O F E R T A

"Pana la 20%  reducere la gama 2018 de Antivirus Bitdefender din oferta” 

Perioada de valabilitate: 03.09.2017-16.09.2017

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta " Pana la 20%  reducere la gama 2018 de Antivirus Bitdefender din oferta(denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 03.09.2017-16.09.2017, pentru produsele din Anexa 1 la prezentul regulament, produse comercializate in reteaua de magazine Flanco si online, pe site-ul www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.       

    

II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de pana la 20 (zece)% pe loc la gama 2018 de antivirus Bitdefender din Oferta (Anexa 1) in reteaua de magazine Flanco si online, pe site-ul www.flanco.ro in limita stocului disponibil.

 

III. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand oferta de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate exceptand oferta de rate.

 

IV. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv, in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

V. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii. Orice cumparator care opteaza pentru returnarea produsului achizitionat din magazinele Flanco se presupune ca a citit, inteles si acceptat prezentele termene si conditii.

 

 VI. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unui voucher/ cu reducere, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului / a reducerii

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.

 

ANEXA 1 LA O F E R T A

" Pana la 20%  reducere la gama 2018 de Antivirus Bitdefender din oferta” 

Perioada de valabilitate: 03.09.2017-16.09.2017

 

Produsele participante la Oferta sunt:

 

ID PRODUS

Descriere

Reducere

120587

ANTIVIRUS BITDEFENDER 2018 INTERNET SECURITY 1AN/1PC

20%

120580

ANTIVIRUS BITDEFENDER 2018 PLUS 1AN/1PC

15%

120588

ANTIVIRUS BITDEFENDER 2018 TOTAL SECURITY 1AN/3PC

15%