Microsistem audio Philips AZ305/12

ID: 93027 / COD: AZ305/12
Microsistem audio Philips AZ305/12
Microsistem audio Philips AZ305/12
Microsistem audio Philips AZ305/12
Microsistem audio Philips AZ305/12
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Dynamic Bass Boost pentru bas profund si dramatic
Dynamic Bass Boost optimizeaza frecventele joase in functie de volum, prin simpla apasare a unui buton. De obicei, frecventele joase ale basului se pierd cand volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, functia Dynamic Bass Boost amplifica nivelul basului, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de un sunet consistent chiar si atunci cand reduceti volumul.
Intrare audio pentru redarea muzicii portabile
Executati o singura conexiune si bucurati-va de toata muzica de pe dispozitive portabile si calculatoare. Conectati dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. In cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la iesirea pentru casti. Dupa conectare va puteti bucura direct de intreaga colectie de muzica, pe un set de difuzoare superioare. Philips ofera un sunet de calitate superioara.
Redare MP3-CD, CD si CD-R/RW
MP3 inseamna „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")”. MP3 este o tehnologie revolutionara prin care fisierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fara o scadere simtitoare a calitatii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permitand transferul rapid si usor al fisierelor audio.
Redare aleatorie/Repetare CD pentru savurarea personalizata a muzicii
Functia „Redare aleatorie/Repetare” va ajuta sa iesiti din monotonia ascultarii muzicii redate intotdeauna in aceeasi ordine. Dupa incarcarea melodiilor preferate pe player, tot ce trebuie sa faceti este sa selectati unul dintre modurile - „Redare aleatorie” sau „Repetare” pentru redarea melodiilor in ordine diferita. Savurati experienta muzicala diferita si unica de fiecare data cand porniti playerul.
Caracteristici principale
Putere totala:2 W
Radio:FM
Format redare:MP3
Medii redare:CD
Functie bass boost:Da
Intrare casti:1
Altele
Altele:Alimentare: AC, 6 x Baterii LR14 1.5V
Telecomanda:Nu
Culoare:Negru
Dimensiune (W x H x D):262 x 123 x 245 mm
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare