Monitor LED Philips 243V5QHSBA/00, 23.6", Full HD, Negru

ID: 116988 / COD: 243V5QHSBA/00
Monitor LED Philips 243V5QHSBA/00, 23.6
Monitor LED Philips 243V5QHSBA/00, 23.6
Monitor LED Philips 243V5QHSBA/00, 23.6
Monitor LED Philips 243V5QHSBA/00, 23.6
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Afisajul MVA pentru unghiuri ample de vizualizare si niveluri profunde de contrast
Afisajul cu LED MVA de la Philips utilizeaza o tehnologie avansata de aliniere verticala pe mai multe domenii care iti ofera un raport de contrast foarte inalt pentru imagini foarte vii si luminoase. Pentru ca aplicatiile standard de birou sunt manevrate cu usurinta, este adecvat in mod special pentru fotografii, navigare pe Web, filme, jocuri si aplicatii grafice solicitante. Tehnologia optimizata de gestionare a pixelilor iti ofera unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 grade, oferind imagini foarte clare.
SmartContrast pentru detalii negre, bogate
SmartContrast este o tehnologie Philips care analizeaza continutul pe care il afisati, regland automat culorile si controland intensitatea luminii de fundal pentru imbunatatirea dinamica a contrastului, in vederea obtinerii celor mai bune imagini digitale si clipuri video sau pentru jocurile in care sunt afisate nuante intunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglata fin pentru afisarea precisa a aplicatiilor zilnice de birou si pentru un consum redus de energie.
Afisaj 16:9 Full HD pentru cea mai buna experienta de vizionare
Acest ecran LCD Full HD are o rezolutie panoramica de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicata rezolutie care poate fi obtinuta din surse HD, pentru o calitate ireprosabila a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptand semnal 1080p din orice sursa, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD si Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult imbunatatita, pentru a accepta o calitate a semnalului si o rezolutie mult mai ridicate. Imaginile rezultate in urma scanarii progresive sunt complet lipsite de scintilatii, cu luminozitate mare si contrast optim.
Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD
Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfata multimedia de inalta definitie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video si audio de inalta calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice numar de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V si camere video).
Reglare usoara a performantei afisajului cu SmartControl Lite
SmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generatie urmatoare cu interfata grafica bazata pe pictograme 3D. Acesta permite utilizatorului sa regleze fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoare, luminozitate, calibrarea ecranului, multi-media, gestionare ID etc. cu mouse-ul.
Afisaj ecologic fara mercur
Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu contin mercur, una dintre cele mai toxice substante naturale, care afecteaza oamenii si animalele. Acest lucru reduce impactul afisajului asupra mediului pe intregul ciclu de viata, de la fabricare pana la scoaterea din uz.
Display
Tip display:LED
Tip panel:MVA
Diagonala:23.6 inch
Rata refresh:60 Hz
Rezolutie optima:1920 x 1080
Timp de raspuns:8 ms
Aspect imagine:16:9
Format ecran:Wide
Dimensiune punct:0.272 mm
Numar culori:16.7 milioane
Contrast:3.000:1
Luminozitate:250 cd/mp
Unghi de vizibilitate:178 / 178 °
Ergonomie
Inclinare:-5 / +20 °
Conectivitate
Porturi video:1 x HDMI
1 x DVI
1 x VGA
Caracteristici speciale
Certificari:EnergyStar;
EPEAT;
RoHS;
BSMI;
C-Tick;
FCC;
PSB;
WEEE;
TCO 6.0;
TUV-GS
Boxe integrate:Nu
Tuner TV:Nu
Caracteristici generale
Utilizare:Home & Office
Putere consumata:21.5 W
Culoare:Negru
Greutate:3.66 Kg
Dimensiuni (W x H x D):551 x 420 x 220 mm
Garantie:36 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare