O F E R T A

"Primesti 50% reducere la Office 365 Personal”

Perioada de valabilitate: 28.02.2017-31.03.2017

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta Primesti 50% reducere la Office 365 Personal(denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 28.02.2017-31.03.2017, inclusiv, la achizitia unui pachet Office 365 Personal impreuna cu un notebook sau laptop cu Windows preinstalat, produse comercializate in magazinele Flanco si in magazinul online www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.      

  

II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 50 (cincizeci)% la pachetul Office 365 Personal,  in limita stocului disponibil, daca este achitionat impreuna cu un laptop sau notebook cu Windows preinstalat, produse  comercializate in magazinele Flanco si online www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.

 

III. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand ofertele de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate in magazinele Flanco si online pe www.flanco.ro exceptand ofertele de rate.

 

IV.Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului.

 

V. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unei reduceri, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.

 

VI. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si online pe site-ul www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.