O F E R T A 

"Primesti CADOU la achizitia unui SMARTWATCH SAMSUNG GEAR S3”

Perioada de valabilitate: 25.11.2016-02.12.2016

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I.Oferta Primesti CADOU la achizitia unui SMARTWATCH SAMSUNG GEAR S3(denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 25.11.2016-02.12.2016, inclusiv, la achizitia unuia din cele doua modele de smartwatch aflate la precomanda: Smartwatch Samsung Gear S3 Classic, Negru sau Smartwatch Samsung Gear S3 Frontier, Negru, comercializate in magazinul online www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.      

  

II. Oferta consta in acordarea cadou a unor Casti In-Ear Samsung Level Active Running, Negru (114893) la achizitia unuia din cele doua modele de smartwach aflate la precomanda, Smartwatch Samsung Gear S3 Classic, Negru sau Smartwatch Samsung Gear S3 Frontier, Negru, comercializate online pe www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.  

 

III. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand ofertele de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate online pe www.flanco.ro exceptand ofertele de rate.

 

IV.Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului

 

V. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.