Mousepad Mad Catz GLIDE 5

ID: 94109 / COD: MADCZ_GLIDE5
Mousepad Mad Catz GLIDE 5
Mousepad Mad Catz GLIDE 5
Mousepad Mad Catz GLIDE 5
Mousepad Mad Catz GLIDE 5
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Noua serie de mousepad-uri G.L.I.D.E. a fost dezvoltata de Mad Catz in colaborare cu Philips (producatorul senzorului Twin Eye) pentru a oferi suprafete optime pentru seria de mouse R.A.T. si nu numai. Atat materialele cat si secventele de culori folosite au fost atent studiate, testate si alese pentru a indeplini acest deziderat. De exemplu utilizarea unui mouse R.A.T. pe o suprafata de culoare inchisa care absoarbe lumina din acelasi spectru in care functioneaza laserul, duce la primirea de catre senzor de informatii insuficiente (sau chiar deloc) pentru ca miscarea sa fie detectata corespunzator.

Suprafata nu ar trebui doar sa reflecte laserul ca o oglinda (reflexie speculara). Mouse-ul functioneaza la capacitate maxima cand lumina care ajunge la senzor este reflectata intr-o gama variata de directii (reflexie difuza).
Astfel, avand la baza argumente stiintifice, toata gama G.L.I.D.E. asigura reflexia corespunzatoare atat pentru senzorii laser cat si pentru cei optici.

• compatibilitate cu senzori laser 

• baza cauciucata pentru fixare ferma pe birou 

• suprafata construita din microfibre de calitate premium si optimizata pentru senzori optici

• coeficient mic de frecare, permite o miscare a mouse-ului cu cca. 13% mai fina fata de suprafetele comparabile

• dimensiuni XXL (317% mai mare fata de un mousepad obisnuit) - recomandat pentru cei ce folosesc mouse-ul cu sensibilitate mica

Caracteristici
Material:Microfibre
Dimensiuni (W x H x D mm):500 x 400 x 4 mm
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare