OFERTA

"20% reducere pentru clientii din programul de fidelitate Mereu Flanco"

Perioada de valabilitate: 28 – 30.06.2017

TERMENE SI CONDITII

 

 

I. Oferta “20% reducere pentru clientii din programul de fidelitate Mereu Flanco” („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 28 – 30.06.2017 (inclusiv),doar in cadrul magazinelor Flanco de pe teritoriul Romaniei (“Magazinele Flanco”),in limita stocului disponibil. Oferta nu este valabila pe www.flanco.ro.

 

II. Oferta consta in aplicarea unor reduceri, de 20 (douazeci)%, la pretul de vanzare (pret la raft) al produselor din categoria „Electrocasnice mari” (lista completa se regaseste in Anexa),la aparatele de aer conditionat si la televizoare peste 39” (99 cm)  aflate in stoc in cadrul Magazinelor Flanco. 

 

III. Reducerea se acorda clientilor persoane fizice care corespund urmatoarelor  criterii:

  • Au fost inscrisi in programul de fidelitate Mereu Flanco pana la data de 31.05.2017.
  • Au furnizat un numar de telefon mobil valid si o adresa de email valida la inscrierea in program.
  • Prezinta cardul (sau seria cardului) de fidelitate Mereu Flanco la momentul achizitiei din Magazinele Flanco.

 

IV. Reducerea se acorda la:

  • Electrocasnice Mari
  • Aer Conditionat
  •  Televizoare peste 39” (99 cm)  

Lista completa de produse participante la campanie se gaseste in anexa acestui regulament.

 

V. Reducerea se acorda doar in baza cardului sau a seriei cardului de fidelitate al clientului.

 

VI. Reducerea se acorda pentru o singura tranzactie pentru fiecare posesor de card de fidelitate Mereu Flanco.

 

VII. In conditiile prezentei Oferte, nu se vor putea achizitiona mai mult de doua produse de acelasi tip, avand acelasi cod comercial/de producator atasat produsului de catre un singur posesor de card de fidelitate Mereu Flanco.

Posesorii de card de fidelitate care doresc sa beneficieze de Oferta nu pot utiliza la efectuarea tranzactiei punctele de fidelitate acumulate in cont. Punctele aferente tranzactiei la care s-a aplicat reducerea de 20% se vor acumula in contul de fidelitate al clientilor.

 

VIII. Reducerea nu se acorda pentru achizitii de carduri tip gift card si nici pentru servicii (garantii, transport, etc.)

 

IX. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret / campanii de discount acordate de Flanco, indiferent de modalitatea de acordare a acestora, cu exceptia ofertelor de achizitie in rate. Oferta nu se cumuleaza cu alte vouchere active in perioada 28-30.06.2017.

Reducerea nu se aplica pentru facturile de avans sau proforme.

 

X.  In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada ofertei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.

 

XI. Flanco isi rezerva dreptul de a descalifica orice persoana care falsifica procedura de inregistrare sau functionare a Campaniei, care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana. Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate.

 

XII. Flanco nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii la acesta Oferta.

 

XIII. Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Flanco, inclusiv prezenta Oferta, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite.

 

XIV. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si pe site-ul www.flanco.ro .

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.

 

ANEXA

 

In categoria „Electrocasnice Mari” sunt incluse:

Aparate frigorifice

Masini de spalat rufe

Uscatoare de rufe

Masini de spalat vase

Electrocasnice incorporabile

Aragazuri

Cuptoare cu microunde

Hote