O F E R T A  

"24 de rate fara dobanda”  

Perioada de valabilitate: 26.06.2019-28.06.2019

T E R M E N E  S I  C O N D I T II    Art. 1. Organizatorii campaniei:  

Campania "24 RATE FARA DOBANDA ” (numita in cele ce urmeaza „Campania”) este organizata de:  

FLANCO RETAIL S.A. (“Flanco”),cu sediul social in Soseaua Bucuresti Nord nr. 15 -25, Parcul de birouri Swan, Cladirea  

Windsor, et. 5, Voluntari, judetul Ilfov,inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J23/513/2012 si Codul unic de inregistrare nr. RO27698631, operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. 18793.  

 

Art. 2. Durata campaniei. Locul de desfasurare  

2.1. Campania se va desfasura in perioada 26.06.2019-28.06.2019 (inclusiv). Oferta este valabila pentru achizitiile din  magazine fizice Flanco selectate in anexa 1.

 

Art. 3. Conditiile campaniei:  

3.1. Produsul de creditare ”24 RATE FARA DOBANDA” este oferit de ERB Retail Services IFN SA, cu respectarea 

urmatoarelor conditii:

   1. la achizitia oricaui produs conform art.2.1 

   2. Beneficiarii Produsului financiar” 24 RATE FARA DOBANDA” (participantii la prezenta Campanie) vor fi cei care vor achizitiona orice produs conform Art. 2.1., in limita stocului disponibil, si care indeplinesc urmatoarele criterii: 

     a. Incheie in perioada 26.06.2019-28.06.2019 (inclusiv) cu ERB Retail Services IFN SA un contract de credit avand ca obiect acordarea unei Linii de credit cu card de credit atasat / contract credit clasic  si efectueaza la data aprobarii Liniei de credit o  Tranzactie ON-US in rate fixe / cumparatura credit, avand ca destinatie achizitionarea de produse mentionate, din magazinele Flanco enumerate in anexa 1.

     b. Beneficiarii Produsului financiar ”24 RATE FARA DOBANDA” (participantii la prezenta Campanie) vor fi cei care pentru a achizitiona produsele din reteaua de magazine fizice Flanco enumerate in anexa 1 si aleg ca metoda de plata “plata prin intermediul Credit ERB Retail Services IFN SA”. 

     c. Contractul de Credit/documentatia aferenta tranzactiilor efectuate ulterior aprobarii Liniei de credit, se va incheia in perioada  

26.06.2019-28.06.2019 (inclusiv),cu respectarea criteriilor de mai sus din prezentul Regulament;   

     d. Produsul de creditare ”24 RATE FARA DOBANDA”acordat beneficiarilor indicati mai sus este valabil in perioada Ofertei pentru toate produsele din magazinul reteaua de magazine fizice Flanco selectate in anexa 1, in limita stocului disponibil;   

     e. Valoarea totala a tranzactiei pentru achizitia produselor de la Flanco care va fi achitata prin intermediului produsului de creditare oferit de ERB Retail Services IFN SA ”24 RATE FARA DOBANDA”in conditiile prezentului Regulament trebuie sa fie de minim 1,500 (unamiecincisute) RON; 

     f. Beneficiarii Campaniei pot beneficia si de alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco, indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la card de fidelitate, card cadou).   

3.2. Exemplu de calcul reprezentativ:  

Exemplu reprezentativ: Pentru o tranzactie de 6.000 Lei, rambursabila in 24 rate lunare vor fi aplicabile urmatoarele costuri: dobanda 0%, comision lunar de administrare credit 4.5 Lei si comision de emitere card de 30 Lei; DAE 2.22 %, calculata pe o perioada de 24 luni la valoarea de 6.000 Lei. Rata lunară pentru aceasta tranzactie va fi de 254.50 Lei, suma totală de restituit fiind de 6.138 Lei. Pentru alte tranzactii efectuate cu cardul Direct MasterCard vor fi aplicabile costurile de finantare specificate in contractul de credit aferent cardului.  

 

Art. 4. Produse Flanco participante la Campanie  

4.1. La aceasta Oferta participa  toate produsele existente in reteaua de magazine fizice Flanco selectate in anexa 1,  si au ca modalitate de plata produsul de creditare ”24 RATE FARA DOBANDA  ”acordat de ERB Retail Services IFN SA.  

 

Art. 5. Litigii  

5.1. Eventualele litigii aparute intre Organizatori si Beneficiarii Campaniei se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Bucuresti.  

5.2. Organizatorii nu au nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari de orice natura in legatura cu aceasta Campanie.   

 

Art. 6. Erori, comunicari publicitare necorespunzatoare  

6.1. Organizatorii sunt indreptatiti sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda.  

 

Art. 7. Modificarea prezentului regulament / intreruperea Campaniei   

7.1. Organizatorii isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica sau prelungi  in orice moment Campania, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea pe site-ul web www.flanco.ro  

7.2. Organizatorii pot intrerupe definitiv Campania doar in cazul producerii unui eveniment de forta majora sau in cazul imposibilitatii, din motive independente de vointa lor, de a o continua.  

 

Art. 8. Prelucrarea datelor personale   

8.1. Participarea la aceasta Campanie prezuma cunoasterea prezentului Regulament si acordul Participantului/Beneficiarului fata de clauzele acestuia.  

8.2. Participarea la aceasta Campanie confirma acceptarea neconditionata a fiecarui Participant/Beneficiar ca datele sale cu caracter personal sa poata fi facute publice si folosite de oricare dintre Organizatori in scop publicitar, nelimitat teritorial si/sau temporal, precum si prin utilizarea oricarei modalitati de promovare (ex. internet, afisaj stradal etc.).  

8.3. Prin participarea la Campanie, Participantii/Beneficiarii accepta in mod neconditionat si explicit ca datele personale de identificare sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date, aceasta putand fi folosita de catre Organizatori sau subcontractanti ai acestora, ulterior, in cadrul altor oferte/aplicatii similare, marketing direct, etc.  

8.4. Tuturor Participantilor/Beneficiarilor la Campanie le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.  

8.5. Fiecare Participant/Beneficiar are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Flanco trimitand o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa Voluntari, Soseaua Bucuresti Nord nr. 15 -23, Parcul de birouri Swan, Cladirea Windsor, et. 3, judetul Ilfov.  

 

Art. 9. Regulamentul Campaniei   

9.1.  Prin participarea la Campanie, Participantii sunt de acord si se obliga sa se conformeze si sa respecte prevederile prezentului Regulament.  

9.2.  Modul in care aceasta Campanie se organizeaza si se desfasoara reprezinta dreptul exclusiv al Organizatorilor.  

9.3.  Regulamentul de participare la Campanie este disponibil pe toata durata desfasurarii Campaniei, in mod gratuit, oricarui solicitant, in cadrul magazinelor Flanco si pe site-ul web www.flanco.ro.  

9.4.  Organizatorii isi rezerva dreptul de a face publice informatiile privind si orice alte date pe care le considera necesare in legatura cu aceasta Campanei pe site-ul www.flanco.ro.   

 

Art.10. Alte prevederi  

10.1. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii. Orice cumparator care opteaza pentru returnarea produsului achizitionat din magazinele Flanco se presupune ca a citit, inteles si acceptat prezentele termene si conditii;  

10.2. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unui voucher/ cu reducere, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului / a reducerii  

 

ANEXA 1:

Denumire Magazin

Adresa Magazin

Adjud

Str. Republicii, Nr. 14, Bl. 65, Sc. 1, parter ADJUD

Aiud

Str. Transilvaniei, bl. D9 parter AIUD

Alesd

Str. Paraului, Ap. 1, parter ALESD

Bistrita

B-dul Decebal, Nr. 40 Bl K1 parter BISTRITA

Bistrita Kaufland

Calea Moldovei, nr. 40A BISTRITA

Borsa

Str. Libertatii, nr. 45/A, parter BORSA

Brad

Str. Republicii, Bl. 1, parter Ap. 50 BRAD

Calarasi

Str. Nicolae Titulescu, Nr. 2 Bl.C31,parter CALARASI

Calarasi Kaufland

Str. Eroilor Revolutiei 22 Decembrie 1989, nr. 49 CALARASI

Campia Turzii

Str. Laminoristilor, Nr. 19 AP. 2 CAMPIA TURZII

Campulung Moldovenesc

Str. Calea Transilvaniei, nr. 27, ap. 4C CAMPULUNG MOLDOVENESC

Campulung Muscel

Str. Negru Voda, Nr. 164 SC Damiani Campulung Muscel

Corabia

Str. 1 Mai, Bloc 32, parter CORABIA

Cugir

Str. Al Sahia, nr. 26, bl. 6A parter CUGIR

Curtea de Arges

B-dul Basarabilor, bloc E3, parter CURTEA DE ARGES

Dorohoi

B-dul Victoriei, Nr. 3-5 DOROHOI

Fagaras Kaufland

Str. Tudor Vladimirescu Nr. 85-87, Fagaras Retail Park FAGARAS

Focsani

Str. Dimitrie Cantemir, Nr. 3 FOCSANI

Focsani Kaufland

str. Brailei, nr. 102 complex Kaufland FOCSANI

Gheorgheni

Cartierul Florilor, bl 42 parter GHEORGHENI

Gherla

str. Piata Unirii, nr.7, bl.K, ap.26, GHERLA

Hateg

Str. Sarmisegetuza, Nr. 2 HATEG

Huedin

Piata Republicii, Nr. 8 Bl. A, Etaj 1 HUEDIN

Marghita

Str. 1 Decembrie, nr. 10 MARGHITA

Medgidia

Str. Republicii, Nr 9, bloc G2 Parter MEDGIDIA

Moreni

Str. Cpt. Pantea Ion, nr. 5 MORENI

Navodari

Str. Constantei si Stadionului Nr. 5 NAVODARI

Negresti-Oas

Str. Victoriei, Bl. 39 Spatiu Comercial Nr. 2 NEGRESTI-OAS

Odobesti

Str. Stefan cel Mare, nr. 40, bl. G1, parter ODOBESTI

Odorheiu Secuiesc

Str. Kossuth Lajos, Nr. 19 ODORHEIU SECUIESC

Orastie

Str. Armatei, nr. 1 ORASTIE

Pucioasa

Str. Republicii, Bl. Delia, Sc. A, Ap. 1 PUCIOASA

Radauti

Str. Piata Unirii, Nr. 5, Etaj 2 RADAUTI

Rasnov

Str. Garii, Nr. FN RASNOV

Targu Secuiesc Kaufland

Str. Cernatului, nr. 22 TARGU SECUIESC

Tarnaveni

Str. Republicii, Nr. 75, Ap.13 TARNAVENI

Toplita

Bd. Nicolae Balcescu, bl. F, sc. I, parter TOPLITA

Vatra Dornei

Str. Mihai Eminescu, nr. 8, bl. G, parter VATRA DORNEI

Viseu de Sus

Str.22 Decembrie,Bl S23 parter VISEU DE SUS

Vulcan

Bd. Mihai Viteazu, bl. P17 VULCAN

Organizatori: 

 S.C. FLANCO RETAIL S.A