Microsistem audio Philips Boombox AZ215R/12, Rosu

ID: 111313 / COD: AZ215R/12
Microsistem audio Philips Boombox AZ215R/12, Rosu
Microsistem audio Philips Boombox AZ215R/12, Rosu
Microsistem audio Philips Boombox AZ215R/12, Rosu
Microsistem audio Philips Boombox AZ215R/12, Rosu
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Redati CD-uri, CD-R si CD-RW

Philips este cunoscut pentru crearea de produse compatibile cu numeroase discuri disponibile pe piata. Acest sistem audio va permite sa va bucurati de muzica de pe CD, CD-R si CD-RW. CD-RW (compatibil cu CD-urile reinscriptibile) inseamna ca sistemul dvs. audio poate reda atat discuri inregistrabile (CD-R),cat si discuri reinscriptibile (CD-RW). Discurile CD-R pot fi inregistrate o singura data si pot fi redate de orice player audio de CD-uri, in timp ce discurile CD-RW pot fi inregistrate si reinregistrate de mai multe ori si pot fi redate doar de playerele CD audio compatibile.

Redare aleatorie/Repetare CD pentru savurarea personalizata a muzicii

Functia "Redare aleatorie/Repetare" va ajuta sa iesiti din monotonia ascultarii muzicii redate intotdeauna in aceeasi ordine. Dupa incarcarea melodiilor preferate pe player, tot ce trebuie sa faceti este sa selectati unul dintre modurile - "Redare aleatorie" sau "Repetare" pentru redarea melodiilor in ordine diferita. Savurati experienta muzicala diferita si unica de fiecare data cand porniti playerul.

Dynamic Bass Boost pentru bas profund si dramatic

Dynamic Bass Boost optimizeaza frecventele joase in functie de volum, prin simpla apasare a unui buton. De obicei, frecventele joase ale basului se pierd cand volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, functia Dynamic Bass Boost amplifica nivelul basului, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de un sunet consistent chiar si atunci cand reduceti volumul.

Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

Executati o singura conexiune si bucurati-va de toata muzica de pe dispozitive portabile si calculatoare. Conectati dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. In cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la iesirea pentru casti. Dupa conectare va puteti bucura direct de intreaga colectie de muzica, pe un set de difuzoare superioare. Philips ofera un sunet de calitate superioara.

Putere totala de iesire 3 W RMS

Acest sistem are o putere de iesire de 3 W RMS. RMS se refera la radacina patrata medie, o unitate de masura tipica pentru puterea sonora sau, mai bine spus, pentru puterea electrica transferata de la un amplificator audio la o boxa, care este masurata in wati. Valoarea puterii electrice furnizate in boxa si sensibilitatea acesteia determina puterea sonora care este generata. Cu cat este mai mare puterea, cu atat este mai buna puterea sonora emisa de boxa..
Caracteristici principale
Putere totala:3 W
Radio:FM
Format redare:MP3
Medii redare:CD
Redare mp3 pe cd-r:Da
Altele
Altele:Dynamic Bass Boost
Telecomanda:Nu
Culoare:Rosu
Greutate:1 kg
Dimensiune (W x H x D):252 x 232 x 124 mm
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare