Joc PS4 Samurai Warriors 4

ID: 90972 / COD: CDM4080006
Joc PS4 Samurai Warriors 4
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Samurai Warriors 4 este un joc de tip fighting lansat de catre cei de la Tecmo Koei, in data de 14.10.2014.

Acum, un nou capitol din saga Samurai Warriors ni se dezvaluie, cu mai mult de 55 de luptatori disponibili, noi atacuri devastatoare si noi moduri interesante, creand o experienta cu totul noua, Samurai Warriors in rezolutii HD uimitoare.

Jocul are o caracteristica de schimbare a personajului, similar cu spin-off, Samurai Warriors: Chronicles, in care jucatorii pot lua doua personaje in batalii.

Doua miscari noi: "Godspeed Action" and "Secret Musou". Prima este o miscare care permite jucatorului sa-si inlature inamicii, desi este inutil impotriva ofiterilor inamici deoarece acestia fie vor devia sau vor fi imuni impoirtriva ei.
"Secret Musou" imbunatateste atacurile jucatorului si de asemenea schimbaattacurile lor obisnuite Musou cu "Ultimate Kaiden Musou" mai putetrnic folosind Spirit Gauge. Duelurile apar cand personajul controlat de jucattor se intatlneste cu ofiterii inamici in anumitet conditii.

Personajele personalizate pot fi jucate in noul mod Vagrant, unde jucatorii vor avea posibilitatea sa poata prelua cereri de la generalii lor personalizati.

Specificatii
Tip joc:Actiune
Producator:Koei
Platforma:PlayStation 4
Categorie varsta:16+
An lansare:2014
Luna lansare:Martie
Garantie:Produs fara garantie
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare