Obiectiv Canon AC9518A003AA EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

ID: 89315 / COD: AC9518A003AA
Obiectiv Canon AC9518A003AA EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Un obiectiv cu zoom ultra-superangular, cu capacitati dinamice expresive pentru toate aparatele EOS cu suport EF-S; extrem de comod si usor, oferind o mobilitate maxima.
Caracteristici:

    * Zoom superangular pentru toate aparatele care suporta EF-S.
    * Calitate exceptionala a imaginii
    * Usor si compact
    * Distanta de focalizare de doar 24 cm.
    * Focalizare automata USM rapida, silentioasa
    * Straturi protectoare Super Spectra
    * Deschidere circulara
    * Parasolar special optional

O noua perspectiva.
Datorita distantei sale focale efective de aproximativ 16-35 mm in format de 35 mm EF-S 10-22mm f/3,5-4,5 USM este un obiectiv remarcabil cu o calitate exceptionala a imaginii care vor duce fotografia dumneavoastra in noi dimensiuni si zone de expresivitate impresionanta.

Depaseste perspectiva ochiului uman.
Zoomul superangular nu va ofera doar libertatea de a obtine exact ce doriti in fotografie; acesta modifica impresionant perspectiva pentru a face posibila exprimarea dinamica. Acest obiectiv va permite sa ajungeti extrem de aproape de subiect, exagerand diferentele dimensionale dintre un obiect apropiat si fundalul acestuia. Fotografii creativi pot utiliza acest fenomen pentru a crea o separare excelenta intre subiect si fundal pentru o impresie puternica de prezenta sau pentru un efect de focalizare panoramica cu tot ceea ce este intre prim-plan si fundal stand clar in centru.

Mic, usor si compact
Exceptional de usor si compact pentru distanta sa focala, EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 USM are de asemenea o distanta focala mimima incredibil de mica, de doar 24 cm.

Focalizare rapida
Un USM de tip inel functioneaza impreuna cu aparatul pentru a oferi o functie de urmarire cu focalizare super-rapida, precisa si predictiva - cu comanda manuala completa disponibila oricand.

Proiectat pentru digital
Proiectat special pentru fotografiere digitala, obiectivul contine lentile cu forma speciala si straturi Super Spectra pentru a elimina efectele de fantoma si reflexiile, care pot fi produse de reflexiile senzorilor aparatului digital. Parasolarul special optional poate reduce si mai mult incidenta reflexiilor.

Neclaritate de fundal
Diafragma circulara ofera o neclaritate de fundal placuta cand fotografiati cu deschidere maxima; ideala pentru crearea unei impresii de perspectiva si pentru scoaterea subiectului sau modelului din fundal.

Caracteristici obiectiv
Distanta focala (mm):10-22
Constructie lentile:13 elemente in 10 grupe
Diafragma:f/3.5-4.5
Diametru filtru:77 mm
Distanta minima de focalizare:0.24 m
Tip lentila:Wide Angle Zoom
Marca:Canon
Montura:Canon EF-S
Altele:Tip focalizare:Auto focus
Dimensiuni (d x l):83.5 x 89.8 mm
Greutate:385 g
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului: