REGULAMENTUL CAMPANIEI

PRECOMANDA P30/P30 PRO – PACHET PROMOTIONAL CU WATCH GT SI EXTRA GARANTIE

Perioada de desfasurare:

26 Martie 2019 – 02 Aprilie 2019

 

 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei PRECOMANDA P30/P30 PRO – PACHET PROMOTIONAL CU WATCH GT SI EXTRA GARANTIE (denumita in conitnuare “Campania”) este Flanco Retail S.A. (denumita in conitnuare “Organizator”) cu social în Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 5, jud Ilfov, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J23/513/2012, cod unic de înregistrare 27698631, reprezentată de Dragos Sirbu, in calitate de Director General.

 1. DURATA CAMPANIEI

Campania se va desfasura in perioada 26 Martie 2019 – 02 Aprilie 2019.

 1. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura in magazinele fizice Flanco si in magazinul online www.flanco.ro

 1. DREPTUL LA PARTICIPARE

La Campanie poate participa oricine cu varsta minima de 18 ani, numit in continuare “Participant”, care precomanda in perioada specificata la art II.

 1. PRODUSELE PARTICIPANTE

La campanie participa urmatoarele produse produse

ID Produs

Descriere Produs

134045

Huawei P30 Black

134046

Huawei P30 Breathing Crystal

134047

Huawei P30 Aurora

134048

Huawei P30 PRO, 8GB+256, Black

134049

Huawei P30 PRO, 8GB+256, Breathing Crystal

134050

Huawei P30 PRO, 8GB+256, Aurora

 

ID Produs

Descriere Produs Cadou

134145

SMARTWATCH HUAWEI FORTUNA-B19i DARK GREEN,

 

 

 

 1. MECANISMUL CAMPANIEI

 

Pentru a putea participa la campania promotionala, clientul trebuie sa achizitioneze cel putin un pachet promotional Huawei selectat de pe site-ul flanco sau din magazinele Flanco in campania promotionala.

 

 1. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil, in mod gratuit, online pe www.flanco.ro si in magazinele fizice Flanco.

Clauze speciale:

 1. Cadoul se acorda doar la achizitia oricarui produs participant in promotie, mentionat in art V.
 2. Nu se acorda reducere pentru pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme
 3. Cadoul se acorda in limita stocului disponibil in perioada mentionata la art II
 4. Aceasta Oferta/Reducerea  nu se cumulează cu alte oferte promoționale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de preț acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fără a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand ofertele de rate; așadar, clientul care optează pentru aceasta Oferta/Reducere nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate în magazine  sau online pe www.flanco.ro exceptand ofertele de rate
 5. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Campaniei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de la raft al produsului minus valoarea reducerii.
 6. Pentru articole și pachete promoționale, toate produsele și/sau serviciile incluse trebuie returnate împreună. Dacă un serviciu inclus în promoție și/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promoțional) sau dacă promoția și/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrală de vânzare a acelui serviciu și/sau articol nerambursabil va fi dedusă din valoarea rambursată. Când un pachet este cumpărat și doar o parte din el este returnată, reducerea pentru pachet este pierdută și, din valoarea rambursată, va fi dedusă și reducerea acordată pentru achiziționarea pachetului
 7. In situatia in care Participantul returneaza produsul nou achiziționat utilizand serviciul Retur în 14 zile, Participantul va returna și produsul cadou primit odata cu acesta.

 

 1. MODALITATEA DE LIVRAREA A PACHETELOR
  1. In limita pachetelor disponibile, acestea vor fi ridicate/livrate impreuna (Smartphone P30/P30 Pro si Huawei Watch GT)
  2. Extra garantie de 90 zile a displayului se acorda de catre Huawei, conform detaliilor de mai jos:

                                                   i.      Activare in HiCare intre 26 Martie si 15 Aprilie

                                                  ii.      Garantia extinsa este de 90 de zile de la data achizitiei

                                                iii.      Extinderea garantie este valabile doar cu activare in HiCare, simpla prezentare a facturii de achizitie nu este suficienta

                                                iv.      Doar pentru modelele P30 si P30 Pro

                                                  v.      In timpul perioadei de valabilitate, telefonul mobil care a activat garantia extinsa a ecranului poate beneficia de inlocuirea ansamblului ecran sau a capacului spate gratuit in centrele de service autorizate Huawei, in cazul caderii accidentale, lovirii sau torsionarii.

                                                vi.      Conditii de solicitare:

 1. Aplicabila seriei P30/P30 Pro doar o singura data
 2. Domeniul de activitate se limiteaza la urmatoarele tari: Romania, Bulgaria, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Estonia, Insulele Feroe, Grecia, Groenlanda, Ungaria, Islanda, Israel, Liechtenstein, Letonia, Slovacia, Slovenia, Turcia, Ucraina
 3. Perioada de activare este cuprinsa doar intre 26 Martie si 15 Aprilie 2019.
 4. Garantia extinsa de 90 de zile a ecranului va intra in vigoare in aproximativ 7 zile, dupa care puteti sa o interogati in aplicatia preinstalata HiCare (My Equipment Rights -> Warranty Period & Support Service Query) sau pe site-ul official Huawei/
 5. Este necesar sa actualizati aplicatia HiCare la versiunea 9.0.11.XX sau mai recenta pentru a va putea active optiunea

 

 

 1. FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora vare impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerate de raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

 1. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Campania, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si pe site-ul www.flanco.ro

 1. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la aceasta Campanie Participantiisunt de accord ca datele lor cu caracter personal (nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail) a fie prelucrate in scopul organizarii si desfasurarii Campaniei „Precomanda P30/P30 pro – pachet promotional cu Watch GT si extra garantie”

Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera ciculatie a acestor date, urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere, dreptul la restrictionare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se opune si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa Flanco prin:

 1. Trimiterea unui e-mail la adresa data.protection@flanco.ro
 2. Trimiterea solicitarii prin curier/posta la adresa: Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-23, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 3, jud Ilfov, in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

 

 

 1. CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa/trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzecisiopt) de ore de la primirea coletului. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului de mai sus nu va fi luata in considerare. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) sile calendaristice.

 1. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv, dar fara a se limita la descalificarea Participantului la Campanie.

 Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cause care nu depend direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet, s.a

 

FLANCO RETAIL S.A.