O F E R T A

“Primesti inapoi 150 de lei, pe voucher, la orice cumperi de minimum 1500 de lei”

Perioada de valabilitate: 01.08-30.09.2018

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 


I. Oferta  “Primesti inapoi 150 de lei, pe voucher, la orice cumperi de minimum 1500 de lei” (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila in perioada 01.08-30.09.2018, doar in magazinul Flanco Bucuresti Obor din Sos. Colentina, Nr. 2, Sector 2.


II. Oferta consta in acordarea unui voucher cadou de 150 (o suta cincizeci) de lei pe loc la cumparaturi de minimum 1.500 (o mie cinci sute) de lei in perioada Oferteisi se aplica pentru orice modalitate de plata.


III. Voucherul de 150 de lei se acorda la achizitia produselor comercializate in magazinul Flanco Bucuresti Obor din Sos. Colentina, Nr. 2, Sector 2, valoarea cumparaturilor fiind de minimum 1.500 (o mie cinci sute) de lei, cu exceptiacardurilor cadou si a serviciilor.


IV. Aceasta Oferta se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A. Oferta nu se cumuleaza cu alte vouchere.

Nu se acorda voucherul cadou pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme.

Voucherul cadou se acorda in limita stocului disponibil in magazinul Flanco Bucuresti Obor din Sos. Colentina, Nr. 2, Sector 2 si poate fi utilizat in perioada ofertei (01.08-30.09.2018) la cumparaturi de minimum 800 de lei din magazin, cu exceptia produselor aflate in catalog, a cardurilor cadou, a serviciilor, a facturilor de avans si a facturilor proforme.

 

V. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unui voucher / cu reducere, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului /a reducerii.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.