O F E R T A 

"Primesti CADOU la achizitia unui telefon Huawei” 

Perioada de valabilitate: 24.02.2017-28.02.2017 

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta Primesti CADOU la achizitia unui telefon Huawei(denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 24.02.2017-28.02.2017, inclusiv, la achizitia unui telefon Huawei din oferta, comercializat in magazinele Flanco si in magazinul online www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.      

  

II. Oferta consta in acordarea cadou,  in limita stocului disponibil, a unei BRATARI SMART HUAWEI Band A1Black (cod produs 111762) la achizitia unui telefon Huawei din lista de mai jos, comercializat in magazinele Flanco si online www.flanco.ro, in limita stocului disponibil, conform listei de mai jos:

ID Produs

Descriere Produs

107511

Huawei P9 Lite Dual SIM 16GB 2GB RAM LTE Black

107512

Huawei P9 Lite Dual SIM 16GB 2GB RAM LTE Gold

107510

Huawei P9 Lite Dual SIM 16GB 2GB RAM LTE White

III. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand ofertele de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate in magazinele Flanco si online pe www.flanco.ro exceptand ofertele de rate.

 

IV.Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului

 

V. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si online pe site-ul www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.