O F E R T A

“Primesti 10% reducere pe loc la toate produsele”

Perioada de valabilitate07-09.07.2017

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 


 

I. Oferta “Primesti 10% reducere pe loc la toate produsele” (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila in perioada  07-09.07.2017 doar in magazinul Flanco din Focsani, localizat in  Bulevardul Dimitrie Cantemir, numarul 3 (vis-a-vis de Casa de Cultura).


II. Oferta este valabila pentru clientii care adera la programul de fidelitate “Mereu Flanco” in perioada 07-09.07.2017. Punctele aferente tranzactiei la care s-a aplicat reducerea de 10% se vor acumula in contul de fidelitate al clientilor.


III. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 10 (zece) % pe loc la pretul de vanzare (pret la raft) al produselor in perioada Ofertei comercializate in magazinul Flanco dinFocsani  localizat in  Bulevardul Dimitrie Cantemir, numarul 3 (vis-a-vis de Casa de Cultura), atat pentru plata numerar, cat si pentru plata in rate.


IV. Reducerea se acorda la achizitia oricarui produs comercializat in magazinul Flanco din Focsani,  localizat in  Bulevardul Dimitrie Cantemir, numarul 3 (vis-a-vis de Casa de Cultura), cu exceptiaiPhone 7 (toate modelele),Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus,a cardurilor cadou si a serviciilor.Reducerea se aplica la maximum 2 produse cu acelasi cod pe factura.

Nu se acorda reducere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme.

Reducerea se acorda in limita stocului disponibil in magazinul dinFocsani  localizat in  Bulevardul Dimitrie Cantemir, numarul 3 (vis-a-vis de Casa de Cultura).


V. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Ofertei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului din factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.


VI. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.