PROGRAMUL DE LOIALITATE FLANCO

 

          I. MECANISMUL PROGRAMULUI DE LOIALITATE

   Prin Programul de loialitate (“Programul”),S.C. FLANCO RETAIL S.A. (“FLANCO”) ofera clientilor oportunitatea de a acumula puncte de fidelitate si de a beneficia de reduceri in baza punctelor de fidelitate acumulate la cumpararea produselor comercializate de Flanco. Instrumentele care fac posibila utilizarea acestor beneficii sunt CARDUL DE LOIALITATE FLANCO si CARDUL de CREDIT FLANCO CETELEM, denumite colectiv « Carduri ».

   Cardul de loialitate Flanco (“Cardul de loialitate Flanco”) se genereaza la orice achizitie platita prin alte surse decat prin utilizarea Cardului de Credit Flanco Cetelem la dorinta clientului in masura in care clientul nu este  deja integrat in Program. Acest card permite la fiecare achizitie de produse din oferta Flanco acumularea de puncte de fidelitate si utilizarea ulterioara a punctelor prin acordarea de catre Flanco de reduceri comerciale pentru noi achizitii de produse din oferta Flanco, in conditiile stabilite in prezentul Program. Cardul de loialitate Flanco nu reprezinta un card bancar de credit sau debit, un instrument de plata sau un titlu de valoare.

   Cardul de Credit co-branded Flanco Cetelem (“Cardul de Credit Flanco Cetelem”) este un instrument de plata emis de catre Cetelem IFN S.A., in conditiile stabililite de Cetelem, care permite si acumularea de puncte de fidelitate Flanco conform prezentului Program prin utilizarea Cardului de credit Flanco Cetelem pentru plata de bunuri/servicii la magazinele Flanco si utilizarea ulterioara a punctelor pentru noi achizitii de produse din oferta Flanco, in conditiile stabilite in prezentul Program.

   In functie de modalitatea de plata, la achizitia oricarui produs din magazinele Flanco sau de pe Flanco.ro, titularul Cardului acumuleaza puncte de fidelitate, conform urmatoarelor criterii:

ART.MODALITATE DE PLATALOCATIA ACHIZITIEIACUMULAREA PUNCTELOR ACORDATEECHIVALENT PUNCTE ACUMULATEVALOARE ACHIZITII (lei)
I.1I.2
Cash/OP/Card de debit/Card de credit/Bonuri cadou

Cardul de credit Flanco Cetelem
Magazinele Flanco,Flanco.roIn contul de loialitate deschis la inrolarea in Programul de loialitate cu Cardul de loialitate Flanco sau cu Cardul de credit Flanco Cetelem daca clientul nu are Card de loialitate Flanco1 punct pentru fiecare 1 leu cheltuit*Indiferent de valoarea achizitiei pentru achizitii in interiorul Flanco (in magazinele Flanco si pe www.flanco.ro)     *) Se acorda puncte de fidelitate la valoarea finala a bunurilor si serviciilor, valoare diminuata de reducerile acordate de Flanco, inclusiv de reducerile conform prezentului Program prin utilizarea punctelor de fidelitate.

     **) Pentru facturile de avans nu se acorda puncte de fidelitate.

   Programul de loialitate se poate cumula cu promotiile existente, exceptie facand urmatoarele cazuri:

     -          In cazul Cardului de loialitate Flanco, Programul nu se cumuleaza cu ofertele din campania Black Friday

     -          In cazul Cardului de Credit Flanco Cetelem, Programul nu se cumuleaza cu ofertele din campania Black Friday si cu produsele financiare promotionale pentru care nu se acorda (Ex. DAE 0%).

   Clientii inrolati in acest Program pot beneficia de reduceri la achizitionarea de produse din oferta Flanco in limita punctelor de fidelitate deja acumulate. Clientul poate utiliza punctele de fidelitate acumulate integral sau partial. Daca valoarea produselor este mai mare decat valoarea determinata de cumulul de puncte de fidelitate existent in contul de loialitate, restul valorii produselor achizitionate se achita de client la momentul achizitiei, in numerar/card de credit/card de debit/OP sau Bonuri cadou. Punctele de fidelitate utilizate se scad automat din totalul punctelor de fidelitate acumulate in contul de loialitate, diminuand corespunzator soldul punctelor de fidelitate acumulate.

   Titularul contului de loialitate nu poate primi bani in schimbul punctelor de fidelitate acumulate in contul de loialitate.


          II. TITULARUL CONTULUI DE LOIALITATE SI ADERAREA LA PROGRAM:

   Poate fi titular al Cardului de loialitate Flanco orice persoana fizica cu domiciliul in Romania care a implinit varsta de 18 ani.

     Aderarea la Programul de loialitate se face dupa cum urmeaza:

     Pentru achizitiile efectuate in magazinele Flanco:

     Clientul cumpara si achita numerar sau prin orice forma cu exceptia Cardului de Credit Flanco Cetelem.

     -          Clientul transmite informatiile de identificare (nume, prenume, data nasterii, adresa de e-mail adresa de domiciliu si numarul de telefon) care vor aparea pe Formularul de aderare disponibil in orice magazin Flanco.

     -          Dupa semnarea acestui formular, clientul va primi un Card de loialitate Flanco, cu Contul de loialitate aferent  (prin scanarea codului EAN de pe cardul fizic inmanat clientului).

   Formularele de aderare completate si semnate se depun in original in orice magazin Flanco.

   Formularele de aderare incomplete sau nesemnate sau continand date care nu corespund realitatii nu sunt valide si nu dau dreptul participarii la prezentul Program, Cardurile emise in temeiul acestor formulare fiind nule.

   O persoana interesata, care indeplineste conditiile de mai sus, poate fi titularului unui singur Card de loialitate Flanco.

     Clientul opteaza pentru  un Card de Credit nou Flanco Cetelem sau achita cu un Card de Credit Flanco Cetelem existent.

     -           In urma incheierii unui contract de credit pentru un card Flanco Cetelem nou sau a utilizarii cardului de credit Flanco Cetelem existent, Clientul furnizeaza consultantului informatiile de identificare (nume, prenume, data nasterii, adresa de e-mail si numarul de telefon) care vor fi trecute pe Formularul de aderare.

     -           Pentru deschiderile noi de card Flanco Cetelem, clientul va primi acasa cardul de credit pe care va fi imprimat codul EAN aferent Contului de loialitate.


          III. CONDITII PENTRU ALIMENTAREA CONTURILOR DE LOIALITATE, VALOAREA SI UTILIZAREA PUNCTELOR DE FIDELITATE :

     III.1 Puncte de fidelitate acordare la aderarea in Program: La aderarea la Program clientii vor primi cadou 1000 (o mie) de puncte de fidelitate.

     III.2 Puncte de fidelitate acordate la aniversarea zilei de nastere: La aniversarea zilei de nastere, in contul de loialitate clientii vor primi cadou 1000 (o mie) de puncte de fidelitate.

     Valoarea punctelor de fidelitate este urmatoarea: 100 (o suta) de puncte = 1 (un leu).

Ex: un client care a acumulat 1000 (o mie) de puncte de fidelitate are echivalentul a 10 lei pe care ii poate folosi conform Programului

   Pentru achizitiile in magazinele Flanco, in vederea acumularii punctelor de fidelitate, clientii trebuie sa prezinte sau sa comunice la casieria din magazinele Flanco, anterior tranzactiei, Cardul de Loialitate Flanco sau Cardul de credit Flanco Cetelem sau numarul unic al contul de loialitate, precum si numele sau data nasterii.

   Pentru achizitiile cu plata in numerar pe site-ul www.flanco.ro in vederea acumularii punctelor clientii trebuie sa introduca la finalizarea comenzii in campul de comentarii aferent numarului unic al contului de loialitate. A doua zi de la achitarea comenzii contul va fi alimentat automat cu punctele aferente.

   Pentru achizitiile cu Cardul de Credit Flanco Cetelem efectuate in magazinele Flanco acumularea punctelor in conturile de loialitate ale posesorilor de Carduri Flanco Cetelem se face in termen de 24 de ore.

     Alimentarea conturilor de loialitate cu punctele de fidelitate calculate pentru achizitiile de bunuri si servicii se va face pentru fiecare achizitie ulterioara aderarii la programul de loialitate, indiferent de valoarea acesteia conform mecanismului descris anterior.

   Daca pentru o achizitie noua se utilizeaza si puncte de fidelitate, contul de loialitate va fi alimentat cu un numar de puncte de fidelitate aferent diferentei dintre valoarea achizitiei si valoarea punctelor de fidelitate utilizate.

   In cazul returnarii unui produs achizitionat prin numerar sau credit pentru achizitiile efectuate in magazinele Flanco inclusiv online, punctele de fidelitate acumulate in cazul achizitiei vor fi retrase din Contul de loialitate. Daca punctele de fidelitate care trebuie sa fie debitate ca urmare a returului nu mai exista in Contul de loialitate a clientului, valoarea acestora va fi debitata in bani.

   In cazul returnarii unui produs pentru achizitia caruia s-au folosit si bani si puncte de fidelitate, clientul va primi inapoi valoarea in lei platita, iar contul va fi alimentat cu punctele de fidelitate utilizate la achizitie.

     Utilizarea punctelor de fidelitate se face dupa cum urmeaza:

   In magazinele Flanco, la momentul facturarii, clientul va comunica vanzatorului ca doreste sa utilizeze punctele de fidelitate, iar in baza codului unic al contului de loialitate, a numelui sau a datei de nastere, vanzatorul va identifica in sistemul informatic Flanco situatia contului de loialitate si va retrage numarul de puncte de fidelitate pe care clientul doreste sa le utilizeze.

   Flanco evidentiaza punctele de fidelitate utilizate sub forma unei reduceri comerciale din valoarea achizitiei.

   In cazul achizitiilor telefonice pe www.flanco.ro la momentul finalizarii comenzii clientul va fi intrebat daca are card de loialitate si, in caz afirmativ, va putea folosi in baza codului unic numarul de puncte de fidelitate dorit pentru a achita produsul.

   In cazul achizitiei prin Credit Cetelem, posesorii de Card de Credit Flanco Cetelem, vor putea efectua plata utilizand Card de Credit Flanco Cetelem  doar daca valoarea produsului nu depaseste disponibilul din linia de credit cu card de credit atasat. Clientul poate opta pentru plata diferentei dintre valoarea produselor si disponibilul din linia de credit cu card de credit atasat  din surse proprii (cash) sau poate utiliza puncte de fidelitate Flanco acumulate daca sunt indeplinite conditiile din contractul de credit aferent Cardului de Credit Flanco Cetelem.

   Flanco isi rezerva dreptul de a acorda puncte de fidelitate in Conturile de loialitate ale clientilor sub forma de cadou sau bonus, precum si de a organiza campanii promotionale si/sau de a acorda oferte speciale, exceptand produsele promotionale pentru care nu se acorda puncte de fidelitate.

 

          IV. CONDITII DE EXPIRARE A PUNCTELOR DE FIDELITATE SI A CONTURILOR DE LOIALITATE:

   In cazul in care contul de loialitate nu a fost utilizat, la 2 (doi) ani de la deschidere, acesta va expira. Flanco va notifica clientul prin e-mail cu maxim 3 (trei) zile inaintea expirarii contului de loialitate.

   Punctele de fidelitate acumulate intr-un an calendaristic pana la data de 30 noiembrie inclusiv, au valabilitate pana la data de 31 decembrie  a anului respectiv. Punctele de fidelitate acumulate in cursul lunii decembrie, au valabilitate pana la data de 31 decembrie a anului urmator. Flanco va notifica clientul prin e-mail cu maxim 3 (trei) zile inaintea expirarii punctelor de fidelitate.

   Orice obiectiune cu privire la punctele de fidelitate acumulate sau utilizate poate fi adresata direct personalului de vanzari Flanco din magazinele Flanco sau pe mail la adresa sesizari@flanco.ro, in termen de maxim 45 (patruzecisicinci) de zile de la data tranzactiei si numai cu conditia prezentarii bonului fiscal/factura fiscala aferent tranzactiei si a actului de identitate.   

   In cazul pierderii si/sau furtului Cardului de Loialitate Flanco, Titularul Cardului Flanco are obligatia de a instiinta FLANCO in cel mai scurt timp, prin e-mail la adresasesizari@flanco.ro sau telefonic la numarul 021 203 81 70 sau direct personalului de vanzari din magazinele Flanco. Odata cu instiintarea se vor comunica date de identificare ale titularului Cardului Flanco. In lipsa instiintarii, titularul Cardului isi asuma orice utilizare ilegala a Cardului, inclusiv folosirea punctelor de fidelitate acumulate.  Participantul care isi pierde Cardul sau caruia ii este furat are dreptul la un nou Card si la punctele de fidelitate disponibile in momentul instiintarii, cu conditia declararii furtului sau pierderii Cardului conform celor precizate anterior.

   In cazul pierderii numarului unic al Contului de loialitate, clientii vor trimite un e-mail cu adresa de e-mail, numele si prenumele, data nasterii la adresa sesizari@flanco.ro si numarul contului va fi retrimis.

   Clientii pot obtine informatii in legatura cu prezentul Program si/sau cu alimentarea cu puncte si/sau utilizarea acestora online pe www.flanco.ro sau in orice magazin Flanco.

   FLANCO este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de frauda sau tentativa de frauda, de fals in declaratii sau utilizare de fals.


