O F E R T A

“Primesti 10% reducere la bratarile Fitbit”

Perioada de valabilitate: 01.08.2017 – 31.08.2017

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 


 

I. Oferta “ Primesti 10% reducere la bratarile Fitbit” („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 01.08.2017 – 31.08.2017 inclusiv, pentru achizitia unei bratari FitBit, comercializate in magazinele Flanco si online pe www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.


II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 10 (zece) % la pretul de vanzare al oricarei bratari Fitbit din Oferta, comercializata in magazinele Flanco si online pe www.flanco.ro in baza unui voucher oferit utilizatorilor aplicatiei Out4Food. Utilizatorii aplicatiei Out4Food vor primi in contul lor o serie de voucher pe care o vor putea utiliza atat in magazinele Flanco cat si online pe www.flanco.ro pentru a beneficia de cei 10% reducere la bratarile Fitbit.


III. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea voucherului, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului. In cazul in care se returneaza un produs pentru care s-a emis voucher si acest voucherul nu a fost folosit, voucherul nefolosit se anuleaza automat in momentul returului. Nu poate fi returnat un produs pentru care s-a emis un voucher care a fost utilizat.


IV. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea pe www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.