Set 3+1 cartuse filtrante Brita Maxtra BR102065

Pot fi comparate maximum 4 produse.
Favorit
ID:84414
COD:BR102065
(0)
Garantie 24 luniDetalii
  Reparare cu prioritate, in 5 zile lucratoare
  Preluare in service si returnare produs reparat prin curier
  Inlocuire produs defect cu un produs nou similar
  Detalii
  Alege confortul cu Garantia All Inclusive
Beneficii:
 • Livrare pana la usa casei tale
 • Verificare colet la livrare
 • Retur simplu si rapid
Disponibilitate: Stoc epuizat
104,99 lei
Stoc Epuizat
 • Set 3+1 cartuse filtrante Brita Maxtra BR102065
 • Stoc Epuizat

Prezentare

Pachet 3+1buc Cartus filtrant Brita Maxtra BR102065
Cartus filtrant Brita MAXTRA, poate fi folosit pentru recipientele speciale de filtrare a apei, marca Brita. Cu ajutorul acestuia se pot filtra aproximativ 150 l de apa potabila (cantitatea va depinde de nivelul de duritate a apei, precum si de calitatea acesteia).
Cartusul filtrant BRITA Maxtra, avand o tehnologie unica de filtrare (ce contine un amestec testat de rasina schimbatoare de ioni si carbune activ),reduce depunerile de calcar si alte substante, cum ar fi clorul, care afecteaza gustul si mirosul apei de la robinetul dumneavoastra, reduce metalele grele (cupru, plumb) precum si majoritatea pesticidelor. Sunt reduse si impuritatile organice. Rezultatul este o apa curata, limpede, cu un gust deosebit. Bauturile calde, reci si mancarurile vor avea un gust mult mai bun. De acum poti bea apa de la robinet, fara probleme si fara sa mai cari bidoane.
Pentru un consum de 2 l de apa pe zi, de persoana, recomandam unei familii de 2 persoane sa schimbe cartusul o data pe luna, iar unei familii de 4 persoane recomandam schimbarea o data la 2 saptamani.

Peste 40 de ani de experienta reprezinta o garantie a calitati

De peste 40 de ani, BRITA a sustinut inovatia constanta si cea mai buna calitate in dezvoltarea solutiilor de filtrare a apei. Pentru a justifica cerintele privind calitatea superioara, la BRITA exista controale severe de calitate, interne si externe. Organizatia independenta si renumita TUV SUD controleaza in mod regulat calitatea consecventa a filtrelor si cartuselor de apa de uz casnic. TUV SUD certifica conformitatea filtrelor de apa BRITA si a cartuselor MAXTRA cu normele din industria alimentara si legislatia germana si europeana.
Cartusul filtrant BRITA Maxtra, cu tehnologia unica de filtrare Maxtra in 4 pasi, are o capacitate de reducere a depunerilor de calcar imbunatatita cu 20% fata de cartusul BRITA Classic*. Mai mult, el reduce si alte substante, cum ar fi clorul, care afecteaza gustul si mirosul apei de la robinetul dumneavoastra, reduce unele metale grele (cupru, plumb) precum si unele pesticide. Sunt reduse de asemenea impuritatile organice. Rezultatul este o apa mai curata, mai limpede si cu un gust deosebit pentru baut, prepararea bauturilor calde sau reci si a unor mincaruri delicioase. De asemenea veti avea mult mai putine depuneri de calcar pe aparatele dumneavoastra electrocasnice.
* comparativ cu BRITA Classic folosit in canile filtrante BRITA (conform protocolului de test standard BRITA)
Renuntati la apa la bidon, care este costisitoare si polueaza mediul.Cafeaua si ceaiul vor avea acum un gust deosebit. Prelungeste durata de viata a aparatelor electrocasnice prin prevenirea formarii depunerilor de calcar.

De ce este mai bun gustul ceaiului, cafelei si bauturilor preparate cu apa filtrata?

Apa este un foarte bun solvent natural si ajuta la punerea in valoare a aromei cafelei si ceaiului. Prezenta si marimea duritatii temporare (calcar) in apa afecteaza solubilitatea substantelor aromatice, de exemplu in cazul ceaiului si cafelei. Cu cit cantitatea de calcar din apa este mai mare, cu atit capacitatea de dizolvare este mai mica. In cazul apei de baut cu un continut scazut de calcar, aroma ceaiului si cafelei este mai puternica, lucru valabil si in cazul mincarii gatite.

Cum functioneaza cartusul filtrant Maxtra?

Cartusul Maxtra contine o combinatie de rasina schimbatoare de ioni si carbune active. Procesul de filtrare se realizeaza in 4 pasi:

Pasul 1: Prefiltrare intensiva:
Apa curge printr-un filtru sita fin.

Pasul 2: Filtrare cu schimbare de ioni:
Rasina schimbatoare de ioni reduce calcarul (duritatea carbonata) si unele metale grele (cum ar fi plumbul si cuprul).

Pasul 3: Filtrare cu carbune activ:
Carbunele activ reduce semnificativ substantele care afecteaza mirosul si gustul apei, cum ar fi clorul si impuritatile organice, precum si unele pesticide.

Pasul 4: Filtrare finala intensiva:
Filtrul sita fin special retine mixtura de particule.

Carbunele absoarbe clorul, pesticidele si poluantii organici, imbunatateste gustul si elimina mirosurile si culoarea. Carbunele contine de asemenea un inhibitor care previne inmultirea bacteriilor. Rasina schimbatoare de ioni inlatura duritatea temporara care provoaca depuneri de calcar si reduce semnificativ nivelul metalelor, cuprul si plumbul.

Ce se filtreaza?

Carbunele absoarbe clorul, pesticidele si poluantii organici, imbunatateste gustul si elimina mirosurile si culoarea. Carbunele contine de asemenea un inhibitor care previne inmultirea bacteriilor. Rasina schimbatoare de ioni inlatura duritatea temporara care provoaca depuneri de calcar si reduce semnificativ nivelul metalelor, cuprul si plumbul.

Cat timp dureaza filtrarea?

Procesul de filtrare in cei 4 pasi dureaza aproximativ un minut.

Cat de des trebuie sa schimb cartusul filtrant Maxtra?

Calitatea apei variaza considerabil de la un loc la altul si chiar de la o zi la alta in acelasi loc. Acest lucru afecteaza durata de viata a cartusului. Pentru a fi sigur ca sistemul dumneavoastra BRITA functioneaza intotdeauna bine, va recomandam sa schimbati cartusul regulat, cel putin o data la fiecare 4 saptamini. Canile filtrante BRITA sunt echipate fie cu un dispozitiv electronic “Memo” fie cu unul mecanic “Calendar” pentru a va indica data la care cartusul ar trebui schimbat.

Tehnologii

Tehnologia MAXTRA foloseste MicroporeFilter si ProtectFilter, tehnologii care reduc cantitatea de clor, calcar, reduc duritatea apei si absorb metalele grele (plumb, cupru). Flow Control asigura filtrarea perfecta a apei in scurt timp.

MAXTRA este solutia pentru apa filtrata

BRITA – mai curata, mai limpede, cu gust minunat, Tehnologia de filtrare MAXTRA - Reduce calcarul si substantele, de ex. clorul, care afecteaza gustul si aroma. Reduce continutul de metale precum plumbul si cuprul, care pot fi prezente in apa dvs. din cauza conductelor din locuinta, pentru a va proteja sanatatea. Este posibil ca agentii de contaminare sau alte substante, care au fost eliminate sau a caror cantitate a fost redusa de acest sistem de tratare a apei, sa nu fie prezenti in apa dvs.

Durata de viata a cartusului MAXTRA

Durata de viata a cartusului MAXTRA depinde de calitatea locala a apei, precum duritatea apei. Pe baza reducerii clorului si a impuritatilor organice, cartusul MAXTRA va filtra aproximativ 150 de litri. Pentru a asigura performante optime, cartusul MAXTRA trebuie schimbat la patru saptamani. Pentru a va reaminti despre urmatorul schimb de cartus, cana dvs. filtranta BRITA este echipata cu un indicator de schimbare a cartusului.

Activarea cartusului MAXTRA
Cartusul MAXTRA trebuie activat la primele doua umpleri. Aruncati apa rezultata in urma primelor doua umpleri sau utilizati-o pentru a uda florile. La a treia umplere cartusul MAXTRA este gata de utilizare – va veti bucura de apa filtrata BRITA mai curata, mai limpede, cu gust minunat. In cazul in care se elibereaza particule de carbune, clatiti palnia si introduceti din nou cartusul. Pentru informatii detaliate despre particule, consultati paragraful „Urme naturale” de la „Note importante”.

Filtru de apa BRITA cu Calendar

BRITA Calendar va indica data urmatoarei schimbari. Dupa activarea cartusului MAXTRA, setati data urmatoarei schimbari in BRITA Calendar. Cadranul din partea stanga indica ziua din luna, iar partea dreapta indica luna. Rotiti cele doua cadrane la stanga sau la dreapta si setati o data pentru urmatoarea schimbare a cartusului MAXTRA. Produsele au fost testate si avizate corespunzator exigentelor Directivelor Europene. Nu filtrati decat apa potabila cu temperatura intre 1-50oC. Pentru performanta maxima schimbati cartusul in fiecare luna.

