O F E R T A

"Primesti CADOU soundbar la achizitia unui QLED ULTRA HD 8K SMART TV 189 CM SAMSUNG QE75Q900R” 

Perioada de valabilitate: 27.11.2018-31.12.2018 

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta "Primesti CADOU soundbar la achizitia unui QLED ULTRA HD 8K SMART TV 189 CM SAMSUNG QE75Q900R” (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 27.11.2018-31.12.2018, inclusiv, la achizitia unui televizor SAMSUNG QE75Q900R, exclusiv online pe www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.          

   

II. Oferta consta in acordarea unui cadou conform tabelului de mai jos,  in limita stocului disponibil, la achizitia unui televizor SAMSUNG QE75Q900R, comercializat online pe www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.

Produsul participant la oferta si cadoul aferent sunt:

 

ID Produs

Produs

129664

QLED ULTRA HD 8K SMART TV 189 CM SAMSUNG QE75Q900R

127320

SOUNDBAR SAMSUNG HW-NW700/EN

 

  III. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand ofertele de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate online pe www.flanco.ro exceptand ofertele de rate.

 

IV. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului

 

V. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.