O F E R T A

"Pana la 15% extradiscount la categoriile selectate din oferta”

Perioada de valabilitate: 30.11.2017-13.12.2017

 

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

I. Oferta "Pana la 15% extradiscount la categoriile selectate din oferta”(denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 30.11.2017-13.12.2017, pentru produsele din categoriile selectate, comercializate in magazinele Flanco din Anexa 1, in limita stocului disponibil.       

    

II. Oferta constă în acordarea unei reduceri suplimentare de pana la 15 (cincisprezece)% pe loc la produsele din categoriile selectate, din magazinele Flanco prezentate in Anexa 1, dupa cum urmeaza:

- 10 (zece)% extradiscount la telefoane mobile

- 10 (zece)% extradiscount la electrocasnicele mari Arctic si Beko (incorporabile, aragazuri, masini de spalat rufe si vase, uscatoare, aparate frigorifice, hote, ustensile bucatarie)

- 15 (cincisprezece)% extradiscount la aspiratoare si fiare de calcat

 

III. Aceasta Oferta se cumulează cu alte oferte promoționale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de preț acordate de Flanco Retail S.A. Oferta nu se cumuleaza cu alte vouchere.

Nu se acorda reducere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme. Reducerea se acorda in limita stocului disponibil in magazin

 

IV. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv, in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si online pe site-ul www.flanco.ro.

 

V. Pentru articole și pachete promoționale, toate produsele și/sau serviciile incluse trebuie returnate împreună. Dacă un serviciu inclus în promoție și/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promoțional) sau dacă promoția și/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrală de vânzare a acelui serviciu și/sau articol nerambursabil va fi dedusă din valoarea rambursată. Când un pachet este cumpărat și doar o parte din el este returnată, reducerea pentru pachet este pierdută și, din valoarea rambursată, va fi dedusă și reducerea acordată pentru achiziționarea pachetului. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii. Orice cumparator care opteaza pentru returnarea produsului achizitionat din magazinele Flanco se presupune ca a citit, inteles si acceptat prezentele termene si conditii.

 

 VI. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unui voucher/ cu reducere, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului / a reducerii

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.

 

ANEXA 1 LA O F E R T A

 

"Pana la 15% extradiscount la categoriile selectate din oferta”

Perioada de valabilitate: 30.11.2017-13.12.2017

 

Magazinele participante la Oferta sunt:

-          Flanco Bistrita Kaufland: adresa Calea Moldovei nr 40A, Centrul Comercial Retail Park, Bistrita, jud. Bistrita-Naud

-          Flanco Drumul Taberei: adresa Str. Brasov nr. 25, Complex Auchan Drumul Taberei

-          Flanco Fagaras Kaufland: adresa Fagaras Retail Parc, str. Tudor Vladimirescu, nr 85-87, jud Brasov

-          Flanco Oradea Prima Shops: adresa Bv. Decebal nr. 61A, Oradea, Jud. Bihor

-          Flanco Sebes: adresa Str.Augustin Bena nr. 88, Sebes, judetul Alba

-          Flanco Targu Secuiesc: adresa str. Cernatului nr.22, Targu Secuiesc, jud. Covasna

-          Flanco Pascani: adresa str. Moldovei, nr 98, Pascani, Judet Iasi

-          Flanco Focsani: adresa Str Dimitrie Cantemir nr 3, Focsani, Jud Vrancea