Specificatii

Caracteristici
Tip produs:Cartus filtrant
Cantitate apa filtrata (litri)/filtre:150
Compatibilitate rezerva:Cana filtrare apa Brita
Continut pachet:4 x Cartus filtrant

Review-uri

Livrare pana la usa casei tale
Verificare colet la livrare
Retur simplu si rapid
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Favorit
Stoc epuizat

Set 3+1 cartuse filtrante Brita Maxtra BR102065

Garantie 24 luni
104,99 lei
Extinde serviciul de garantie
Vezi detalii
Informatii plata card credit
pana la 24 de rate fara dobanda
Specificatii produs
Review-uri (0)
Produse similare
Specificatii produs
Inapoi
Caracteristici
Tip produs:Cartus filtrant
Cantitate apa filtrata (litri)/filtre:150
Compatibilitate rezerva:Cana filtrare apa Brita
Continut pachet:4 x Cartus filtrant
Pachet 3+1buc Cartus filtrant Brita Maxtra BR102065
Cartus filtrant Brita MAXTRA, poate fi folosit pentru recipientele speciale de filtrare a apei, marca Brita. Cu ajutorul acestuia se pot filtra aproximativ 150 l de apa potabila (cantitatea va depinde de nivelul de duritate a apei, precum si de calitatea acesteia).
Cartusul filtrant BRITA Maxtra, avand o tehnologie unica de filtrare (ce contine un amestec testat de rasina schimbatoare de ioni si carbune activ),reduce depunerile de calcar si alte substante, cum ar fi clorul, care afecteaza gustul si mirosul apei de la robinetul dumneavoastra, reduce metalele grele (cupru, plumb) precum si majoritatea pesticidelor. Sunt reduse si impuritatile organice. Rezultatul este o apa curata, limpede, cu un gust deosebit. Bauturile calde, reci si mancarurile vor avea un gust mult mai bun. De acum poti bea apa de la robinet, fara probleme si fara sa mai cari bidoane.
Pentru un consum de 2 l de apa pe zi, de persoana, recomandam unei familii de 2 persoane sa schimbe cartusul o data pe luna, iar unei familii de 4 persoane recomandam schimbarea o data la 2 saptamani.

Peste 40 de ani de experienta reprezinta o garantie a calitati

De peste 40 de ani, BRITA a sustinut inovatia constanta si cea mai buna calitate in dezvoltarea solutiilor de filtrare a apei. Pentru a justifica cerintele privind calitatea superioara, la BRITA exista controale severe de calitate, interne si externe. Organizatia independenta si renumita TUV SUD controleaza in mod regulat calitatea consecventa a filtrelor si cartuselor de apa de uz casnic. TUV SUD certifica conformitatea filtrelor de apa BRITA si a cartuselor MAXTRA cu normele din industria alimentara si legislatia germana si europeana.
Cartusul filtrant BRITA Maxtra, cu tehnologia unica de filtrare Maxtra in 4 pasi, are o capacitate de reducere a depunerilor de calcar imbunatatita cu 20% fata de cartusul BRITA Classic*. Mai mult, el reduce si alte substante, cum ar fi clorul, care afecteaza gustul si mirosul apei de la robinetul dumneavoastra, reduce unele metale grele (cupru, plumb) precum si unele pesticide. Sunt reduse de asemenea impuritatile organice. Rezultatul este o apa mai curata, mai limpede si cu un gust deosebit pentru baut, prepararea bauturilor calde sau reci si a unor mincaruri delicioase. De asemenea veti avea mult mai putine depuneri de calcar pe aparatele dumneavoastra electrocasnice.
* comparativ cu BRITA Classic folosit in canile filtrante BRITA (conform protocolului de test standard BRITA)
Renuntati la apa la bidon, care este costisitoare si polueaza mediul.Cafeaua si ceaiul vor avea acum un gust deosebit. Prelungeste durata de viata a aparatelor electrocasnice prin prevenirea formarii depunerilor de calcar.

De ce este mai bun gustul ceaiului, cafelei si bauturilor preparate cu apa filtrata?

Apa este un foarte bun solvent natural si ajuta la punerea in valoare a aromei cafelei si ceaiului. Prezenta si marimea duritatii temporare (calcar) in apa afecteaza solubilitatea substantelor aromatice, de exemplu in cazul ceaiului si cafelei. Cu cit cantitatea de calcar din apa este mai mare, cu atit capacitatea de dizolvare este mai mica. In cazul apei de baut cu un continut scazut de calcar, aroma ceaiului si cafelei este mai puternica, lucru valabil si in cazul mincarii gatite.

Cum functioneaza cartusul filtrant Maxtra?

Cartusul Maxtra contine o combinatie de rasina schimbatoare de ioni si carbune active. Procesul de filtrare se realizeaza in 4 pasi:

Pasul 1: Prefiltrare intensiva:
Apa curge printr-un filtru sita fin.

