O F E R T A

"Primesti CADOU la achizitia unei camere video sport GoPro HERO 7 BLACK”

Perioada de valabilitate: 06.12.2018-31.12.2018

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta "Primesti CADOU la achizitia unei camera video sport GoPro HERO 7 BLACK” (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 06.12.2018-31.12.2018, inclusiv, la achizitia unei camere video sport GoPro HERO 7 BLACK, online pe www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.            

  

II. Oferta consta in acordarea cadou a unui SUPORT EXTENSIBIL MODULABIL GOPRO (ID produs 122215),in limita stocului disponibil, la achizitia unei camere video sport GoPro HERO 7 BLACK (ID produs 129198),comercializata online pe www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.

 

III. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand ofertele de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate online pe www.flanco.ro exceptand ofertele de rate.

 

IV. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului

 

V. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.