O F E R T A

“Primesti pana la 30% reducere pe voucher la produsele din categoriile selectate”

Perioada de valabilitate: 19.03.2017 – 08.04.2017 

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

I. Oferta “ Primesti pana la 30% reducere pe voucher la produsele din categoriile selectate” („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 19.03.2017 – 08.04.2017 inclusiv, pentru achizitia oricarui produs din categoriile selectate, comercializat doar in reteaua de magazine Flanco, cu exceptia magazinului online www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.     


II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de pana la 30 (treizeci) % la pretul de vanzare (pret la raft in magazin) al oricarui produs din categoriile participante, in perioada Ofertei, sub forma de voucher tiparit pe factura, comercializat doar in reteaua de magazine Flanco, cu exceptia magazinului online www.flanco.ro. Voucherul se acorda la fiecare produs achizitionat, nu la valoarea totala a tranzactiei.

Categorii participante:

-       Electrocasnice mari (incorporabile, aragazuri, masini de spalat rufe si vase, uscatoare, aparate frigorifice, hote, ustensile bucatarie) – 15% reducere

-       Electrocasnice mici(produse de ingrijire personala, electrocasnice mici de bucatarie, aparate de aer conditionat si incalzire, produse de ingrijire a casei)– 30% reducere

-       Laptopuri – 15% reducere

-       Televizoare – 15% reducere

-       Telefoane – 15% reducere

-       Console – 15% reducere

 

III. Voucherul poate fi utilizat in perioada 01.05.2017 - 07.05.2017 pentru achitarea partiala sau integrala a unui produs din categoriile mentionate in Anexa 1, comercializat doar in reteaua de magazine Flanco. Campania nu este valabila pe www.flanco.ro.

Voucher-ul se poate utiliza la achizitia unui singur produs, in limita stocului disponibil.In cazul in care valoarea voucherului depaseste valoarea produsului achizitionat nu se acorda rest. In cazul in care valoarea voucherului este mai mica decat valoarea produsului achizitionat se va achita diferenta de pret. Voucherele nu se cumuleaza, indiferent daca au fost emise pe aceeasi factura sau pe facturi diferite, asadar nu se poate folosi mai mult de 1 (unu) voucher pentru achizitia unui produs. Voucherele nu pot fi preschimbate in bani si nu sunt trasmisibile.

Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand oferta de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate exceptand oferta de rate.

Nu se emit vouchere pentru achizitia produselor pentru care plata integrala sau partiala s-a efectuat prin utilizarea altor tipuri de vouchere emise anterior (din alte oferte) sau pentru care s-a utilizat un alt discount.

Nu se emit vouchere pentru achizitia facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru proforme.

 

IV. In perioada 01.05.2017 - 07.05.2017 nu sunt acceptate la plata vouchere aferente facturilor care au fost achitate prin Ordin de Plata si pentru care nu exista confirmare (verificata prin extrasul de cont) de intrare a banilor in unul dintre conturile Flanco Retail S.A.   

 

V. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea voucherului, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului. In cazul in care se returneaza un produs pentru care s-a emis voucher si acest voucherul nu a fost folosit, voucherul nefolosit se anuleaza automat in momentul returului. Nu poate fi returnat un produs pentru care s-a emis un voucher care a fost utilizat.


VI. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A. 

 

 

ANEXA 1 LA O F E R T A

“Primesti pana la 30% reducere pe voucher la produsele din categoriile selectate”

Perioada de valabilitate: 19.03.2017 – 08.04.2017

 

Categoriile de produse la care se poate utiliza voucherul in perioada 01.05.2017-07.05.2017:

  • Electrocasnice mari (masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragazuri, frigorifice, electrocasnice incorporabile)
  • Electrocasnice mici (aer conditionat, automate de cafea)
  • Electronice (televizoare, home cinema, soundbar)
  • IT (notebook, PC)
  • Smartphone
 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.