Joc Xbox 360 NBA 2K17

ID: 110935 / COD: TK7040077
Joc Xbox 360 NBA 2K17
Joc Xbox 360 NBA 2K17
Joc Xbox 360 NBA 2K17
Joc Xbox 360 NBA 2K17
Joc Xbox 360 NBA 2K17
Joc Xbox 360 NBA 2K17
Joc Xbox 360 NBA 2K17
Joc Xbox 360 NBA 2K17
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.


In urma lansarii record a NBA 2K16, franciza NBA 2K continua sa detina titlul de cel mai autentic joc video sportiv cu NBA 2K17. Ca franciza la care “ar trebui sa aspire toate jocurile video sportive ” (GamesRadar),NBA 2K17 va duce jocul pe noi culmi si va continua sa estompeze frontiera dintre jocul video si realitate.

JOCUL CEL MAI BUN DIN CLASA SA: 2K iti pune loviturile in maini ca niciodata pana acum. Tacticile avansate de lovire iti ofera control complet asupra puterii si obiectivului perimetrului tau precum si abilitatea de a termina in interiorul terenului.

USA BASKETBALL: Preia terenul ca Echipa SUA cu Antrenorul K pe tusa, sau retraieste gloria Echipei de Vis din ’92. Castiga cardurile USAB MyTEAM si echipeaza-ti Jucatorii (MyPLAYER) cu echipamentul oficial USAB.

MyCAREER: Totu-i nou si totu-i despre baschet in 2K17 – si tu detii controlul. Performanta ta pe teren si deciziile referitoare la cariera conduc la rezultate diferite pe masura ce iti hotarasti calea printr-un fir narativ nou si captivant, care il prezinta pe Michael B. Jordan. In plus, noile comenzi ale jucatorilor iti ofera o suprematie incomparabila pe teren.

PREZENTARE: Cel mai realist si dinamic comentariu integrat in joc pana in prezent ce se caracterizeaza prin cel mai mare talent prezentat adunat vreodata intr-un joc sportiv, inclusiv noile adaugari Chris Webber, Steve Smith, David Aldridge & Brent Barry.

Pentru prima data intr-un joc video sportiv, echipele prezentate se vor schimba de la un joc la altul pentru a asigura o experienta unica de fiecare data cand jucati.

PRO-AM: Aduna-ti o echipa cu pana la 10 jucatori pe tabela ta si personalizeaza-ti logo-ul, terenul si tricourile, sau alatura-te unui joc de colectare liber. Treci de la Amatori la Elita pentru a obtine sponsori, modernizari ale arenei si alte bonusuri pe masura ce iei cele mai bune echipe din jurul lumii.

General
Publisher:2K Games
Specificatii
Tip joc:Sport
Platforma:Xbox 360
Categorie varsta:3+
An lansare:2016
Luna lansare:Septembrie
Garantie:Produs fara garantie
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare