Navigatie GPS Becker Active.6 LMU Transit Truck, 6.2", Full Europe + Update gratuit pe viata

ID: 105819 / COD: 1502220000
Navigatie GPS Becker Active.6 LMU Transit Truck, 6.2
Navigatie GPS Becker Active.6 LMU Transit Truck, 6.2
Navigatie GPS Becker Active.6 LMU Transit Truck, 6.2
Navigatie GPS Becker Active.6 LMU Transit Truck, 6.2
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Noul Becker Active.6 LMU Transit

este un navigator pentru camioane, autobuse combina designul elegant cu carcasa plata si un ecran de inalta rezolutie de dimensiunea 6.2". Mai mult decat atat, sistemul de prindere are un magnet inovator care permite o prindere usoara in autovehicul.
Punctul forte al produsului Becker Active.6 LMU Transit este noul Becker MagClick suport auto activ. Acesta permite o montare sigura a sistemului de navigatie in autovehicul, avand ca si contact magnetul patentat. Sistemul de navigatie poate fi montat si demontat in suport cu un simplu click. In acelasi timp, placile poli ale magnetului permit o transmisie a puterii in conditii de siguranta dintre suport si dispozitiv.

Renumitul Becker SituationScan ofera un pachet de functii inteligente de asistenta care ofera informatii si recomandari utile, in functie de progresele rutei si modalitatea de conducere.

Lane Assist Pro 3D va arata banda corecta intr-o animatie atunci cand apar schimbari ale benzi de circulatie. In acest fel, veti recunoaste modificari ale traseului in timp util.

Detour Assistant evidentiaza blocajele sau perturbarile din trafic. Capacitatea de raspuns poate fi reglata cu 3 setari de sensibilitate.

Acoperire harti 45 de tari europene preinstalate

Albania, Andora, Austria, Belgia, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Germania, Estonia, Finlanda, Franta, Gibraltar, Grecia, Marea Britanie, Irlanda, Islanda, Italia, Kosovo, Croatia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxembrug, Malta, Macedonia, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Austria, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, San Marino, Suedia, Elvetia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican, Belarus.
*Este necesara activarea aparatului in termen de 30 de zile de la achizitie, inainte de prima utilizare, prin sistemul Becker Content Manager. Actualizarea hartilor este valabila pentru toata durata de viata a aparatului, sau pana in momentul in care furnizorul de harti stopeaza livrarea acestora catre United Navigations.
*In functie de tipul retea Wifi utilizata, pot aparea costuri aditionale de trafic de date.
*Sistemul de alerta radare trebui trebuie achizitionat initial din magazinul online Becker, utilizand voucherul inclus in pachet. Mai multe detalii pe www.shop.mobilenavigation.mybecker.com. Sistemul odata instalat este valabil pe toata durata de viata a aparatului sau atata timp cat terta parte care livreaza informatii catre United Navigation. Verificati legalitatea acestui sistem in tara de resedinta sau in tarile de destinatie. United Navigation GmbH si Arobs Transilvania Sostware SA nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste legitimitatea utilizarii acestui sistem.
Procesor:
Utilizare:Camion
Memorie:
Slot memorie:MicroSD
Capacitate maxima memorie:32 GB
Ecran:
Tip display:Touchscreen
Diagonala display:6.2 inch
Gps:
Tmc:Da
Software:
Harta:Full Europe
Dimensiuni:
Design:Slim
Dimensiuni (W x H x D):166.8 x 103.1 x 16
Baterie:
Tip:Li-Ion
Alimentare:Acumulator
Altele:
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare