O F E R T A

“Primesti 15% reducere pe loc la toate produsele”

Perioada de valabilitate25.08-28.08.2017

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 


I. Oferta “Primesti 15% reducere pe loc la toate produsele” (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila in perioada  25.08-28.08.2017, doar in magazinul Flanco din Alesd, Str Paraului, ap 1, parter, judetul Bihor.

 

II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 15 (cincisprezece) % pe loc la pretul de vanzare (pret la raft,) al produselor in perioada Oferteicomercializate in magazinul Flanco dinAlesd, atat pentru plata numerar cat si pentru plata in rate.


III. Reducerea se acorda la achizitia oricarui produs comercializat in magazinul Flanco din Alesd, Str Parangului, Nr 1, parter, cu exceptia iPhone 7 (toate modelele),Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus,a produselor din cataloagele nationale valabile in perioada Ofertei, a cardurilor cadou si a serviciilor.Reducerea se aplica la maximum 2 produse cu acelasi cod pe factura.

Nu se acorda reducere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme.

Reducerea se acorda in limita stocului disponibil in magazinul din Alesd, Str Paraului, ap 1, parter.


IV. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Ofertei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului din factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.


V. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.