O F E R T A

“La Flanco, noul tau Smartphone vine cu trafic de net si minute incluse’’

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta “La Flanco,noul tau Smartphone vine cu trafic de net si minute incluse”(„denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila la unui Smartphones comercializat in reteaua de magazine Flanco, in limita stocului disponibil. “Noul tau telefon e mai dotat decat credeai. Ai beneficii GRATUITE in prima luna sa testezi reteaua“.

 

II. MECANISMUL CAMPANIEI:Oferta consta in acordarea unui singur produs cadou si anume: SIM VODAFONE CADOU  (NAV 81700),cadoul se ofera in limita stocului disponibil pentru orice Smartphone comercializat in reteaua de magazine Flanco.

 

III. Campania se cumuleaza cu oricare alte campanii in curs.

 

IV. La aceasta Campanie promotionala poate participa orice persoana fizica, cu varsta de minim 18 ani impliniti pana la data achizitionarii produsului participant, cu domiciliul sau resedinta in Romania,produsul SIM VODAFONE CADOU (NAV 81700) se ofera in limita stocului disponibil.

 

V. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

 

VI. “Beneficii incluse la SIM Vodafone CADOU – Oferta 5 euro, inclusa gratuit cu beneficii disponibile in primele 28 de zile de la activare

Beneficiile incluse in SIM-ul promotional sunt:

  • 30000 MB internet mobil national;
  • 1000 minute si SMS nationale, din care 100 minute international mobil;
  • Nelimitat minute si SMS-uri in reteaua Vodafone.

Note:

  • Acest produs este GRATUIT si nu este destinat comercializarii si se va distribui impreuna cu un terminal vandut in magazinele Flanco. Perioada de gratie a SIM ului este de 360 zile. Perioada de gratie se prelungeste in momentul in care se realizeaza o reincarcare
  • Oferta este valabila in limita stocului disponibil, cu posibilitatea de prelungire. Oferta este nationala si nu include acces la serviciul de roaming.
  • Beneficiile incluse in oferta sunt gratuite in primele 28 de zile din momentul activarii.
  • Minutele internationale catre mobil sunt valabile in Italia, Spania, Marea Britanie, Franta, Germania, Portugalia, Ungaria, Austria, SUA si Canada, cu exceptia destinatiilor premium si special [detalii pe www.vodafone.ro si in magazinele Vodafone].

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.