Promotie Cashback Canon CEE Vara 2019

Termene si Conditii 

1. PRODUSELE PROMOTIONALE, PERIOADA PROMOTIONALA SI PARTICIPANTI

1.1 Prezenta promotie este disponibila doar pentru achizitionarea oricarora dintre produsele listate in Termenele si conditiile prezentei (“Produsele promotionale”) din Romania, de la distribuitorii romani autorizati, in perioada Miercuri, 15 Mai Miercuri,  31 Iulie 2019 inclusiv (“Perioada promotionala”).

1.2 Toti participantii trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani in momentul inscrierii la promotia cashback sau sa fie societati si trebuie sa fie rezidente / sa se afle localizate in Romania. Distribuitorii, precum societatile care comercialieaza produsele catre utilizatorii finali, sunt exclusi din promotie. ("Participantul").

1.3 Se considera ca toti participantii au fost de acord ca Termenele si

Conditiile prezentei sunt implicit obligatorii prin inscrierea la promotia cashback.

1.4 Toate produsele trebuie achizitionate de la un reprezentant sau distribuitor roman.  Puteti consulta lista reprezentantilor si a distribuitorilor autorizati aici:

 

CEL.RO

CARREFOUR

Camere Digitale (Atu IT)

AUCHAN

MEDIA GALAXY

FOTOHOBBY(Total star service)

METRO

iStyle

PC GARAGE

ALTEX

FLANCO

F64 STUDIO

EVOMAG

EMAG(Dante International)

DIGILAND (Angelosoft)

CREATIVE BROADCAST SOLUTIONS (CBS)

 

1.5 Toate produsele trebuie sa fie noi si trebuie sa fie produse originale Canon. Produsele achizitionate la mana a doua, reconditionate sau renovate sau produsele contrafacute sau care incalca drepturile de proprietate intelectuala ale grupului de companii Canon in orice mod (inclusiv, dar fara a se limita la produse achizitionate din piete paralele sau de pe piata “gri”) nu se califica pentru participarea la aceasta promotie. Canon isi rezerva dreptul absolut de a refuza sa includa un Participant care se inscrie cu un produs descris la punctul 1.5. de mai sus.

 

2 CUM PUTETI PARTICIPA

2.1. Pentru a se inscrie la promotie, Participantul trebuie sa achizitioneze un Produs

Promotional pe teritoriul ROMANIEI de la un Reprezentant/Partener, in timpul Perioadei Promotionale si sa depuna o solicitare valida in perioada Miercuri, 15 Mai Miercuri,  31 Iulie 2019, pana la miezul noptii.

2.2. Solicitarile trebuie depuse completand corect si exact (inclusiv mentionand un numar de serie valid pentru produsul achizitionat si un cont bancar conform cu standardul SEPA) un formular Canon disponibil la: www.canon.ro/cashback.

2.3. In formularul de solicitare online, participantul trebuie sa se inregistreze online, sa introduca numarul de serie al produsului si sa scaneze si sa incarce o copie a facturii aferente/ a bonului fiscal pe care sa fie mentionate numele produselor achizitionate si o fotografie cu seria produsului si cu codul EAN de pe cutia produsului.

Va rugam sa consultati sectiunea cu sfaturi despre completarea formularelor online pentru a efectua acest proces.

Facturile/bonurile ilizibile sau deteriorate nu vor fi acceptate.

2.4. Dupa depunerea reusita a solicitarii si primirea ID-ului inregistrare, Participantul va primi un e-mail in decurs de doua zile lucratoare, care va contine datele de inregistrare pentru a putea accesa portalul cashback.

2.5. Disponibilitatea Produselor Promotionale depinde de stocuri. Organizatorul nu va fi facut raspunzator pentru incapacitatea distribuitorilor de a livra comenzile de Produse Promotionale in timpul Perioadei promotionale.

2.6. Canon nu va procesa nicio solicitare primita dupa data la care se incheie primirea solicitarilor, respectiv Joi, 15 August 2019 , pana la miezul noptii. Canon nu va procesa acele solicitari care sunt incomplete sau ilizibile si nu se face raspunzator pentru solicitarile pierdute sau intarziate.

2.7. Oricare alte informatii care ar putea lipsi, pot fi inregistrate cel tarziu pana la data de Vineri, 30 August 2019.

2.8. Pentru fiecare produs achizitionat se poate face o singura solicitare.

2.8. Cererile din partea societatilor sau a indivizilor care au facut achizitii en-gros (mai mult de 4 produse) nu sunt eligibile pentru participarea la aceasta Promotie.

2.10. Prezenta Promotie nu poate fi inlocuita sau combinata cu nicio alta promotie organizata de catre Organizator, cu exceptia promotiei EOS R.

 

3.  CASHBACK

3.1 Dupa primirea si verificarea solicitarii, Canon se va ocupa de efectuarea platii prin transfer direct in contul bancar al Participantului. Nu se va incheia niciun alt aranjament si nu se va oferi nicio o suma de bani in numerar.

3.2 Canon se va stradui sa efectueze transferul prin transfer bancar in decurs de 28 de zile de la validarea cererii inregistrate. Totusi, Canon isi rezerva dreptul de a extinde aceasta perioada de transfer cand si daca acest lucru este necesar, insa nu mai tarziu de 30 August 2019.

3.3 In cazul in care suma aferenta Cashback-ului este considerata un beneficiu impozabil, este responsabilitatea Participantului sa plateasca orice taxe sau retributii aferente.

3.4 Este responsabilitatea Participantului sa plateasca orice taxe de administrare percepute de Banci.

 

4.  ORGANIZATORUL

4.1 Organizatorul este Canon CEE GmbH. Oberlaaer Straße 233, 1100 Vienna, Austria. Solicitarile NU trebuie trimise la aceasta adresa.

 

5. PRECIZARI NECESARE

5.1. Canon nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pierdere, deteriorare sau vatamare de orice natura, cauzata in orice fel si suferita de orice Participant la prezenta Promotie. Totusi, regulile din acest document nu vor exclude sau limita raspunderea Canon pentru ranirea personala sau decesul cauzat de neglijenta dovedita a angajatilor sau agentilor Canon.

5.2. Canon CEE GmbH nu va fi considerata raspunzatoare pentru nerespectarea prezentei Promotii daca acest lucru a fost provocat de circumstante speciale care au dus la cazuri de forta majora sub forma unor evenimente care, fara ca vreuna dintre parti sa poarte vreo vina, au determinat imposibilitatea sau incapacitatea respectarii intocmai a termenilor si conditiilor.

5.3. Canon isi rezerva dreptul sa anuleze, sa modifice si/sau sa schimbe aceasta promotie in orice moment si sa schimbe conditiile acesteia fara a fi tras la raspundere.

 

6. INFORMATII

6.1. Acolo unde este cazul, orice informatii adunate in timpul desfasurarii promotiei vor fi colationate, accesate, procesate si stocate in acord complet cu Legile si Regulamentele referioare la Protectia Datelor, aflate in vigoare in Austria. Oricare si toate datele personale vor fi procesate doar in conformitate cu acordul oferit companiei Canon de catre Participant, conform termenilor si conditiilor prezentei promotii de cashback si nu vor fi stocate si procesate in niciun alt scop. In plus, informatiile personale vor fi sterse fara niciun risc dupa terminarea prezentei promotii de cashback. Canon recunoaste si se supune Regulamentului General Privind Protectia Datelor (GDPR) si va procesa informatiile personale doar in conformitate cu regulile stipulate de acesta.

6.2. In cazul in care Participantii nu doresc ca datele lor cu caracter personal sa fie folosite in scopuri de marketing sau nu doresc sa fie contactati de Canon pe viitor, cu privire la promotii similare, acestia NU vor bifa caseta „opt-in“ la completarea formularului. Daca aceasta caseta este bifata, companiei Canon i se ofera permisiunea de a retine informatiile Participantului pentru a fi utilizate la campanii de marketing ulterioare, dar acestea nu vor fi folosite in niciun alt scop si nici nu vor fi procesate prin intermediul sau vandute tertilor.

6.3. Canon Europa N.V., 59 Bovenkerkerweg, 1185 XB reprezinta Controlorul de Date in scopul aplicarii Regulametului General de Protectie a Datelor cu privire la oricare date cu caracter personal furnizate de catre Participanti. Orice date cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat vor fi procesate de Interpay Sales Promotions, IDA Business & Technology Park, Ring Road, Kilkenny, Ireland si vor fi utilizate in scopul acestei Promotii si, daca este cazul, in scopuri de marketing - in cazul in care Participantii aleg sa primeasca de la Canon comunicate cu informatii de marketing. Datele cu caracter personal oferite sunt pastrate in siguranta si pot fi transferate pe un server securizat in afara zonei EEA.

 

 

7. LEGISLATIE SI INSTANTA COMPETENTA

7.1. Termenele si conditiile prezentei precum si oricare conflicte provocate de sau in legatura cu acestea vor fi exclusiv reglementate de si interpretate in conformitate cu legislatia din Austria, fara a se tine cont de principiul de conflicte juridice si vor raspunde exclusiv in fata instantelor competente din Austria.

 

Canon CEE, Noiembrie 2018

Toate drepturile rezervate

Produse Promotionale participante promotie se regasesc in tabelul de mai jos:

 

DSLR

Valoare cashback (RON)

EOS 5DS

 1000

EOS 5DSR

 1000

EOS 5D Mark IV

 570

EOS 6D Mark II

 400

EOS 7D Mark II 

 380

EOS 80D

 300

EOS 77D

 240

EOS 800D

 240

EOS 2000D

 140

BLITURI

 

Speedlite 430EX III-RT

 140

Speedlite 470EX AI

 190

Speedlite 600EX II-RT

 240

DSC (COMPACTE)

 

Powershot G1 X Mark III

 280

Powershot G5 X

 190

Powershot G3 X

 240

Powershot G7 X Mark II

 190

Powershot G9 X Mark II

 140

Powershot SX70 HS

 200

Powershot SX740 HS

 140

Powershot SX540 HS

 140

Powershot SX430 HS

 90

EOS M (MIRRORLESS)

 

EOS M50

 200

EOS M100

 140

IMPRIMANTE FOTO 

 

CANON CP1000

 70

CANON CP1300

 70

CAMERE VIDEO 

 

Legria HF R806

 140

Legria HF R86

 140

Legria HF R88

 140

Legria HF G26

 240

CAMERE VIDEO PRO

 

XC15

 720

XA11

 240

XA15

 480

OBIECTIVE

 

EF-M 22mm f/2 STM

 90

EF-M 11-22 f/4-5.6 IS STM

 140

EF-M 55-200 4.5-6.3 ISSTM

 140

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

 140

EF-M 18-150 f/3.5-6.3 IS STM

 240

EF 14mm f/2.8L II USM

 480

EF 24mm f/1.4L II USM

 480


 

EF 35mm f/1.4L II USM

 240

EF 50mm f/1.2 L USM

 380

EF 50mm f/1.4 USM

 90

EF 85mm f/1.8 USM

 140

EF 85mm f/1.2 L II USM

 190

EF 100mm f/2 USM 

 140

EF 135mm f/2L USM

 380

EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

 90

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

 140

EF 16-35mm f/2.8L III USM

 480

EF 16-35mm f/4L IS USM

 280

EF 11-24mm f/4L USM

 480

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

 240

EF 24-70mm f/4L IS USM

 330

EF 24-70mm f/2.8L II USM

 380

EF 70-200mm f/4L USM  

 240

EF 70-200mm f/2.8L USM

 330

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

 480

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

 140

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

 330

IMPRIMANTE / MULTIFUNCTIONALE

 

TS205

 30

TS305

 40

TS705

 70

MG3650S

 40

TS315X

 40

TS505X

 70

TS515X

 70

TS625X

 90

TS825X

 140

TS915X

 140

TS9550

 140

TS9551C

 140

G1411

 70

G2411/15

 90

G3411/15

 120

G4411

 160