O F E R T A

“La Flanco,noul tau Smartphone vine cu minute si trafic net incluse”

Perioada de valabilitate: 22.12.2016 – 31.01.2017

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

I. Oferta “La Flanco,noul tau Smartphone vine cu minute si trafic net incluse*(„denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 22.12.2016 – 31.01.2017 inclusiv, pentru achizitia unui Smartphones comercializat in reteaua de magazine Flanco si online, pe site-ul www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.


II. MECANISMUL CAMPANIEI:Oferta consta in acordarea unui singur produs cadou si anume: SIM VODAFONE CADOU  (Cod 81700),cadoul se ofera in limita stocului disponibil pentru orice telefon mobil comercializat in reteaua de magazine Flanco si online, pe site-ul www.flanco.ro.  

 

III. Campania se cumuleaza cu oricare alte campanii in curs.

 

IVBonusul oferit se acorda o singura data la activarea Cartelei si este valabil 30 de zile. Beneficiile sunt valabile pe teritoriul Romaniei. Data limita de acordare a bonusului este 31 martie 2017.

 

V. La aceasta Campanie promotionala poate participa orice persoana fizica, cu varsta de minim 18 ani impliniti pana la data achizitionarii produsului participant, cu domiciliul sau resedinta in Romania

 

VI. “Beneficii incluse la SIM Vodafone CADOU –O extraoptiune inclusa GRATUIT in prima luna,beneficii incluse in extraoptiune: Minute si SMS-uri nelimitate in retea, 1GB trafic internet national,100 minute nationale. “Noul tautelefon e mai dotat decat credeai. Ai o extraoptiune inclusa GRATUIT in prima luna sa testezi SuperNetTM 4G+“.

 

VII. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.