Clientii care cumpara de pe flanco.ro beneficiza in continuare de returul produselor in termen de 14 zile.

Serviciul ”Retur 31 zile” a fost retras din oferta comerciala Flanco din data de 1 septembrie 2018.

Clientii care au cumparat produse din reteaua de magazine Flanco sau de pe flanco.ro pana la data de 31.08.2018

pot consulta mai jos termenii si conditiile acestui serviciu.

-TERMENE SI CONDITII-

 

In situatia in care nu esti pe deplin multumit de performantele sau caracteristicile produsului ales, fara nici o problema il poti returna in orice magazin Flanco si, in functie de optiunea ta, poti alege un alt produs de aceeasi valoare, insa cu performantele si caracteristicile dorite sau chiar rambursarea sumei platite de tine pentru respectivul produs, in urmatoarele conditii:

1.       Returul produselor va fi acceptat in oricare magazin Flanco, insa nu mai tarziu de a 31-a zi calendaristica de la data facturii de achizitie a respectivului produs.

2.       In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, un singur produs va fi acceptat desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

3.       Produsele returnate trebuie sa fie functionale la parametri optimi si insotite de certificatul de garantie in original, copia facturii de achizitie si copia bonului fiscal. Nu fac obiectul returului produsele care au suferit interventii service.

4.       Urmatoarele categorii de produse se pot returna numai in situatii in care sunt neutilizate:

a) Licente software;

b) Consumabile;

c) Produse de ingrijire personala;

d) Extensii de garantii;

e) Produsele din categoria “servere”;

f) Produsele din categoria “electrocasnice mari”: masini de spalat, aparate frigorifice, aragazuri, hote;

g) Filme;

h) Jocuri;

i) Muzica;

k) Casti audio in ear.

5.       Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

a) Reprezinta o “comanda speciala” (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind produsul comandat de catre client ce nu se afla in stocul uzual al Flanco, dar care poate fi livrat pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans);

b) Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat;

c) Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;

d) Imprimantele sau multifunctionalele ale caror consumabile au fost desigilate;

e) Licentele OEM activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop) si pentru care nu poate fi activata partitia “recovery”;

f) Echipamentele de pe care s-au dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate;

g) Aparatele de aer conditionat care au fost montate, aparatele de bucatarie care au fost folosite, aparatele de calcat care prezinta urme de utilizare (zgarieturi pe talpa, urme de calcar, etc.),aspiratoare care au fost folosite;

h) Produsul nu prezinta toate accesoriile mentionate pe pachet (exemplu: lipsa telecomanda, cablu alimentare, etc);

i) Fac obiectul achizitiei prin credit (plata in rate);

j) Destinate prepararii cafelei si/ sau a alimentelor (expresoare, masini de facut paine, roboti de bucatarie) folosite;

k) Servicii de instalare, abonamente de date sau TV, Garantia All Inclusive;

l) Produse vandute la preturi speciale/ cu discount din cauza unor defecte estetice;

m) Masini de spalat care au fost instalate prin serviciu de instalare autorizat si care au fost utilizate;

n) Mobilier de bucatarie.

6.       Nu se pot returna Telefoane mobile.

7.       Nu se pot returna produse Apple.

8.       Nu se pot returna produse resigilate.

9.       In cazurile in care produsele returnate prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului.

10.       De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

11.   In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea facturilor aferente produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre Flanco, in contul indicat la completarea formularului de retur.

12.   Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului

13.   In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii

Orice cumparator care opteaza pentru returnarea produsului achizitionat din magazinele Flanco se presupune ca a citit, inteles si acceptat prezentele termene si conditii.

Flanco isi rezerva dreptul de a modifica sau anula in orice moment prezenta oferta. Modificarea sau anularea prezentei oferte va fi anuntata public de catre Flanco pe site-ul www.flanco.ro.