Credit prin Flanco. Online si in magazine.

Esti genul care nu-si doreste sa se complice cu cardurile de credit si vrea sa stie ca are de platit o rata fixa lunara de atatia si atatia leuti? Perfect! Avem solutia ideala pentru tine: un credit la costuri atractive, pe care-l iei direct online sau din reteaua de magazine Flanco. Ne ocupam noi de tot, nu trebuie sa-ti bati tu capul. Sa vezi cat de simplu este!

Ce conditii trebuie sa indeplinesc?

Unele minimale si de bun-simt: sa ai peste 18 ani impliniti (dar nu mai mult de 70, totusi),un venit lunar stabil, iar daca esti salariat, o vechime minima de 3 luni la locul actual de munca. Asta-i tot.

Ce fel de venituri se accepta?

In primul rand, tot ce inseamna venit declarat la Agentia Nationala Fiscala (ANAF). Adica salariu, indemnizatii sau diurne, ori indemnizatie de crestere a copilului. Dar si alte categorii de venituri, cum ar fi pensii, chirii, drepturi de autor, activitati PFA sau activitati liberale, dividende etc., cata vreme poti sa dovedesti realizarea acestora.

Am nevoie de adeverinta de venit?

Doar in cazul in care nu ai veniturile declarate la Agentia Nationala Fiscala (ANAF). Spre exemplu, daca esti cadru militar, M.A.I. sau ISU, daca esti pensionar sau daca ai venituri din alte surse (PFA, activitati liberale, chirii, dividende etc).

Care sunt avantajele Creditului prin Flanco?

Indiferent daca il soliciti online sau in magazine, Creditul prin Flanco iti ofera urmatoarele beneficii:
raspuns rapid, in cateva minute sau chiar secunde;
procedura simpla;
rate fixe lunare, fara avans;
pana la 5 ani perioada creditare;
oferte variate de creditare.

Cum fac sa iau Credit prin Flanco?

Daca esti pe flanco.ro, dupa ce ai pus toate produsele dorite in cos si ai apasat butonul ”Finalizeaza Comanda”, iti alegi ca metoda de plata una dintre metodele de finantare oferite de partenerii nostri (PayU, Cetelem, BT Direct sau BRD Finance),apoi ne trimiti comanda.
Cand alegi PayU, te vom redirectiona catre platforma online a partenerului nostru de finantare. Pentru a finaliza toata procedura, care se desfasoara 100% online, trebuie sa ai la indemana actul de identitate, un card bancar si posibilitatea sa autorizezi transferul sumei de 1 leu de pe contul de card. Iar in caz de finalizare cu succes si semnare electronica a contractului de credit prin SMS, gata! Iti vom trimite prin curier produsele comandate.
Si in cazul in care alegi Cetelem te vom redirectiona catre platforma online a partenerului nostru de finantare. Pentru a finaliza procedura, desfasurata tot 100% online, trebuie sa ai la indemana cel putin doua documente: actul de identitate si pasaportul sau carnetul de conducere, inclusiv in format electronic (scanate sau ca poza). Iar in caz de finalizare cu success si semnare electronica a contractului de credit prin SMS, gata! Iti vom trimite prin curier produsele comandate.
Daca ai ales BT Direct sau BRD Finance, un consultant financiar te va contacta la scurt timp dupa plasarea comenzii si, pe baza datelor oferite, vei primi o pre-aprobare telefonica pentru credit. Apoi consultantul iti va trimite prin e-mail o lista cu cateva documente pe care le asteapta inapoi completate si semnate de tine, fie trimise prin curier, fie aduse intr-un magazin Flanco. Si cand le primim, gata! Iti vom trimite prin curier produsele comandate.
Iar daca vii intr-un magazin Flanco, te vei vedea cu consultantul financiar fata in fata, iti alegi una din ofertele de credit disponibile si completezi o cerere de finantare. Primesti in 10 minute o pre-aprobare pentru credit, iar apoi completezi si semnezi documentele necesare chiar in magazin. Si gata! Pleci din magazin cu produsele dorite.

Unde platesc ratele pentru Credit prin Flanco?

Toti partenerii nostri de finantare iti ofera modalitati variate si comode de plata a ratelor:
Cetelem: in magazinele Flanco, la punctele de incasare PayPoint si Payzone, la punctele de lucru Cetelem, in agentiile CEC Bank, prin transfer bancar.
PayU: la punctele de incasare PayPoint, la statiile de plata SelfPay, prin transfer bancar, prin depunere in numerar (la ghiseele BCR, CEC Bank, Raiffeisen Bank si TBI Bank)
BT Direct: la automatele BT Express, prin transfer bancar, prin BT24 sau BT24 mobile, la punctele de incasare PayPoint, prin mandat postal.
TBI Credit: la punctele de incasare PayPoint, la statiile de plata SelfPay, prin transfer bancar, prin depunere in numerar (la ghiseele BCR, CEC Bank, Raiffeisen Bank si TBI Bank)
BRD Finance: la ghiseele si bancomatele BRD, la automatele Robo BRD, prin MyBRD Net sau MyBRD Mobile, la punctele de incasare PayPoint, prin transfer bancar
Planul de rate pe care-l primesti la semnarea contractului de finantare cuprinde toate detaliile necesare privind platile ratelor.

Ce oferte sunt in prezent pentru Credit prin Flanco?

Valabile in perioada 01.06.2019-31.12.2019

TBI Credit

Credit Produs Express
- Durata credit 6-60 de luni
- Dobanda anuala 34,8% pentru cumparaturi intre 300 lei si 20.000 lei

Exemplu de calcul: pentru cumparaturi in valoare de 3.500 lei si o durata a creditului de 24 luni, taxa de analiza 170 lei, rata lunara fixa 214,38 lei, suma totala de rambursat 5.145,12 lei, DAE 48,38%.
Cetelem

Credit Standard
- Durata credit 6-60 luni
- Dobanda anuala 33% pentru cumparaturi intre 300 lei si 7.000 lei

Exemplu de calcul: pentru o tranzactie in rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atasat in valoare de 4.000 lei efectuata la data aprobarii Liniei de Credit si rambursata in 24 luni, rata lunara fixa 234,85 lei, suma totala de rambursat 5.636,40 lei, DAE 41,7%. Comision administrare Linie de Credit: 5 lei/luna.

Credit Standard Promo 18
- Durata credit 6-60 luni
- Dobanda anuala 18% pentru cumparaturi intre 300 lei si 7.000 lei

Exemplu de calcul: pentru o tranzactie in rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atasat in valoare de 3.500 lei efectuata la data aprobarii Liniei de Credit si rambursata in 24 luni, rata lunara fixa 179,70 lei, dobanda 18%, suma totala de rambursat 4.312,80 lei, DAE 23,03%. Comision administrare Linie de Credit 5 lei/luna
BT Direct

Credit Super Prompt
- Durata credit 6-60 luni
- Dobanda anuala 31,9% pentru cumparaturi intre 225 lei si 40.000 lei

Exemplu de calcul: pentru cumparaturi in valoare de 5.000 lei si o durata a creditului de 24 de luni, rata lunara fixa 288,98 lei, suma totala de rambursat 6.965,46 lei, DAE 39,98%.

Credit Dobanda Redusa
- Durata credit 6-60 luni
- Dobanda anuala 22,90% pentru cumparaturi intre 3.000 lei si 40.000 lei

Exemplu de calcul: pentru cumparaturi in valoare de 5.000 lei si o durata a creditului de 24 de luni, rata lunara fixa 266,12 lei, suma totala de rambursat 6.416,84 lei, DAE 28,35%.