Pick-Up Philips OTT2000/12, Gri

ID: 93659 / COD: OTT2000/12
Pick-Up Philips OTT2000/12, Gri
Pick-Up Philips OTT2000/12, Gri
Pick-Up Philips OTT2000/12, Gri
Pick-Up Philips OTT2000/12, Gri
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Redare MP3-CD, CD si CD-R/RW
MP3 reprezinta „MPEG 1 Audio layer - 7,6 cm (3”). MP3 este o tehnologie revolutionara prin care dimensiunea fisierelor digitale mari de muzica poate fi redusa de pana la 10 ori fara a se deteriora major calitatea acestora. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio folosit pe Internet deoarece permite transferul rapid si facil al fisierelor audio.


Transmiterea muzicii wireless
Bluetooth este o tehnologie de comunicatie wireless la mica distanta care este atat robusta, cat si eficienta energetic. Tehnologia va permite conectarea wireless la iPod/ iPhone/ iPad sau la alte echipamente Bluetooth, cum ar fi telefoane inteligente, tablete sau chiar laptop-uri. Puteti asculta astfel, wireless, cu usurinta, muzica preferata, sonorul materialelor video sau al jocurilor cu ajutorul boxelor aparatului.

Conversie USB
Datorita acestei facilitati inteligente, puteti asculta cu usurinta toata muzica din colectia dvs. cu ajutorul sistemului H-Fi direct de la player-ul MP3 portabil. Audiati pur si simplu muzica agreata prin intermediul Bluetooth® sau cea rezultata in urma conversiei continutului discurilor de vinil, a CD-urilor, a programelor de radio FM, reunind piesele inregistrate de la sistemul dvs. pe un dispozitiv de stocare USB. Introducerea in memorie a melodiilor preferate de pe discurile de vinil este realizata in urma conversiei in format MP3 fara a fi folosit un calculator personal. Cu acest sistem puteti realiza inregistrari, la ore prestabilite, a unor programe de radio care va intereseaza, iar acestea vor fi stocate automat pe dispozitivul USB.

Platan pentru redarea discurilor de vinil
Platanul sectiunii pick-up permite redarea discurilor de vinil.

Caracteristici
Tip:Manual
Altele:Dynamic Bass Boost
Bluetooth
Audio In
Redare format: CD
MP3
Culoare:Gri
Conexiune USB:Da
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului: