura, care este si protagonistul jocului.
Fiecare clan japonez are propriul drapel, care simbolizeaza credinta in protectorul familiei lor.
Emblem Sanada infatiseaza 6 monede de aur pe un fundal rosu. Poate ca pare simplu, dar de fapt acesta simbolizeaza taxa pe care fiecare suflet trebuie sa o plateasca pentru a traversa raul spre viata de apoi si devodamentul de care dau dovada in timpul bataliilor la care participa: daca ar fi de parta ta, ar lupta pana la capat!
Samurai Warriors: Spirit of Sanada le face cunostinta jucatorilor cu clanul Sanada, prezentand viata lui Yukimura Sanada si ascensiunea acestuia de la un tanar la „cel mai puternic razboinic al Japoniei”, asa cum a fost considerat de multi.
In Spirit of Yukimura Sanada, jucatorii pot retrai povestea eroica a vietii acestuia, de la nastera in timpul erei Mayasuki Sanada si pana la finalul eroic din timpul asediului de la Osaka.
General
Publisher:Koei
Specificatii
Tip joc:Actiune;
Aventura
Platforma:PlayStation 4
Categorie varsta:16+
Numar jucatori locali:1
An lansare:2017
Luna lansare:Mai
Garantie:Produs fara garantie
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare