O F E R T A

"Reduceri la Pachetele Playstation Sony”

Perioada de valabilitate: 23.11.2018-26.11.2018

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta "Reduceri la Pachetele Playstation Sony(denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 23.11.2018-26.11.2018, inclusiv in magazinele fizice si online pe www.flanco.ro , in limita stocului disponibil.       

  

II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de pret la pachetele formate din consola PS4 si JOC PS4,  in limita stocului disponibil, mentionate mai jos, comercializate in magazinele fizice si online pe www.flanco.ro.

 

Produs

NAV

pachet 1

CONSOLA PS4 PRO SONY 1TB BLACK

115043

JOC PS4 SONY GOD OF WAR

126300

CONSOLA PS4 PRO SONY 1TB BLACK + JOC  PS4 SONY GOD OF WAR

 

pachet 2

CONSOLA PS4 SONY 1TB, RED DEAD REDEMPTION 2

129787

JOC PS4 SONY GOD OF WAR

126300

CONSOLA PS4 SONY 1TB, RED DEAD REDEMPTION 2 + JOC PS4 SONY GOD OF WAR

 

pachet 3

CONSOLA PS4 SONY 1TB CALL OFDUTY: BLACK OPS 4

129468

JOC PS4 SONY GOD OF WAR

126300

CONSOLA PS4 SONY 1TB CALL OFDUTY: BLACK OPS 4 + JOC PS4 SONY GOD OF WAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

III. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand ofertele de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate online pe www.flanco.ro exceptand ofertele de rate.

 

IV. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului

 

V. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.