O F E R T A

“Primesti 15% reducere pe loc la toate produsele”

Perioada de valabilitate06.04.2017-09.04.2017

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 


 

I. Oferta “Primesti 15% reducere pe loc la toate produsele” (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila in perioada06.04.2017-09.04.2017, doar in magazinul Flanco din Bd. Decebal nr. 61A, Oradea, Jud. Bihor.


II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 15 (cincisprezece) % pe loc la pretul de vanzare (pret la raft,) al produselor in perioada Oferteicomercializate in magazinul Flanco dinBd. Decebal nr. 61A, Oradea, Jud. Bihor, atat pentru plata numerar cat si pentru plata in rate.


III. Reducerea se acorda la achizitia oricarui produs comercializat in magazinul Flanco din Bd. Decebal nr. 61A, Oradea, Jud. Bihor, cu exceptia iPhone 7 (toate modelele),a produselor din cataloagele nationale valabile in perioada Ofertei, a cardurilor cadou si a serviciilor. Reducerea se aplica la maximum 2 produse cu acelasi cod pe factura.

Campania locala nu se cumuleaza cu campania nationala activa, asadar la tranzactiile la care se acorda reducerea de 15% nu se emit vouchere.

Nu se acorda reducere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme.

Reducerea se acorda in limita stocului disponibil in magazinul din Bd. Decebal nr. 61A, Oradea, Jud. Bihor.


IV. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Ofertei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului din factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.


V. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.