MP3 Player Philips EXP2546/12, Albastru

ID: 117595 / COD: EXP2546/12
MP3 Player Philips EXP2546/12, Albastru
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Magic ESP™ de 100 de secunde
Magic ESP™ de 100 de secunde Magic Electronic Skip Protection™ este o functie utila care reda muzica fara intreruperi chiar si atunci cand playerul MP3-CD este supus socurilor sau trepidatiilor in timp ce alergati sau va deplasati. Echipamentele dotate cu Magic Electronic Skip Protection™ au o memorie tampon electronica inteligenta care poate stoca diferite formate audio, cum ar fi MP3, WMA. Memoria tampon regleaza automat atat propriul continut, cat si viteza de rotire a laserului pentru a garanta o redare fara intreruperi.
Dynamic Bass Boost pentru bas profund si dramatic
Dynamic Bass Boost pentru bas profund si dramatic Dynamic Bass Boost optimizeaza frecventele joase in functie de volum, prin simpla apasare a unui buton. De obicei, frecventele joase ale basului se pierd cand volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, functia Dynamic Bass Boost amplifica nivelul basului, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de un sunet consistent chiar si atunci cand reduceti volumul.
Reda discuri CD, CD-R si CD-RW
Philips este cunoscut pentru crearea de produse compatibile cu numeroase discuri disponibile pe piata. Acest sistem audio va permite sa va bucurati de muzica de pe CD, CD-R si CD-RW. CD-RW (compatibil cu CD-urile reinscriptibile) inseamna ca sistemul dvs. audio poate reda atat discuri inregistrabile (CD-R),cat si discuri reinscriptibile (CD-RW). Discurile CD-R pot fi inregistrate o singura data si pot fi redate de orice player audio de CD-uri, in timp ce discurile CD-RW pot fi inregistrate si reinregistrate de mai multe ori si pot fi redate doar de playerele CD audio compatibile.
Specificatii
Tip:MP3
FM Radio:Nu
Formate suportate:CD
MP3-CD
Porturi:Jack 3.5 mm
Alimentare:Baterie AA
Altele:Dynamic Bass Boost
Culoare:Albastru
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare