Obiectiv foto Canon EF 70-200mm 1:2.8 L IS II USM, Alb

ID: 89322 / COD: AC2751B005AA
Obiectiv foto Canon EF 70-200mm 1:2.8 L IS II USM, Alb
Obiectiv foto Canon EF 70-200mm 1:2.8 L IS II USM, Alb
Obiectiv foto Canon EF 70-200mm 1:2.8 L IS II USM, Alb
Obiectiv foto Canon EF 70-200mm 1:2.8 L IS II USM, Alb
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM este teleobiectivul cu zoom al fotografului profesionist. Utilizand fluorita pentru a imbunatati calitatea imaginii, are un design solid durabil si stabilizator de imagine in 4 trepte.


Caracteristici:

* Teleobiectiv cu zoom seria L de inalta performanta
* Diafragma f/2,8 pentru performanta la lumina redusa
* Stabilizator de imagine in 4 trepte
* Elemente din fluorita si UD
* Durabilitate sporita
* Focalizare minima de 1,2 m
* Rezistent la apa si la praf
* Diafragma cu 8 lamele
* Motor AF USM de tip inel

Calitatea seriei L
Obiectivul utilizat cel mai frecvent de fotografii profesionisti, EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM indeplineste cele mai ridicate standarde Canon in ceea ce priveste tehnologia optica, calitatea constructiei, fiabilitatea si operabilitatea seriei L Constructia robusta imbunatatita include etansari rezistente la praf si umezeala care ofera protectie chiar si in cazul celor mai aspre conditii meteo.

Diafragma rapida
Cu o diafragma /2,8 rapida, este posibila fotografierea in conditii de lumina redusa. Deschiderea la viteza ridicata poate fi de asemenea utilizata pentru a asigura o adancime redusa de camp, care face subiectul sa iasa in evidenta pe un fundal aglomerat.

Stabilizator de imagine
Dispunand de stabilizatorul de imagine (IS) in 4 trepte al Canon, obiectivul este ideal in conditii de lumina scazuta, atunci cand nu se poate utiliza un trepied. Sistemul stabilizator de imagine permite timpi de expunere de 4 ori mai mari decat in mod normal, fara a provoca neclaritatea imaginii.

Element de obiectiv din fluorita si cu dispersie ultraredusa (UD) pentru cea mai ridicata calitate a imaginii
Cu un element de obiectiv fabricat din fluorita de inalta calitate de la Canon, aberatiile cromatice sunt reduse la minim. Pe langa utilizarea fluorinei, 5 elemente UD sunt de asemenea utilizate pentru a asigura o calitate excelenta a imaginii, contrast ridicat si o reproducere naturala a culorilor pe tot intervalul de zoom.

Neclaritate de fundal placuta cu diafragma circulara cu 8 lamele
Gratie unei diafragme circulare cu 8 lamele, este posibil un efect de „bokeh” (neclaritate de fundal),izoland subiectii la deschideri mari ale diafragmei.

Focalizare automata rapida si silentioasa
Utilizand un motor USM (motor ultrasonic) de tip inel si noul algoritm AF pentru a genera o focalizare automata la viteza mare, cu o functionare deosebit de silentioasa. Comanda manuala mecanica a focalizarii este disponibila in orice moment, fara a trebui sa parasiti modul de focalizare automata. Distanta minima de focalizare a fost redusa la 1,2 m, permitand fotografilor sa stea mai aproape de actiune.

Caracteristici obiectiv
Distanta focala (mm):70 - 200
Constructie lentile:23 elemente in 19 grupe
Diafragma:f/2.8
Diametru filtru:77 mm
Distanta minima de focalizare:1.2 m
Tip lentila:Telephoto Zoom
Diafragma maxima:f/32
Constructie diafragma:8 lamele
Montura:Canon EF
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare