Regulamentul oficial al campaniei promotionale

„5 ani garantie la produsele Candy"

in perioada 01 octombrie 2019 – 31 decembrie 2019

 

 

1. Organizatorul:

Organizatorul campaniei promotionale „5 ani garantie la produsele Candy " este Candy Hoover Romania SRL, cu sediul central in Bucuresti, Sector 2, Str. Profesor Gheorghe Titeica, nr. 142, et. 4, birourile 6-8, Cod unic de inregistrare fiscala nr. RO16076897, reprezentata de doamna Cristina Banica in calitate de Director General, denumita in continuare Candy.

 

Prin transmiterea datelor personale pentru a participa la campania promotionala, cumparatorii accepta integral prevederile prezentului regulament. Pe parcursul derularii campaniei, Candy isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, modificarile urmand a fi aduse la cunostinta publicului prin intermediul website-ului www.candy.ro

 

2. Dreptul de participare:

La campania promotionala „5 ani garantie la produsele Candy" are dreptul sa participe orice cumparator de produs marca Candy (client final) persoana fizica sau persoana juridica cu domiciliul stabil in Romania.

 

Un cumparator poate participa la aceasta promotie cu oricate produse achizitionate, pe durata si in aria de desfasurare a promotiei.

 

3. Durata promotiei si aria de desfasurare:

Campania promotionala „5 ani garantie la produsele Candy" se desfasoara pe perioada 01 octombrie 2019 – 31 decembrie 2019 pe teritoriul Romaniei, in magazinele si pe website-urile distribuitorilor care comercializeaza produse electrocasnice Candy.

 

Acordarea garantiei extinse se face numai pentru produsele cumparate in acest interval de timp. Inregistrarea si revendicarea garantiei extinse se pot face in perioada perioada 01 octombrie 2019 – 31 decembrie 2019  pe site-ul www.candy.ro. Inregistrarea si revendicarea garantiei nu se va face mai tarziu de 30 de zile de la data achizitiei produselor inscrisa pe factura adica pana cel tarziu la data de 31 ianuarie 2020.

 

Orice alta revendicare a garantiei extinse care nu se incadreaza concomitent in aceste conditii nu va fi luata in considerare de catre organizator.

 

4. Produse participante:

 

In aceasta promotie sunt eligibile produsele sub marca Candy achizitionate numai in perioada promotiei si in conditiile de mai sus care fac parte din urmatoarele categorii de produse: frigider, combina frigorifica, lada frigorifica, cuptor, plita, hota, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, masina de spalat rufe cu uscator, uscator, congelator, vitrine de vinuri.

Promotia NU se aplica produselor marca Candy din categoria cuptoare cu microunde.

 

 

 

 

5. Mecanismul campaniei promotionale:

 5.1. Pentru a participa la aceasta promotie cumparatorii trebuie sa achizitioneze in perioada perioada 01 octombrie 2019 – 31 decembrie 2019  produsele mentionate la articolul 4 din prezentul regulament si apoi sa inscrie, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data achizitiei, datele personale si ale produsului/elor achizitionat/e pe formularul online aflat pe site-ul www.candy.ro.

Produsele achizitionate in data de 31 decembrie 2018 se pot inscrie pe website pana la data de 31 ianuarie 2020.

 

In cazul in care nu au posibilitatea sa completeze formularul online cumparatorii pot trimite urmatoarele detalii prin posta la adresa indicate la punctual 1 din regulament:

  • nume
  • prenume
  • telefon
  • adresa de domiciliu
  • produs achizitionat sau numarul unic S/N imprimat pe produs
  • magazinul de achizitie
  • copie bon fiscal sau factura

 

5.2. In urma completarii formularului online de catre cumparator, acesta va primi o confirmare automata catre adresa de email inscrisa in formular. In cazul in care a transmis datele prin posta atunci va primi o confirmare prin la adresa de domicilui indicata. In cazul in care cumparatorul nu a pus la dispozitie o adresa de email sau nu a primit confirmarea automata, se poate adresa pentru confirmarea inscrierii datelor, catre organizator, prin adresa de email: candy5anigarantie@candy.ro sau prin posta, la adresa de la articolul 1 al prezentului regulament. Neprimirea confirmarii inscrierii nu invalideaza activarea garantiei extinse, cu conditia ca datele inscrise in formularul online sau transmise prin posta catre organizator, sa fie corecte si verificabile.

 

5.3. In momentul solicitarii unei reparatii in perioada de garantie extinsa, reprezentantii companiei de service agreate de Candy au posibilitatea sa verifice conformitatea datelor inscrise in formularul online, privitoare la cumparator si la produsul cumparat. In cazul in care aceste date nu coincid cu cele de pe documentele prezentate, reprezentantii companiei de service pot refuza reparatia produsului in cadrul garantiei extinse.

 

6. Responsabilitate:

Organizatorul campaniei va acorda garantia extinsa in conformitate cu prevederile prezentului regulament si in conditiile generale de garantie descrise in certificatul de garantie legala de 2 ani, primit de cumparator impreuna cu factura produsului. Prevederile regulamentului si conditiile generale de garantie trebuie respectate de cumparator integral pentru a beneficia de garantia extinsa pe intreaga perioada de 5 ani.

 

Prin transmiterea datelor personale si de achizitie prin intermediul formularului online, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Organizatorul nu este responsabil pentru neprimirea documentelor transmise prin posta sau pentru neindeplinirea integrala de catre cumparator a conditiilor de participare in campania promotionala.

 

7. Prelucrarea datelor personale ale participantilor persoane fizice: Operatorul de date, in conformitate cu articolele din Regulamentul privind Protectia Datelor cu Caracter Personal, este Candy Hoover Group Srl cu actionar unic, societate al carei unic obiect de activitate este managementul si coordonarea activitatii Candy S.p.A., avand sediul social: Via Comolli, 16 - 20861 Brugherio (MB) - Italia, capital social varsat 30,000,000€, cod de inregistrare fiscala italian 04666310158 si cod de TVA IT00786860965 – email: privacy@candy.it

 

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, refuzul dvs. determina insa imposibilitatea participarii la aceasta promotie.

 

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”) precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Candy Hoover Group Srl, cu sediul social in : Via Comolli, 16 - 20861 Brugherio (MB) - Italia. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei, conform legislatiei in vigoare.

 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

 

8. Litigii: In cazul unor potentiale conflicte aparute intre organizator si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.

In cazul in care nu este posibila rezolvarea pe cale amiabila, partile implicate vor inainta conflictele spre solutionare instantelor competente romane din Bucuresti, de la sediul organizatorului.

 

9. Intreruperea campaniei promotionale: Organizatorul isi rezerva dreptul de a pune capat Campaniei promotionale anterior datei de 31 decembrie 2019, dar nu inainte de a informa publicul in cazul in care, din motive obiective si independente de vointa si controlul organizatorului, continuarea campaniei promotionale nu ar mai fi posibila.

Intr-un astfel de caz, organizatorul se obliga sa faca mentiunile de informare publica pe site-ul www.candy.ro in toata perioada pana la data de 31 decembrie 2019.

 

Reprezentant Candy Hoover Romania

 

Doamna Cristina Banica

Director General