Joc Ridge Racer 2 pentru PSP

ID: 50326 / COD: UCES-00002
Joc Ridge Racer 2 pentru PSP
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

In Ridge Racer, circuitele din variantele anterioare sunt combinate cu noi trasee. Vechile masini sunt reintroduse alaturi de noile motoare. Coloana sonora din alte titluri Ridge este reinviata, remixata ºi intinerita prin adaugirea unor noi piese techno, pentru a pastra stilul hardcore Ridge Racer.
Ridge Racers nu se lauda doar cu o rata a frame-urilor rapida si intensa, dar reuseste sa surprinda si cu un nivel mare de detaliere.Pentru cei care care utilizeaza PSP-ul, Ridge Racers reprezinta jocul perfect pentru a-si demonstra talentele.
Dar Ridge Racers nu inseamna doar grafica. Modul de joc "World Tour" te conduce printr-o serie de curse din ce in ce mai dificile. Vei intalni gradual din ce in ce mai multe trasee si masini in Tur, iar orele vor trece cu usurinta in acest mod. Noile facilitaþi ale Sony de joc WiFi multiplayer pentru pana la opt jucatori reprezinta viitorul acþiunii portabile in multiplayer
Totusi, poate ca cel mai remarcabil aspect al acestei renaºteri a Ridge Racer este o noua opþiune de joc: nitro. Atunci cand este necesar, o scurta apasare a butonului R iti va relansa motorul.
Seria de curse de la Namco imprima din ritmul pe o noua consola Sony. Ridge Racers reprezinta pachetul complet: tot ceea ce a fost inainte este prezentat intr-un nou format proaspat ºi este susþinut de introducerea unor noi caracteristici.

Specificatii
Tip joc:Racing
Platforma:PlayStation Portable
Categorie varsta:3+
An lansare:Nu
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare