Jucarie de plus Minions Jumbo Bob cu functii

ID: 95511 / COD: MO31014
-58%
Jucarie de plus Minions Jumbo Bob cu functii
149,99 lei
359,99 lei
(-210,00 lei)
Stoc limitat
Livrare:
Verifica disponibilitate in magazine
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Apasati butonul de pe mana stanga a lui Bob pentru a-l auzi vorbind! Ochii i se vor lumina in timp ce va vorbi si va canta.

AVERTISMENTE CU PRIVIRE LA BATERII:

Asigurati-va intotdeauna ca bateriile sunt in stare buna (nu prezinta scurgeri).

Asigurati-va ca introduceti corect bateriile si urmati instructiunile producatorului bateriei si ale producatorului jucariei.
Nu amestecati baterii vechi cu baterii noi si nu amestecati baterii carbon-zinc, alcaline sau nichel-cadmiu.

Pentru o functionare corespunzatoare a tuturor modurilor de joaca, setati mai intai functia ""OFF"" pentru 5 secunde apoi functia ""PLAY"". Intotdeauna opriti functiile produsului inainte de instalarea bateriilor.

Inlaturati banda Velcro de pe spatele produsului pentru a putea accesa compartimentul de baterii. Rugati un adult sa deschida compartimentul bateriilor cu ajutorul unei surubelnite si instalati 4 baterii AA alkaline, precum imaginea Dia. A.

Nu folositi baterii reincarcabile.

Repuneti compartimentul bateriilor si insurubati. Resetati selectorul de functii la functia ""PLAY"".  
Aceasta jucarie contine baterii ce au ca scop demonstrarea functiilor produsului in magazine. Recomandam inlocuirea acestora dupa achizitionarea produsului.

-Nu spalati jucaria. Curatati-o cu o carpa curata si uscata.

-Senzorii de lumina nu se pot inlocui.

-Retineti aceste informatii pentru utilizari viitoare.ite. Nu incercati sa reincarcati baterii care nu sunt reincarcabile.

Inainte de a fi reincarcate, bateriile reincarcabile trebuie scoase din jucarie. Bateriile reincarcabile trebuie reincarcate de catre adulti.

Nu scurtcircuitati contactele bateriilor. Scoateti bateriile din produs atunci cand nu sunt utilizate sau cand sunt descarcate. Eliminati bateriile in siguranta.

ATENTIE: Bateriile din acest produs pot exploda sau pot prezenta scurgeri in contact cu focul. Cititi instructiunile si pastrati-le intr-un loc sigur. Toate bateriile si acumulatorii contin substante care, daca nu sunt tratate corect, pot dauna mediului si sanatatii.

In conformitate cu dispozitiile locale in vigoare, bateriile nu trebuie eliminate odata cu deseurile menajere. Restituiti produsul la punctul de vanzare de unde l-ati achizitionat sau depuneti-l la un centrul de reciclare local specializat. Legislatia prevede sanctiuni pentru eliminarea ilegala sau necorespunzatoare a deseurilor  pe teritoriul UE.

Specificatii
Pentru:Baieti;
Fete
Aparitie in:Film
Film/Poveste/Serial:Minions
Personaj:Bob
Functii jucarii:Repetare vocala
Varsta:0 ani+
Culoare:Albastru;
Galben
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Pentru a putea scrie un review trebuie sa te autentifici.