          V. DERULAREA PROGRAMULUI:

   Prezentul Program incepe :

     - la data de 7 Octombrie 2013 si are durata nedeterminata pentru Programul de loialitate aferent cardului Flanco si se deruleaza in toate magazinele FLANCO de pe teritoriul Romaniei, inclusiv online, si inlocuieste programul de loialitate existent

     - la data de 17 Martie 2014 pentru programul de loialitate aferent cardului Flanco Cetelem si se deruleaza in toate magazinele Flanco, inclusiv online

   Flanco isi rezerva dreptul de a modifica unilateral in orice moment prezentul Program. Programul va putea fi intrerupt sau incetat in orice moment printr-o decizie a Flanco, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisare pe site-ul www.flanco.ro

 

          VI. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

   Prin semnarea Formularului de aderare de catre persoana interesata de participarea la prezentul Program, se prezuma ca aceasta a luat cunostinta de prevederile Programului si este de acord cu acestea. Persoana interesata care semneaza Formularul de aderare, titularul Cardului, isi da acordul expres, neconditionat pentru ca datele sale personale sa fie utilizate de catre Flanco, Cetelem IFN S.A. (in cazul detinatorilor de Card de Credit Flanco Cetelem),si/sau partenerii sai contractuali, in vederea inscrierii intr-o baza de date, precum si in vederea prelucrarii in scopul acordarii de beneficii conform Programului, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative ale Flanco, , Cetelem IFN S.A. si partenerilor sai. Prelucrarea datelor de catre Flanco si Cetelem IFN S.A. se va face in conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Flanco/Cetelem IFN S.A. pot transmite aceste date, in conditii de confidentialitate.

   Flanco este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. 656, iar Cetelem IFN SA este operator de date cu caracter personal  cu numar de notificare activitate de creditare 694/activitate de marketing 500.

   Prin semnarea Formularului de aderare, persoana interesata isi da acordul expres si neconditionat ca datele sale personale sa poata fi transmise de catre Cetelem IFN S.A. in vederea prelucrarii in scopul realizarii activitatilor stabilite in prezentul Program catre alti operatori desemnati de catre Flanco (mandatari si/sau terti contractanti, din tara sau strainatate).

   Participarea la acest Program confirma acceptarea neconditionata a fiecarei persoane care semneaza si depune Formularul de aderare ca datele sale cu caracter personal sa poata fi facute publice si folosite de catre Flanco sau Cetelem IFN S.A. in scop publicitar, nelimitat teritorial si/sau temporal, precum si prin utilizarea oricarei modalitati de promovare (ex. internet, afisaj stradal etc.).

   Tuturor persoanelor interesate care semneaza si depun Formularul de aderare le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi si inclusiv a dreptului de excludere din baza de date a Flanco/Cetelem IFN SA cat priveste datele colectate in scopurile prevazute in prezentul regulament, persoana interesata va transmite catre Flanco, la sediul sau din  Soseaua Bucuresti - Nord, nr. 15-23, parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, etaj 5, Voluntari, Judetul Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012, cod fiscal  27698631, avand contul nr. RO65 BRDE 441S V672 4844 4410 deschis la BRD, si/sau dupa caz, catre Cetelem IFN SA la sediul sau din str. Clucerului nr. 78-80, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13611/2002, CUI RO 15104905, o cerere semnata si datata in care se vor mentiona datele de identificare ale persoanei in cauza, precum si dreptul pe care il invoca.


          VII. ORGANIZATORII PROGRAMULUI DE LOIALITATE

   Organizatorul Programului si emitentul Cardului de loialitate Flanco este S.C. FLANCO RETAIL S.A (“FLANCO”),cu sediul in Soseaua Bucuresti - Nord, nr. 15-23, parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, etaj 5, Voluntari, Judetul Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012 cod fiscal  27698631, avand contul nr. RO65 BRDE 441S V672 4844 4410 deschis la BRD, operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. 656.

   Programul este disponibil in mod gratuit, oricarui solicitant, in cadrul magazinelor FLANCO si pe site-ul www.flanco.ro. De asemenea, persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare de la personalul de vanzari din magazinele FLANCO. Modul in care acest Program se organizeaza si se desfasoara reprezinta dreptul exclusiv al FLANCO.

   FLANCO nu este responsabil de pierderea facturilor fiscale si/sau bonurilor fiscale care fac dovada achizitiei produselor, de piederea, furtul, deteriorarea, instrainarea si/sau utilizarea Cardurilor de Loialitate Flanco de catre alte persoana fata de titular si nici nu va fi obligat sa acorde beneficiile prezentului Program in cazul in care identifica o frauda sau o tentative de frauda.

   FLANCO nu isi asuma responsabilitatea pentru completarea incorecta a Formularului de aderare.   

 

          VIII. LITIGII

   Eventualele litigii aparute intre FLANCO si persoanele interesate si/sau titularii de Carduri/Conturi de loialitate se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti. FLANCO nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari de orice natura in legatura cu prezentul Program.

 

FLANCO RETAIL S.A.

 Director General

 Dragos Sirbu