O F E R T A 

"Primesti CADOU Huawei Gift box la achizitia unui telefon mobil Huawei Mate 20 Pro”

Perioada de valabilitate: 17.10.2018-31.10.2018

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta "Primesti CADOU Huawei Gift box la achizitia unui telefon mobil Huawei Mate 20 Pro” (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 17.10.2018-31.10.2018, inclusiv, la achizitia unui telefon mobil Huawei Mate 20 Pro, online pe www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.                  

   

II. Oferta consta in acordarea unui cadou Huawei Gift box format din Wireless Fast charger si cablu + special Nano memory card de 128 GB,  in limita stocului disponibil, la achizitia unui telefon mobil Huawei Mate 20 Pro, comercializat online pe www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.  

Produsele participante la oferta sunt:

 

NAV

DENUMIRE

 

129975

Huawei Mate 20 Pro Twilight

Huawei Gift box contine: Wireless Fast charger si cablu + special Nano memory card de 128 GB.

129976

Huawei Mate 20 Pro Black

129977

Huawei Mate 20 Pro Blue

 

 

III. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand ofertele de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate online pe www.flanco.ro exceptand ofertele de rate.

 

IV. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului

 

V. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.