O F E R T A

“Primesti DEX cadou la Noul Samsung Galaxy Note 8”

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

I. Campania “Primesti DEX cadou la Noul Samsung Galaxy Note 8” (denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 23.08.2017 – 14.09.2017 inclusiv, pentru achizitia unui telefon Samsung  Galaxy Note 8 Maple Gold sau Samsung  Galaxy Note 8  Midnight Black, comercializat in reteaua de magazine Flanco si online, pe site-ul www.flanco.ro. Produsele precomandate in perioada desfasurarii campaniei promotionale vor fi livrate clientilor incepand cu data de 15 septembrie 2017.

    

II. Oferta consta in acordarea unui cadou la achizitia unui Samsung Galaxy Note 8, nuanta Maple Gold sau Midnight Black, in perioada Ofertei, din reteaua de magazine Flanco sau online, pe site-ul www.flanco.ro, constand intr-un Dock Samsung Dex Station.

 

III. Produsele cadou se acorda in limita stocului pentru fiecare pre-order incasat integral. Perioada de Pre-order se desfasoara in perioada 23 august, ora 19.00 - 14 septembrie, ora 23:59.

 

IV. Nu se emit vouchere pentru achizitia produselor pentru care plata integrala sau partiala s-a efectuat prin utilizarea altor tipuri de vouchere emise anterior.

 

V. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

 

VI. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand ofertele de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate online pe www.flanco.ro exceptand ofertele de rate.

 

VII. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro

Precomenzile vor fi validate/confirmate numai dupa achitarea integrala a produsului comandat.

Campania promotionala este valabila in limita stocului disponibil.

Data oficiala de lansare a produsului pe piata locala este vineri, 15 septembrie 2017.

Produse participante la Oferta:

120674 - SAMSUNG  GALAXY NOTE 8  MAPLE GOLD

120679 - SAMSUNG  GALAXY NOTE 8  MIDNIGHT BLACK

Produs cadou: 120693 - DOCK SAMSUNG  DEX STATION CU INCARCATOR

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.