O F E R T A

 

"Pana la 20% extra-reducere la produsele Samsung”

Perioada de valabilitate: 8.10.2019-14.10.2019

 

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

I. Oferta "Pana la 20% extra-reducere la produsele Samsung” (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 8.10.2019-14.10.2019, pentru achizitia unui produs Samsung din categoriile participante, produs comercializat in reteaua de magazine fizice Flanco, in limita stocului disponibil.       

    

II. Oferta consta în acordarea unei reduceri de pana la 20 (douazeci)% pe loc la produsele Samsung din oferta, in reteaua de magazine fizice Flanco, in limita stocului disponibil.      

Produsele care fac parte din oferta si reducerile aferente, sunt:

-          20% extra-reducere la aspiratoarele Samsung

-          15% extra-reducere la electrocasnicele mari si televizoarele Samsung

-          10% extra-reducere la telefoanele Samsung

 

III. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand oferta de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate exceptand oferta de rate.

 

IV. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv, in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

V. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate împreuna. Daca un serviciu inclus în promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului.

 

 VI. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unui voucher/ cu reducere, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului / a reducerii

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.