O F E R T A

"Mega oferta ! Profita acum !  Pret chilipir !

Perioada de valabilitate: nedeterminata

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

I. Oferta"Mega oferta ! Profita acum !  Pret chilipir !(denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila pe o perioada nedeterminata, in limita stocului disponibil, pentru produsele care au eticheta rosie la raft, comercializate in magazinele Flanco.


II. Oferta se aplica la produsele comercializate in reteaua de magazine Flanco pentru care nu se mai fac reaprovizionari, in limita stocului disponibil, si au semnalizate pe eticheta rosie “pret vechi” si “pret nou”.


III. Aceasta Oferta  se cumulează cu alte oferte promoționale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de preț acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fără a se limita la card de fidelitate, card cadou, alte carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare); așadar, clientul care optează pentru aceasta Oferta va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate în magazine.


IV. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv, in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.