Pasul 2: Filtrare cu schimbare de ioni:
Rasina schimbatoare de ioni reduce calcarul (duritatea carbonata) si unele metale grele (cum ar fi plumbul si cuprul).

Pasul 3: Filtrare cu carbune activ:
Carbunele activ reduce semnificativ substantele care afecteaza mirosul si gustul apei, cum ar fi clorul si impuritatile organice, precum si unele pesticide.

Pasul 4: Filtrare finala intensiva:
Filtrul sita fin special retine mixtura de particule.

Carbunele absoarbe clorul, pesticidele si poluantii organici, imbunatateste gustul si elimina mirosurile si culoarea. Carbunele contine de asemenea un inhibitor care previne inmultirea bacteriilor. Rasina schimbatoare de ioni inlatura duritatea temporara care provoaca depuneri de calcar si reduce semnificativ nivelul metalelor, cuprul si plumbul.

Ce se filtreaza?

Carbunele absoarbe clorul, pesticidele si poluantii organici, imbunatateste gustul si elimina mirosurile si culoarea. Carbunele contine de asemenea un inhibitor care previne inmultirea bacteriilor. Rasina schimbatoare de ioni inlatura duritatea temporara care provoaca depuneri de calcar si reduce semnificativ nivelul metalelor, cuprul si plumbul.

Cat timp dureaza filtrarea?

Procesul de filtrare in cei 4 pasi dureaza aproximativ un minut.

Cat de des trebuie sa schimb cartusul filtrant Maxtra?

Calitatea apei variaza considerabil de la un loc la altul si chiar de la o zi la alta in acelasi loc. Acest lucru afecteaza durata de viata a cartusului. Pentru a fi sigur ca sistemul dumneavoastra BRITA functioneaza intotdeauna bine, va recomandam sa schimbati cartusul regulat, cel putin o data la fiecare 4 saptamini. Canile filtrante BRITA sunt echipate fie cu un dispozitiv electronic “Memo” fie cu unul mecanic “Calendar” pentru a va indica data la care cartusul ar trebui schimbat.

Tehnologii

Tehnologia MAXTRA foloseste MicroporeFilter si ProtectFilter, tehnologii care reduc cantitatea de clor, calcar, reduc duritatea apei si absorb metalele grele (plumb, cupru). Flow Control asigura filtrarea perfecta a apei in scurt timp.

MAXTRA este solutia pentru apa filtrata

BRITA – mai curata, mai limpede, cu gust minunat, Tehnologia de filtrare MAXTRA - Reduce calcarul si substantele, de ex. clorul, care afecteaza gustul si aroma. Reduce continutul de metale precum plumbul si cuprul, care pot fi prezente in apa dvs. din cauza conductelor din locuinta, pentru a va proteja sanatatea. Este posibil ca agentii de contaminare sau alte substante, care au fost eliminate sau a caror cantitate a fost redusa de acest sistem de tratare a apei, sa nu fie prezenti in apa dvs.

Durata de viata a cartusului MAXTRA

Durata de viata a cartusului MAXTRA depinde de calitatea locala a apei, precum duritatea apei. Pe baza reducerii clorului si a impuritatilor organice, cartusul MAXTRA va filtra aproximativ 150 de litri. Pentru a asigura performante optime, cartusul MAXTRA trebuie schimbat la patru saptamani. Pentru a va reaminti despre urmatorul schimb de cartus, cana dvs. filtranta BRITA este echipata cu un indicator de schimbare a cartusului.

Activarea cartusului MAXTRA
Cartusul MAXTRA trebuie activat la primele doua umpleri. Aruncati apa rezultata in urma primelor doua umpleri sau utilizati-o pentru a uda florile. La a treia umplere cartusul MAXTRA este gata de utilizare – va veti bucura de apa filtrata BRITA mai curata, mai limpede, cu gust minunat. In cazul in care se elibereaza particule de carbune, clatiti palnia si introduceti din nou cartusul. Pentru informatii detaliate despre particule, consultati paragraful „Urme naturale” de la „Note importante”.

Filtru de apa BRITA cu Calendar

BRITA Calendar va indica data urmatoarei schimbari. Dupa activarea cartusului MAXTRA, setati data urmatoarei schimbari in BRITA Calendar. Cadranul din partea stanga indica ziua din luna, iar partea dreapta indica luna. Rotiti cele doua cadrane la stanga sau la dreapta si setati o data pentru urmatoarea schimbare a cartusului MAXTRA. Produsele au fost testate si avizate corespunzator exigentelor Directivelor Europene. Nu filtrati decat apa potabila cu temperatura intre 1-50oC. Pentru performanta maxima schimbati cartusul in fiecare luna.
104,99 lei
Stoc Epuizat