O F E R T A

“Primesti voucher de 100 de lei la orice televizor, telefon sau laptop din oferta”

Perioada de valabilitate: 10.01.2018 - 31.01.2018

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 


 

I. Oferta “Primesti voucher de 100 de lei la orice televizor, telefon sau laptop din oferta” („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 10.01.2018 - 31.01.2018 inclusiv, pentru achizitia oricarui televizor, telefon sau laptop din oferta, comercializate doar in magazinele Flanco, exceptand magazinul online pe www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.


II. Oferta consta in acordarea unui voucher de 100 (o suta) de lei la achitizia unui produs de tip televizor, telefon sau laptop din oferta, sub forma de voucher tiparit pe factura, comercializate doar in magazinele Flanco execeptand magazinul online flanco.ro. Voucherul se acorda la fiecare produs achizitionat, nu la valoarea totala a tranzactiei.


III. Voucherul poate fi utilizat in perioada 10.01.2018-28.02.2018 pentru achitarea partiala sau integrala a oricarui produs din categoria electrocasnice mari cu brand Indesit, Hotpoint sau Electrolux comercializate doar in magazinele Flanco execeptand magazinul online flanco.ro. Voucherele emise in magazine se pot utiliza exclusiv la achizitii ulterioare doar din magazinele Flanco.

Voucher-ul se poate utiliza la achizitia unui singur produs, in limita stocului disponibil.In cazul in care valoarea voucherului depaseste valoarea produsului achizitionat nu se acorda rest. In cazul in care valoarea voucherului este mai mica decat valoarea produsului achizitionat se va achita diferenta de pret. Voucherele nu se cumuleaza, indiferent daca au fost emise pe aceeasi factura sau pe facturi diferite, asadar nu se poate folosi mai mult de 1 (unu) voucher pentru achizitia unui produs. Voucherele nu pot fi preschimbate in bani si nu sunt trasmisibile.

Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand oferta de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate exceptand oferta de rate.

Nu se emit vouchere pentru achizitia produselor pentru care plata integrala sau partiala s-a efectuat prin utilizarea altor tipuri de vouchere emise anterior (din alte oferte) sau pentru care s-a utilizat un alt discount.

Nu se emit vouchere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru proforme.

 

IV. In perioada 10.01.2018-28.02.2018 nu sunt acceptate la plata vouchere aferente facturilor care au fost achitate prin Ordin de Plata si pentru care nu exista confirmare (verificata prin extrasul de cont) de intrare a banilor in unul dintre conturile Flanco Retail S.A.   


V. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea voucherului, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului. In cazul in care se returneaza un produs pentru care s-a emis voucher si acest voucherul nu a fost folosit, voucherul nefolosit se anuleaza automat in momentul returului. Nu poate fi returnat un produs pentru care s-a emis un voucher care a fost utilizat.


VI. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea pe www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.